• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ses seda yok?

bu tarz seylerde net olunmalı ona sor görüsmek istemiyorsan söyle de yaptıgınında olmadıgını söyle

Niye bu kadar hemen kaptırdınız ki kendinizi yani adam size hoşlandım falan dememiş ki görüşmüşsünüz ilk başta görüşelim demiş ama sonra düşünmüş olmayacağına karar vermiş demek ki neyini bu kadar dert ettiniz evlendirme programı mı bu olumsuz desin. Anlamanız gerektiğini düşünmüştür. Zaten başka zaman görüşürüz demesinden anlamanız lazımdı. Çöpçatanlık işlerine de kafam basmıyor benim eski mesai arkadaşın ne diye semi arayı bekar kardeşim var görüşür müsün diyor ki. Hem 11 saat mesafe varmış nasıl yürüyecekti o ilişki çok takılmışsınız sanki aylarca görüşmüşsünüz de size aşık olmuş da yarı yolda bırakmış gibi.

Çocuğu da arkadaşını da arama
Onlar ararsa müsait değilim de
Arkadaşın sorarsa kafa yapıma uygun değildi de .

Hazır gelmiş memlekete,kimi buldularsa görüşüyor demek.
Hiç güvenilir biri değil bence sakın görüşmeyin

hiç bişey söyleme bence. o sorarsa yaptığı saygısızlıktı de geç. özel olarak şimdi şikayet etmen saçma olur. ayrıca normalde 11 saat uzaklıkta olan adamla işiniz ne ki?

Daha ilk dakikadan nezaketsiz tavırlar sergilemiş.Bence hiç kafa yormayın,aramayın sormayın.

Listede sadece sen yoksun,hepsini deniyor. Görüşmeler bittiğinde senin gibi olumlu cevap verenlerin arasından birini seçecek ve yürümeye başlayacak. Aşk yok yani,akıllı ol.

Kesinlikle, o beklenti hissinin aradı arayacak durumunun tarifi çok kötü bence. İnsanın ister istemez eli kulağı telefonda oluyor o sürede. Hatalı olan taraf o, fakat dikkat çekmek isterseniz numaralarınız birbiriniz de kayıtlıdır sanırım ? Whatsapp durumunu aktif tutmanızı öneririm, hikaye kısmını yani. Kendi fotoğraflarınızı paylaşın, etkili olabileceğini düşünüyorum ,hatırlatma amaçlı.
Hala aramadi. Bi beklentim de kalmadi. Isteyen gelirdi ama hakkima girdi. Watsapp kullanmiyo kendisi

Listede sadece sen yoksun,hepsini deniyor. Görüşmeler bittiğinde senin gibi olumlu cevap verenlerin arasından birini seçecek ve yürümeye başlayacak. Aşk yok yani,akıllı ol.
Yok canim ne aşk ı. Gorucu usülü sayilir zaten. Bi beklentim yok artik daha ilk etapta öküzlük yapti.

Ne kadar gereksiz biri olduğu abazan gibi sağa sola "bana kız bulun" demesinden belli. Arkadaşınız da abisi boyle bir talepte bulunduğu için size "görüşmek ister misin" dedi bence. Ve tek aday da siz degilsinizdir muhtemelen. Kaç yaşına gelmiş işi gücü var zaten iyi biri olsaydi kendi yaşadığı yerden bulurdu birini. Hadi boyle bir şey yaptı, hadi sizi beğenmedi ya da olumsuz düşündü o zaman görüşme esnasinda içinize düşer gibi akşamları arayabilir miyim, yok nolur kal yemek yiyelim, yok yarin da görüşelim fakan demek nedir? Begenmediysen uzun sure o masada oturnayacaksin ya da ileride de görüşmek istediğini ima etmeyeceksin arkadaşım. Oyalar gibi işim çıktı da sonra görüşelim demek nedir. Bence hic aramayin o ararsa da cevap vermeyin.

bence hiç arama derim bırak erkek bu çok istiyosa o koşsun peşinden daha çok başındasınız onun sana yazması araması lazım sen şimdiden aramaya kalkarsan yanlış olur derim zamana bırak ama arkadaşınada durumu anlat derim bilgisi olsun

Niye bu kadar hemen kaptırdınız ki kendinizi yani adam size hoşlandım falan dememiş ki görüşmüşsünüz ilk başta görüşelim demiş ama sonra düşünmüş olmayacağına karar vermiş demek ki neyini bu kadar dert ettiniz evlendirme programı mı bu olumsuz desin. Anlamanız gerektiğini düşünmüştür. Zaten başka zaman görüşürüz demesinden anlamanız lazımdı. Çöpçatanlık işlerine de kafam basmıyor benim eski mesai arkadaşın ne diye semi arayı bekar kardeşim var görüşür müsün diyor ki. Hem 11 saat mesafe varmış nasıl yürüyecekti o ilişki çok takılmışsınız sanki aylarca görüşmüşsünüz de size aşık olmuş da yarı yolda bırakmış gibi.
Yazdiklarimi iyi okuyup algilayin istterseniz. Benim takildigim nokta ertesi gun bulusalim deyip hicbir sekilde olumlu ya da olumsuz olatak donmemesi. Insan yerine konmamam beklentim oldu ona ölüp bittigim icin veya kendimi kaptirdigim icin degil programimi isimi ona gore ayarladigim icin yaptigi seye takildim ben. Ben de kafanizin basmamasina sasirdim. Ne var ki copcatanlikta. Herkes tanisma usulu evlenmiyor. Bu arada karsi taraf 2 ay sonra memlekete tayin isteyecek cunku dogu gorevi tamamlaniyor.

Acaba ilk gün ısrar etmiş oturmamışsın ordan mı tribe girdi.

ben olsam arayıp durumdan haberdar ederdim, senin inceliğin için teşekkürler ama kardeşin sen gibi ince değilmiş hatta öküzün önde gideniymiş derdim
şu paşa oğullarının ne halt olduğunu yüzüne vurunki,birdaha böyle durumda iki kere düşünsünler birine vesile olsakmı olmasakmı diye

Back
X