bu ne kadar kırıcı bir yorum... bende bulunduğum şehşre geldiğimde hiç arkadaşım yoktu bütün arkadaşlarım dağıldı gitti bu bir dönemdir insanın arkadaşı olmayabilir bazen dertleşeceği birilerine ihtiyaç duyar
şimdilik boştayım yakında yeni işim olcak heycanlıyım korkularım varinşallah iyi olur
yeni iş demek yeni çevre yeni insanlar demek... zorlu bir alışma süreci demek insanları tek tek tanımaya çalışmak demek... şu bir yılda iş hayatının bütün sıkıntılarını yaşadım kanımcaama para kazanmak çok güzel şükürler olsun... Allahım herkese nasip etsin
bu şekilde konuşmanıza gerek yok yorum yapmak zorunda değilsiniz herkes malesef sizler gibi şanslı olmayabiliyo çevresi kalabalık bi zmanalar çoktu elbet arkadaşım hepsi dağıldı bi yere saygı duyarsanız sevinirim
çok güzel özetlemisşin canım eski işyerimde geçiciydim aslında herşey iydi baştan ama sonradan bozuldu baya pskolojimi bozdular artık korkuyorum o yüzden bana yeni iş sürecinde neler öneririsin??
dalga anlamında sormadım ki?olabilir belki eşinizin görevi icabı dağ köyüne gitmiş olabilirsiiz diy sordum.iyi akşamlar
bendede herşey güzeldi ilk önce. ama insanları tanıdıkcca canını yakıyorlar. herkese koşulsuzca güvendiğim için yara aldım. o kadar saftımki çıkar kelimesinin anlamını bilmiyodum. tabiki tavsiyelerde bulunurum sütten ağzım yandı çünkü şimdi toparladım ama nerde nasıl davranıcağımı öğrendimsana özelden msj atarım
selamlar benimde arkadaşım yok diye diye bilirim burdan bazı konulara cevap yazıyorum evliyim ailemden uzakta yaşıyorum kaynanamla birlikte oturuyom bazen şikayet etsemde canım sıkılmıyor valla ufak bi konu açıldığında en ince detayına kadar saatlerce konuşup durur
selamlar benimde arkadaşım yok diye diye bilirim burdan bazı konulara cevap yazıyorum evliyim ailemden uzakta yaşıyorum kaynanamla birlikte oturuyom bazen şikayet etsemde canım sıkılmıyor valla ufak bi konu açıldığında en ince detayına kadar saatlerce konuşup durur
dağda mı yaşıyosunuz?
valla benim kaynanamda öyle hiç susmaz ama işte çok boş konuşur işi gücü dedikodu :) ben de dedikodudan nefret ederim ve hiç anlaşamıyoruz. belki konuşabileceğim biri olsaydı sıkılmazdım ama o konuşunca iyice boğuluyorum
burdayım canım geldimmmm
hoşgeldin neler yaptın bbakalım bugün
yoğundu biraz işte canım .akşamda geldim işten kk da takılıyorum iyi oluyo biraz daha iyim kendimi toparlamaya çalışıyorum insan kendini bıraktımı hayattan beziyo o yüzden son süratle hayata yeniden tutunuyorumbi dönem depresyon geçirmiştim tekrar başa dönmemek için dik durmaya çalışıyorum cnm sen nasılsın neler yaptın?
klasik bir görüş ama severim.en hayırlı dost insanın yine kendisidir..
kendinle baş başa kaldığında seni mutlu edecek şeyler bul.yine dostların, arkadaşların olsun ama
onlar hayatının bonusları olarak kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?