100e de daha çok varmış
Bu arada aslında bazen kendimi çok yalnız hissediyorum hatta böyle hissettiğim zaman buraya yazmıştım ama şöyle düşününce de haftada bir falan arkadaşlarımla ayrıyetten dışarıda buluşuyorum zaten ama ben istiyorum ki her gün çıkacak arkadaşım olsun şuraya gidelim dediğimde gelsin falan acaba ben mi abartıyorum dışarı çıkma olayını diye de düşünmüyo değilimçok iyi anlaştığımız arkadaşlarım da var ama gene istiyorum ki her gün gezelim oraya gidelim buraya gidelim dışarlarda olalım:d bi hafta çıkmayınca kendimi aylardır yalnızmış gibi hissediyorum:d ama galiba sürekli beraber olacak her yere gidecek birini istiyorsak sevgili edinmemiz lazım sizce de öyle değil mi kızlar? :d
değilim malesef
siz hep Ankara da mısınız?
aynen yaaa varya ruh ikizi fln myz kiyani böyle görüyorum kızları 2 arkads süreklı brlkteler çok yaknlar hergn dışarda evde fln buluşuolar süreklı gezıolar falan öyle olsun istiyorm ben de
aynen canım ya öyle olanlara çok özeniyorum:) mesela bu hafta 3 kez arkadaşlarımla buluştum ama hepsi de farklı kişilerdi ama ben istiyorum ki bunların haricinde bi arkadaşım olsun onunla hep beraber olalım istiyorumm arkadaşlarımın içinde en sevdiğim kişi var ama onla da yollarımız ayrıldı kaldım öyle
bakalım neyse belki iyi anlaşırız arkadas olurz bellı olmaz :)
bakalım neyse belki iyi anlaşırız arkadas olurz bellı olmaz :)
facen var mı canım
yok canım kullanmıyorum özelden yazdım bak özel mesaj kutuna whatsapp fln kullanıyorum ordan yazışabiliriz
olmaz mı :) ben de evlendilkten sonra kimseyle görüşemiyorum konuşamıyorum. çok sıkılıyorum valla
bnm whatsapım yok canım ya smsem de çok az kullanmıyorum süresinin bitmesine yakın kullanacağım:) gerçi olsa da telefon numaramı tanımadıklarıma vermiyorum canım ama facebookn olsa keşkeD
kızlar hiç arkadaşım yok yalnızlıktan çokk sıkıldım konuşabilceğim insanalr çok kısıtlı onlarlada görüşemiyorum zaten herkes kendi halinde varmı benim gibi arkadaşsız olanalr arkadaş olalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?