- Konu Sahibi Novamber wind
-
ee farketmedi mi o kişi
farketmez olur mu,uyardıktan sonra kasten yapmaya başladı üstelik...birbirimize girdik zaten,ayağa kalkıp yanına gittim ağzından sakızı aldım ve saçına yapıştırdım,seni defalarca uyardım ama hakettin dedim,hiçbişey diyemedi.pişman mıyım?asla
ee farketmedi mi o kişi
farketmez olur mu,uyardıktan sonra kasten yapmaya başladı üstelik...birbirimize girdik zaten,ayağa kalkıp yanına gittim ağzından sakızı aldım ve saçına yapıştırdım,seni defalarca uyardım ama hakettin dedim,hiçbişey diyemedi.pişman mıyım?asla
süpersin yanlış olmuş ama olsun sabrınızı taşırmasaymış
ee farketmedi mi o kişi
çok iyi yapmışsın uyarının ustune bilerek yapmak seviyesizlikten başka bir şey değil. kendilerine yapılsa ortalığı yıkarlar
Bu obusis komplufisis mi neydi onun alemetlerinden olabilir mi
renginam o an kalkıp odama geliyorum işte tv izliyorsakta sesi açıyorum ya sabır çekiyorum daha başka yapacak bişey de olmuyor zaten dalaşsam katil olurum resmen çünkü hiç tınlamıyor çok sevgili kardeşim inadına fazla yapıyor
hayırrrr oyle bişi diiil buöle deme küserim bak
tek bir duruma karşı olunca da mı oluyor acep bilmiyorum ki :26:
:44: Sizin için hayat ve insanlarla birlikte yaşamak çok zor olmalı..En basit örnek yemek yerken cıkan ses. Bunu nereye giderseniz gidin engelleyemezsiniz.. En güzeli bu küçük ayrıntılara takılmamaya calısın.. Siz kulağınızı uzatıp dinlerseniz dikkat ederseniz tabiki de duyarsınız.. :)
Kulaklık takıp muzık dinlemeyi deneyebilirsinizz
Bade bence senin sorunun seslerle degil agbinle sanirim senninde dedigin gibi
İnsanlarla yaşamak zor değil de, bencil, umursamaz, saygısız insancıklarla yaşamak gerçekten zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?