Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef eve kapandım. bekarken çok gezer tozardım :) gerçi eşim sağolsun her fırsatta dışarı çıkarır ama başka kimsem yok konuşup dertleşebileceğim. o yüzden bende siteye üye oldum:)
ben istanbul da yaşıyorum ya sen? bu arada sen bekarsın galiba :)
benimde yok canım o kadar sıkıldımki diğer konu açan arkadaşlar var her tarafa yazdım vallabenimde dertleşceğim kimse yok bende sivastayım canım evet bide bekarım üstelik
![]()
canım geçici bi işte çalıştım şimdi ordan çıkıyorum bankaya atandım çok korkuyorumm inşallah hayırlı olur eski işyerimde çok sıkıntı yaşattılardaöğrenci misin yoksa çalışıyor musun
canım geçici bi işte çalıştım şimdi ordan çıkıyorum bankaya atandım çok korkuyorumm inşallah hayırlı olur eski işyerimde çok sıkıntı yaşattılarda![]()
inşallah burda mutlu olursun hayırlısı olsun senin için :)
inşallahh canım ya ...ee senin nasıl geçiyo günlerin?? çalışmayı falan düşünmüyomusun
düşünüyorum ama eşim iş yeri açacak galiba onunla uğraşıyor eğer açarsa idareyi sana vericem diyor. o zamana kadar bekleyecekmişim. eğer olmazsa iş bakarsın diyor. anlayacağın çalışmamı çok desteklemiyor çok iş buldum ama hep kusur buldu :)
slm canmbenide listeye ekleyin
![]()
hoşgeldin canım burdan devam edelimbu arada canım arkadaşlık isteğide gönderdim geldimi ???
kız geldi ekledim yani kabul ettim ya:44:
kızlar hiç arkadaşım yok yalnızlıktan çokk sıkıldım konuşabilceğim insanalr çok kısıtlı onlarlada görüşemiyorum zaten herkes kendi halinde varmı benim gibi arkadaşsız olanalr arkadaş olalımm![]()
dağda mı yaşıyosunuz?
dağda mı yaşıyosunuz?
tamamdıree neler yapıyonuz biraz canlanın sohbet canlansın
![]()