sesimi duyan yok mu hiç arkadaşım yok :((

işte canım bazı insanlar malesef böyle... kimse kimsnein ne halde olduğunu anlayamıyo

şimdilik boştayım yakında yeni işim olcak heycanlıyım korkularım var inşallah iyi olur

yeni iş demek yeni çevre yeni insanlar demek... zorlu bir alışma süreci demek insanları tek tek tanımaya çalışmak demek... şu bir yılda iş hayatının bütün sıkıntılarını yaşadım kanımca ama para kazanmak çok güzel şükürler olsun... Allahım herkese nasip etsin

çok güzel özetlemisşin canım eski işyerimde geçiciydim aslında herşey iydi baştan ama sonradan bozuldu baya pskolojimi bozdular artık korkuyorum o yüzden bana yeni iş sürecinde neler öneririsin??

dalga anlamında sormadım ki?olabilir belki eşinizin görevi icabı dağ köyüne gitmiş olabilirsiiz diy sordum.iyi akşamlar

çok güzel özetlemisşin canım eski işyerimde geçiciydim aslında herşey iydi baştan ama sonradan bozuldu baya pskolojimi bozdular artık korkuyorum o yüzden bana yeni iş sürecinde neler öneririsin??

bendede herşey güzeldi ilk önce. ama insanları tanıdıkcca canını yakıyorlar. herkese koşulsuzca güvendiğim için yara aldım. o kadar saftımki çıkar kelimesinin anlamını bilmiyodum. tabiki tavsiyelerde bulunurum sütten ağzım yandı çünkü şimdi toparladım ama nerde nasıl davranıcağımı öğrendim sana özelden msj atarım

selamlar benimde arkadaşım yok diye diye bilirim burdan bazı konulara cevap yazıyorum evliyim ailemden uzakta yaşıyorum kaynanamla birlikte oturuyom bazen şikayet etsemde canım sıkılmıyor valla ufak bi konu açıldığında en ince detayına kadar saatlerce konuşup durur

şu yazdıklarında o kadar kendimi buldumki bende çok saftım tamam canım önerilerini bekliyorum

selam ne güzel valla canın sıkılmıyosa keşke benimde sıkılmasa

valla benim kaynanamda öyle hiç susmaz ama işte çok boş konuşur işi gücü dedikodu :) ben de dedikodudan nefret ederim ve hiç anlaşamıyoruz. belki konuşabileceğim biri olsaydı sıkılmazdım ama o konuşunca iyice boğuluyorum

dağda mı yaşıyosunuz?

Bazen insan dağda yaşarmış gibi hissedebilir.ya da etrafındaki insanlardan bıkıp keşke dağda yaşasaydım diyebilir.
Tövbe yaaa.
Konunuza dalmış oldum kızlar kusuruma bakmayın yorumu görünce dayanamadım.

:)yok canım yaa dedikodu değil eskilerden bi konu açılsa anlatır.... anlatır.....ama yinede ne bilim görüştüğüm arkadaşım yok komşularda gelip gitmiyo gelseler de kaynanamdan bana konuşma sırası gelmiyo

hoşgeldin neler yaptın bbakalım bugün

yoğundu biraz işte canım .akşamda geldim işten kk da takılıyorum iyi oluyo biraz daha iyim kendimi toparlamaya çalışıyorum insan kendini bıraktımı hayattan beziyo o yüzden son süratle hayata yeniden tutunuyorum bi dönem depresyon geçirmiştim tekrar başa dönmemek için dik durmaya çalışıyorum cnm sen nasılsın neler yaptın?

ooo kuzum hangimiz geçirmiyo o depresyonlarııı bende aynı iş güç umutsuzluğa kapılmak için çok erken hayat kısa beee

klasik bir görüş ama severim.en hayırlı dost insanın yine kendisidir..
kendinle baş başa kaldığında seni mutlu edecek şeyler bul.yine dostların, arkadaşların olsun ama
onlar hayatının bonusları olarak kalsın.

bence söylediğin çok mantıklı hakkaten öyle ya nekadar dostun olsada bi şekilde yine kendinle kalıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…