sesimi nasl geri getirebilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mvrs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mvrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
224
82
98
Arkadaslar merhaba,

Cok zor durumdayim suan, ileri duzey teknik destek saglamaktayim ve ust birimde oldugum icin yurt disi ile surekli gorusmelerim var, sabah uyandim butun sesim gitmis:( bugun oglene dogru cok onemli bir toplanti var ve bu toplantinin ertelenmesi imkansiz, suan bogazima ne yapablrm sesimi nasl geri getirebilirim?

Rendelenmiş taze zencefil, ince dilimlenmiş bir limon üstüne bolca bal ile bir kavanoz bu karışımdan yapın. İçinden bi tatlı kaşığı alıp bi fincan sıcak suya karıştırın. Sesi açıyor normal şartlarda ama hemen açar mı bilmiyorum.

doktora gıttıgınızde bunun ıcın bır ıgne yapıyorlar o gercekten ıse yarıyor suan acile gıdebılırsınız ancak o ıgne ıse yarayacak adını unuttum sahne sanatcılarına da yapıyorlardı cok konser sonrası travma veya grıplı bırının programı varsa dıye benım bır sunumum vardı faranjıt olmustum sesım cıkmıyordu bırı benı bogazlıyormus gıbı gğğhgttyy gıbı tuhaf ses cıkıyordu acilde bır ıgne bır serum yaptılar 1-2 saat sonra bıraz sesım cıktı en azından konustugum anlasılır oldu

bırde odanıza bıraz nem verın havası kuru olmasın
pastil kullanın
zencefıl bal kullanın

destek saglar

gecmıs olsun

Ilik su gargarasi yapabilirsiniz. Eğer zararı olmayacağını düşünürseniz karbonat ve tuz da ilave edebilirsiniz suya.
Bazi boğazlar fayda görürken bazıları daha kötü olabiliyor bu karisimdan.

Arkadaslar merhaba,

Cok zor durumdayim suan, ileri duzey teknik destek saglamaktayim ve ust birimde oldugum icin yurt disi ile surekli gorusmelerim var, sabah uyandim butun sesim gitmis:KK43: bugun oglene dogru cok onemli bir toplanti var ve bu toplantinin ertelenmesi imkansiz, suan bogazima ne yapablrm sesimi nasl geri getirebilirim?
Pastil

Herkes doktor uzman olmuş pes! Buraya yazmak yerine doktora gitmeyi deneseydiniz...
Of ne alakası var ya?
Kimse ben doktorum demedi, siz her boğazını ağrıdığında koşa koşa doktora mı gidiyorsunuz? Kadın öğlen çok önemli bir toplantım var diyor, e gidemeyeceği ortada. Doğal yöntemler gayette geçiriyor boğaz ağrısını kuru öksürüğü var. Herkes tavsiyesini yazmış ne var bunda sanki çok ağır ilaç tavsiyesi verilmiş gibi tepki vermenin amacı ne?

Annem bir kış çok hasta olmuştu KudrAlobar KudrAlobar ın verdiği tarifle boğazı hemen sökülmüştü. Tavsiye ediyorum bende.

Zencefil, bal, ılık süt gibi bir çok iyi gelebilen karışımlar var elbette. takviye olarak faydalı ve yardımcı ürünlerdir, fakat çok kısa sürede ve bu kadar acil olarak sesi açamazlar genelde

Böyle acil durumlarda Dr uygun görürse bir enjeksiyon ile sesi açıyorlar.( Sahne sanatçılarının çok iyi bildiği bir durumdur 😊) Öğleye doğru toplantınız varmış ve muhtemelen cevap için geç oldu ama bundan sonraki acil durumlar için doktorunuzdan söz konusu ilaç hakkında yardım istersiniz

Herkes doktor uzman olmuş pes! Buraya yazmak yerine doktora gitmeyi deneseydiniz...
Doktorlar bilir gerekeni! Saçma sapan tarif vermeyin! Belki alerjisi var ! Bin kere beğenmeyen olsa da sadece doktorlara saygım herkes haddini bilecek 🤣🤣🤣

Back
X