Hala aramadi. Bi beklentim de kalmadi. Isteyen gelirdi ama hakkima girdi. Watsapp kullanmiyo kendisiKesinlikle, o beklenti hissinin aradı arayacak durumunun tarifi çok kötü bence. İnsanın ister istemez eli kulağı telefonda oluyor o sürede. Hatalı olan taraf o, fakat dikkat çekmek isterseniz numaralarınız birbiriniz de kayıtlıdır sanırım ? Whatsapp durumunu aktif tutmanızı öneririm, hikaye kısmını yani. Kendi fotoğraflarınızı paylaşın, etkili olabileceğini düşünüyorum ,hatırlatma amaçlı.
Aramadi. Arayacagini sanmiyorum artikÇok merak ettim aradı mı
2 gun once kardesini arayip sormayi dusunuyordum iyi ki oyle bir sey yapmamisim. Aramicam kesinlikle.Daha ilk dakikadan nezaketsiz tavırlar sergilemiş.Bence hiç kafa yormayın,aramayın sormayın.
Yok canim ne aşk ı. Gorucu usülü sayilir zaten. Bi beklentim yok artik daha ilk etapta öküzlük yapti.Listede sadece sen yoksun,hepsini deniyor. Görüşmeler bittiğinde senin gibi olumlu cevap verenlerin arasından birini seçecek ve yürümeye başlayacak. Aşk yok yani,akıllı ol.
Yazdiklarimi iyi okuyup algilayin istterseniz. Benim takildigim nokta ertesi gun bulusalim deyip hicbir sekilde olumlu ya da olumsuz olatak donmemesi. Insan yerine konmamam beklentim oldu ona ölüp bittigim icin veya kendimi kaptirdigim icin degil programimi isimi ona gore ayarladigim icin yaptigi seye takildim ben. Ben de kafanizin basmamasina sasirdim. Ne var ki copcatanlikta. Herkes tanisma usulu evlenmiyor. Bu arada karsi taraf 2 ay sonra memlekete tayin isteyecek cunku dogu gorevi tamamlaniyor.Niye bu kadar hemen kaptırdınız ki kendinizi yani adam size hoşlandım falan dememiş ki görüşmüşsünüz ilk başta görüşelim demiş ama sonra düşünmüş olmayacağına karar vermiş demek ki neyini bu kadar dert ettiniz evlendirme programı mı bu olumsuz desin. Anlamanız gerektiğini düşünmüştür. Zaten başka zaman görüşürüz demesinden anlamanız lazımdı. Çöpçatanlık işlerine de kafam basmıyor benim eski mesai arkadaşın ne diye semi arayı bekar kardeşim var görüşür müsün diyor ki. Hem 11 saat mesafe varmış nasıl yürüyecekti o ilişki çok takılmışsınız sanki aylarca görüşmüşsünüz de size aşık olmuş da yarı yolda bırakmış gibi.
3 saat oturmustuk. Daha ne kadar oturabilirim ki. Artik telini falan sildim.Acaba ilk gün ısrar etmiş oturmamışsın ordan mı tribe girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?