- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Var tabikide:)
Erkek versiyon bizdeki ama.
Kardesim yemek yiyene, corba icene , dis fircalayana bile gicik olur. Bizde ailece ona gicigiz tabi.
Kendi oturur cekirdek yer elmasini yer salataligini yer ama cocuklar eline bisey alsin kavga kufur saldirir.
Egoistlik resmen bu
ben varımmaalesef...........
Ben bu saydıklarımı bir başkasına yapmıyorum tabii ki. Kesinlikle yemek yerken ağzımı iki metre açıp şapırtmam, çekirdek yemem, cips türü şeyleri bir başkasının yanında yemem vs. Yani bana yapılmasını istemediklerimi başkasına yapmıyorum
Gıcık olunacak bir şey değilki elimde değil napayım
sende mi aynısınaldırmamak için bir şeyler yapabiliyor musun?
yani bazen,mp3 dinliyorum,ancak hep beraber yemek yerken,mümkün mertebe tv sesini açıyorum ki duymayayım...
Bende yemek şapırdatma bir de çatalı,kaşığı vs tabaga sürte sürte yiyenlere sinir oluyorum :18:
yani bazen,mp3 dinliyorum,ancak hep beraber yemek yerken,mümkün mertebe tv sesini açıyorum ki duymayayım...
Duvar saatinden gelen tiktaklar, kapı zili, korna, matkap sesi hatta cep telefonu zil sesi ve mesaj seside beni rahatsız ediyor:26:
bu seslere duyarlılık ,magnezyum eksikliginden de kaynaklanabiliyormus
İnsanların çıkardığı seslere acayip bir hassasiyetim var.Ağız şapırdatma hele işkence.Öyle böyle değil insanı en sonunda sinir krizi geçirtecek kadar etkiliyor beni
Özellikle de babam,hastalıktan mı nedir yemek yese de yemese de,istemsiz ağzını şapırdatıyor deli oluyorum.Çin işkencesi gibi mübarek
hiç duymamıştım bir araştırayım. aynı şekilde saat vs gereksiz seslere çok gıcık oluyorum
Haklısın badee
Benimde aklıma ilk gelen onlar oldu..benim tahammül edemediğim; sesin seriye baglaması:26:
off işte aynen kendini tekrar eden tüm saçma sesler beni krize sokacakmış gibi oluyor. bir yerde otizm olanlarda çok görüldüğünü okumuştum yani beyni daha çok kullanan insanlarda ne kadar doğru bilmiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?