• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sesimi duyan yok mu hiç arkadaşım yok :((

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
kızlar hiç arkadaşım yok yalnızlıktan çokk sıkıldım konuşabilceğim insanalr çok kısıtlı onlarlada görüşemiyorum zaten herkes kendi halinde varmı benim gibi arkadaşsız olanalr arkadaş olalımm:16:

olmaz mı :) ben de evlendilkten sonra kimseyle görüşemiyorum konuşamıyorum. çok sıkılıyorum valla

ah canım o kadar zor ki yalnızlık :ssz:tek yaptığım kadınalr kulubüne takılmak i:kkk: sen nerde yaşıyosun neler yapıyosun evliyim demişsin bişelerle uğraşmıyomusun

malesef eve kapandım. bekarken çok gezer tozardım :) gerçi eşim sağolsun her fırsatta dışarı çıkarır ama başka kimsem yok konuşup dertleşebileceğim. o yüzden bende siteye üye oldum:)
ben istanbul da yaşıyorum ya sen? bu arada sen bekarsın galiba :)

malesef eve kapandım. bekarken çok gezer tozardım :) gerçi eşim sağolsun her fırsatta dışarı çıkarır ama başka kimsem yok konuşup dertleşebileceğim. o yüzden bende siteye üye oldum:)
ben istanbul da yaşıyorum ya sen? bu arada sen bekarsın galiba :)

benimde yok canım o kadar sıkıldımki diğer konu açan arkadaşlar var her tarafa yazdım valla :43: benimde dertleşceğim kimse yok bende sivastayım canım evet bide bekarım üstelik:1:

benimde yok canım o kadar sıkıldımki diğer konu açan arkadaşlar var her tarafa yazdım valla :43: benimde dertleşceğim kimse yok bende sivastayım canım evet bide bekarım üstelik:1:

öğrenci misin yoksa çalışıyor musun

inşallahh canım ya ...ee senin nasıl geçiyo günlerin?? çalışmayı falan düşünmüyomusun

düşünüyorum ama eşim iş yeri açacak galiba onunla uğraşıyor eğer açarsa idareyi sana vericem diyor. o zamana kadar bekleyecekmişim. eğer olmazsa iş bakarsın diyor. anlayacağın çalışmamı çok desteklemiyor çok iş buldum ama hep kusur buldu :)

düşünüyorum ama eşim iş yeri açacak galiba onunla uğraşıyor eğer açarsa idareyi sana vericem diyor. o zamana kadar bekleyecekmişim. eğer olmazsa iş bakarsın diyor. anlayacağın çalışmamı çok desteklemiyor çok iş buldum ama hep kusur buldu :)

oh ne güzel kendi iş yeri olması daha güzel insanın inşallah olur canım:16:

kızlar hiç arkadaşım yok yalnızlıktan çokk sıkıldım konuşabilceğim insanalr çok kısıtlı onlarlada görüşemiyorum zaten herkes kendi halinde varmı benim gibi arkadaşsız olanalr arkadaş olalımm:16:

dağda mı yaşıyosunuz?

tamamdır:17: ee neler yapıyonuz biraz canlanın sohbet canlansın:31:

dağda mı yaşıyosunuz?

bu şekilde konuşmanıza gerek yok yorum yapmak zorunda değilsiniz herkes malesef sizler gibi şanslı olmayabiliyo çevresi kalabalık bi zmanalar çoktu elbet arkadaşım hepsi dağıldı bi yere saygı duyarsanız sevinirim

dağda mı yaşıyosunuz?

bu ne kadar kırıcı bir yorum... bende bulunduğum şehşre geldiğimde hiç arkadaşım yoktu bütün arkadaşlarım dağıldı gitti bu bir dönemdir insanın arkadaşı olmayabilir bazen dertleşeceği birilerine ihtiyaç duyar:31:

Back
X