• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sesler??

Ayyy öyle rahatladım ki anlatamam:1: Teşekkür ederim Margarikotin:16:

Cowgirll öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin
bendede var anksiyete , defresip nöbet panik atak
hayatı kendine zindan etme..aynı şeyler banada oluyor zihnin ve bilinç altın çok fazla dolmuş.
dini konulara bağlamayın demişsin ama ben dua ile rahatlıyorum.
tavsiye ederim.
gitmediğim dr almadığım ilaç kalmadı ama şimdi şükürler olsun çok iyiyim.

:38::38::38:

böyle derinden gelen isminin çağırılması ise bende arada bir yaşıyorum onu ve normal diye biliyorum bir çok insana oluyormuş ama her dakka olursa kötü ben bu zamana kadar hep anne ve babamın seslerini duydum arada birde kardeşimin en çokta kendimi tehlikede hissedersem oluyor kafam dalgınken üzgünken felan..
umarım sizinkide normal bir durumdur..

o konuyu okumadan önce böyle sesler duymadığınızı okuduktan sonra olduğunu yazmışsınız, tamamen kafanızda kurduğunuz için olmuş.

kendinizi şöyle telkin edin ben taktığım için böyle oldu bundan önce yoktu. önemsememeye çalışın. ve gece ya da sabah hiç bu konuyu düşünmeyin , kitap okuyarak uyuyun mesela

bende uykuya dalarken oluyo bazen, annemin sesi ya da başka herhangi biri bana sesleniyo bi anda gözümü açıyorum. aldırış etmeyip geri uyuyorum sonra :44:

bende uykuya dalarken oluyo bazen, annemin sesi ya da başka herhangi biri bana sesleniyo bi anda gözümü açıyorum. aldırış etmeyip geri uyuyorum sonra :44:

Canım hemen hemen herkese oluyormuş sanırım, ben de artık aldırış etmem. Kafama taktıkça artacak gibi çünkü:) En iyisini yapıyorsun

bundan seneler önce bir okulda çalışıyordum.. haftasonu mesaisinde, 5. katta tek başımaydım.. kolidorda biri officeeee dedi, çıktım kimse yok.. işime devam ettim, ardından birisi resmen office office dedi.. dedim biri kafa buluyor, çıktım sınıfları gezdim kimse yok, tam sınıfın kapısını kapatıyorum arkamdan biri officee demesin mi :18: allahımmmm 5. kattan 1. kata inmem 8 saniyemi almıştı :27:

arada olabiliyor öyle şeyler cow, çok durma üzerinde.. zihin çok acayip takınca sıklaşıyor olaylar..

aslında o ilaçlar insomnia yapmıyor, insomnia basit bi uykusuzluktan cok daha fazlası ama anksiyete de böle bişey işte :1: doktorun verdiği ilaçları ve tedavi yönteminden dışarı çıkma ve mutlaka tekrar git, kaygılarından kurtulmak istiyorsan tabi:17:

Benim ilacımın yan etkisi insomnia canım, doktor da söyledi. Yani kullandığım ilk beş gün toplamda belki iki veya üç saat uyumuşumdur. Ciddi anlamda hiç uyuyamama durumu yani. Daha sonra farklı bir psikiyatra gittim bu ilacı kullandığımı duyunca şaşırdı hatta:53: Diğer ilacı bıraktırdı terapi yaptık düzeldim o ara. Ama şimdi yeniden gitmem gerek sanırım ilaçlar için, çünkü ciddi anlamda kaygı sorunu yaşıyorum, mideme vuruyor artık

cowcuumm bence dınlersen duyarsın..

yanı kafan oralardaysa veya bılıncaltına yer ettıyse bıseyler olur..

mısal benımde pesımde bır gölge var..

arada ürkütüyor beni..bıgun osurugumla bogacam onu haberı yok..

Ayyy millan kahkaha attım sen çok yaşa:52: Ben de annemin gaipten gelen sesini osurugumla boğayım madem:D

Cowgirll öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin
bendede var anksiyete , defresip nöbet panik atak
hayatı kendine zindan etme..aynı şeyler banada oluyor zihnin ve bilinç altın çok fazla dolmuş.
dini konulara bağlamayın demişsin ama ben dua ile rahatlıyorum.
tavsiye ederim.
gitmediğim dr almadığım ilaç kalmadı ama şimdi şükürler olsun çok iyiyim.

:38::38::38:

Yok canım kastettiğim şey olayı üç harflilere falan bağlayabilecek muhtemel arkadaşlardı:8: Yoksa dua insanı çok rahatlatan bir şey haklısın tabii ki, uyumadan bunu da deneyeceğim, daha huzurlu uyurum belki:)

böyle derinden gelen isminin çağırılması ise bende arada bir yaşıyorum onu ve normal diye biliyorum bir çok insana oluyormuş ama her dakka olursa kötü ben bu zamana kadar hep anne ve babamın seslerini duydum arada birde kardeşimin en çokta kendimi tehlikede hissedersem oluyor kafam dalgınken üzgünken felan..
umarım sizinkide normal bir durumdur..

Yok bana da her dakika olmuyor iki defa falan oldu ikisinde de annemin sesi. Ben de çok stresliyim şu sıralar, bunun da etkisi var belki

o konuyu okumadan önce böyle sesler duymadığınızı okuduktan sonra olduğunu yazmışsınız, tamamen kafanızda kurduğunuz için olmuş.

kendinizi şöyle telkin edin ben taktığım için böyle oldu bundan önce yoktu. önemsememeye çalışın. ve gece ya da sabah hiç bu konuyu düşünmeyin , kitap okuyarak uyuyun mesela

Akşam da hep dersler, sorunlar vs gergin bir şekilde uyuyorum, önerinizi dikkate alıcam çok teşekkürler:16:

bundan seneler önce bir okulda çalışıyordum.. haftasonu mesaisinde, 5. katta tek başımaydım.. kolidorda biri officeeee dedi, çıktım kimse yok.. işime devam ettim, ardından birisi resmen office office dedi.. dedim biri kafa buluyor, çıktım sınıfları gezdim kimse yok, tam sınıfın kapısını kapatıyorum arkamdan biri officee demesin mi :18: allahımmmm 5. kattan 1. kata inmem 8 saniyemi almıştı :27:

arada olabiliyor öyle şeyler cow, çok durma üzerinde.. zihin çok acayip takınca sıklaşıyor olaylar..

korku filmi gibi bu ne ya:18:

Hahahahha office çok alemsin:1: Haklısın kafaya takınca oluyor sanırım bu tarz şeyler. O an takmasan bile bilinçaltına yerleştiyse tamam. Ne pis şey bu bilinçaltı:ssz:

gecen gece kızımın oyuncak telefonu salondaydı masanın uzerınde,tuşlarına basınca ses çıkarıyor..

saat 4 buçuk gıbı onun sesıne uyandım,kendı kendıne konuşuyor telefon..

evde hırsız var yanlışlıkla bastı,çaldı sandım..o gecede kızımla yatmıştım,yataktan kalkamıyorum gözüm kapıda..

yanlış duyduğuma ıkna olarak gozumu kapadım,yıne konuştu telefon..!!

kalbım fırlıcak yerınden,bıseyler yapmam lazım..acaba dıyorum,tel koltuktaydıda esım orda uyuya kaldı ve o mu basıyor..

zor bela kafamı kapıdan çıkardım..once horultunun geldıgı yone gıttım,baktım esım yatakodasında uyuyor..etrafı kolaçan ettım kımse yok..

uyandırmadım eşimi,kendım döverim sandım hırsızı..salona ılerledım..yıne ses geldı telden..

yurudum salona evet telı masanın uzerınde görüyorum..etrafta kımse yok

aldığım gıbı balkondan fırlatmaya gıttım..yok dedım ses olmasın çöpe atim..attım çöpe,belkı hala konuşuyordur:S delı mı ne..

hırsızla karsılasmadıgım halde bu yazıyı okuttuğum ıcın uzgunum ama yoksa oyuncaklar gece canlanıyormu sahiden!

Son düzenleme:
Bence bu yaşadığın bir rahatsızlık olsa olayın farkında olmaz, normal karşılardın.

İnsan bazen tuhaf şeyler yaşayabiliyor. Ona bakarsan rüya görmek bile ürkütücü.

Rüyanda ölmüş bir insanla sosyal aktivite yapabiliyorsun düşün :27: ...

gecen gece kızımın oyuncak telefonu salondaydı masanın uzerınde,tuşlarına basınca ses çıkarıyor..

saat 4 buçuk gıbı onun sesıne uyandım,kendı kendıne konuşuyor telefon..

evde hırsız var yanlışlıkla bastı,çaldı sandım..o gecede kızımla yatmıştım,yataktan kalkamıyorum gözüm kapıda..

yanlış duyduğuma ıkna olarak gozumu kapadım,yıne konuştu telefon..!!

kalbım fırlıcak yerınden,bıseyler yapmam lazım..acaba dıyorum,tel koltuktaydıda esım orda uyuya kaldı ve o mu basıyor..

zor bela kafamı kapıdan çıkardım..once horultunun geldıgı yone gıttım,baktım esım yatakodasında uyuyor..etrafı kolaçan ettım kımse yok..

uyandırmadım eşimi,kendım döverim sandım hırsızı..salona ılerledım..yıne ses geldı telden..

yurudum salona evet telı masanın uzerınde görüyorum..etrafta kımse yok

aldığım gıbı balkondan fırlatmaya gıttım..yok dedım ses olmasın çöpe atim..attım çöpe,belkı hala konuşuyordur:S delı mı ne..

hırsızla karsılasmadıgım halde bu yazıyı okuttuğum ıcın uzgunum ama yoksa oyuncaklar gece canlanıyormu sahiden!

Toy Story'ye göre evet canlanıyorlar :60:

Back
X