Ses kayıt cihazı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

prabl1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2022
46
22
3
Arkadaşlar önceki konumu bilenler az çok konuya hakim . Size şunu sormak istiyorum daha önce aranızda ses kayıt cihazı kullanan var mı USB şeklinde ses kayıt cihazı sipariş ettim bugün . Arabasına koyucam akşam çıkarken varsa kullananlar yardımcı olabilir mi yani ses kayıt cihazı arada ötme falan yapmaz demi yakalanmamak lazım

Önceki konunuzu bilmiyorum. Ama ses kaydı ile birini dinlemek suç. Bunu ileride mahkemede delil olarak kullanmak istiyorsanız kullanamazsınız. Hatta karşı taraf sizi gizlice dinlendiği için dava bile edebilir diye biliyorum. Dikkatli olun.

Arkadaşlar önceki konumu bilenler az çok konuya hakim . Size şunu sormak istiyorum daha önce aranızda ses kayıt cihazı kullanan var mı USB şeklinde ses kayıt cihazı sipariş ettim bugün . Arabasına koyucam akşam çıkarken varsa kullananlar yardımcı olabilir mi yani ses kayıt cihazı arada ötme falan yapmaz demi yakalanmamak lazım

Yaptığınızın suç olduğunun ve yakalandığınız zaman ceza alabileceğinizi biliyorsunuz dimi?

Önceki konunuzu bilmiyorum. Ama ses kaydı ile birini dinlemek suç. Bunu ileride mahkemede delil olarak kullanmak istiyorsanız kullanamazsınız. Hatta karşı taraf sizi gizlice dinlendiği için dava bile edebilir diye biliyorum. Dikkatli olun.
Önceki konumda sizin de yorumunuzu hatırlıyor gibiyim fotoğrafınız tanıdık geldi . Mahkeme de delil olarak sunmayacağım . Sadece emin olup gittiği geldiği yerleri telefonda konuşursa bilgi almak için dinleyeceğim

410348126217 kişinin üye olduğu forumda çok da popüler olmayan birinin konusunu nereden hatırlayalım ya?
Eski konunuzu alıntılasaydınız ya madem
Yeni açtığım için nasıl yapılır bilmiyorum , illaha konumu bilin diye bir söylemim olmadı bikenlere değindim sadece siz üstünüze alınmayın lütfen uygulamayı kullanmayı bilmediğim için alıntılamayı sizden duyuyorum teşekkür ederim bilginiz için

Yeni açtığım için nasıl yapılır bilmiyorum , illaha konumu bilin diye bir söylemim olmadı bikenlere değindim sadece siz üstünüze alınmayın lütfen uygulamayı kullanmayı bilmediğim için alıntılamayı sizden duyuyorum teşekkür ederim bilginiz için
Arkadaşlar yeni üyeyim yardımcı olursanız çok sevinirim , 4 yıllık evliyim 25 yaşındayım 2 yaşında çocuğum var eşimin aldattığını biliyorum ama boşanmak için kanıtlamam gerekiyor nasıl yaparım ? Tuvalete bile telefonla gidiyor ( arkadaşlar telefonu alamam demek için tuvalete telefonla gidiyor dedim aldattığını bu sebepten düşünmüyorum zaten biliyorum )
Önceki konunun sağ altında alıntı butonu var ona tıkla, sonra bu konuya gel ve gene sağ alttaki alıntıları ekle butonuna tıkla.
Bak ben o şekilde yaptım

Önceki konumda sizin de yorumunuzu hatırlıyor gibiyim fotoğrafınız tanıdık geldi . Mahkeme de delil olarak sunmayacağım . Sadece emin olup gittiği geldiği yerleri telefonda konuşursa bilgi almak için dinleyeceğim
Doğru, şimdi üstteki üye önceki konunuzu alıntılayınca sizi hatırladım. Ama dikkatli olun. Yakalanırsanız karşı taraf size dava açabilir.

Arkadaşımın arkadaşı yaptı onu eşine. Şu an boşanıyorlar. (Adam cihaz takıldığını anlamadı).

Niye böyle saçmalıklar uğraşıyorsunuz anlamadım. Önceki konuya para tazminat istemiyorum yazmışsınız. O zaman uğraşmayın dümdüz dava açın boşanın geçin.
İnşallahh hiç bir zaman neden böyle saçmalıklarla uğraşıyoruz anlamak zorunda kalmazsınız tüm kalbimle dua ediyorum inanın . Her insan bilir düm düz boşanmayı ama bazen istesek de yapamayız ♥️

Bütün bilgisizlikle size danışmak için yazdım inanın hiç bir fikrim yok
Bilgisiz değil ama yapmaya çalıştığınız şeyin ne kadar tehlikeli olduğunu anlamamanız normal değil. Kocanızın aldattığını bu şeklide ispatlayamazsınız. Şüpheleniyorsanız boşanın.

Bilgisiz değil ama yapmaya çalıştığınız şeyin ne kadar tehlikeli olduğunu anlamamanız normal değil. Kocanızın aldattığını bu şeklide ispatlayamazsınız. Şüpheleniyorsanız boşanın.
Tehlikeli olduğunu bilmek farklı suça girdiğini bilmek farklı . Teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için zaman ayırdığınız için ve önemlisi güzel bilgileriniz için ♥️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X