Ses kayıt cihazı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi arakdaşla alakası yok ama bir şey sormak istiyorum belki sabaha kadar görüp cevaplarsınız. Kredisini benim ödediğim bir daireyi karşı taraf bana bıraktı. (5 yıl kaldı)İki çocuk içinse beş bin nafaka. Yolda yüzde 10 artırımlı. Karşı taraf normalde varlıklı. Aileden de varlıklı.Ama kendi işyeri(%50) ve iki devremülk hariç(toplam değeri 200 bindir) üzerine bir şey yok. Oysa arabası var, kira getiren dükkanı var. Babasının üzerine kayıtlı hep.Bunlar benim bildiğim sadece.Belki daha fazlasıda vardır. Ben ilk anlaşmalı taraftarıydım ama öyle çirkeflikler yapıldıki süreçte,son anlaşma bu oldu. Ben buna razı gelmedim ama ailem,özellikle anne babamda rahatsız olduğu için işin çekişmeliye gitmesini istemeyerek araya girdiler ki evi bana bıraktığı için. Yarın mahkeme var ama gitmezsem protokol iptal olur dava düşer. Şeytan diyor gitme sürünsün çekişmelide. Ama o zaman eve de ortak olacak. Ve avukatın söylediğine göre muhtemelen işyerini zararda göstereceği için nafaka daha da az olabilir diyor. Bi yanımda; öyle acele ediyor ki boşanma için ya biri var ya mal kaçırıyor diyor. Her ikisinde de süreç uzayacağı için sinirleri bozulacak amacına ulaşmayacak. Bunun için bile çekişmeli olsun diyor. Tabi bende şu an duygusallıkta var. Birde akşam babası büyük kızımı arıyor aman ne neşeli neşeli konuşmalar o,kv,kp.. hepsi laylaylomlar.. aman yarın seni alayım güzelimler falan.. evlilikte bize çok gördüğü ilgiyi alakayı bekarlaşınca ailesine gösteriyor. Şu yaptıklarını sindiremiyorum. Anlaşma da zaten tamamiyle onun istediği gibi şekillendi. Bana başta konuştuğu gibi olmadı. 3-5 ziynet eşyama bile el koydu. Çocukları bahane ederek. Buna bile ses çıkaramadım. Hep çekişmeli boşanırım diye tehdit ediyor bizimkileri. Her şeye ortak olurum falan diyor.Kafam çok karışık. Çekişmeliye değer mi tüm bunlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back