• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seslere olan takıntım beni bitirecek :(

yanımda biri elma yerse kafayı sıyıracak gibi olurum, hele bi de kabuğunu soyarsa aman Allah :50:

bir de öğrenciyken özellikle önemli sınavlarda sorunun bütün satırlarının altını caaartt caaartt çizen insanlardan nefret ederdim, hala da ediyorum sınava girmesem bile :27:

ee farketmedi mi o kişi :9:

farketmez olur mu,uyardıktan sonra kasten yapmaya başladı üstelik...birbirimize girdik zaten,ayağa kalkıp yanına gittim ağzından sakızı aldım ve saçına yapıştırdım,seni defalarca uyardım ama hakettin dedim,hiçbişey diyemedi.pişman mıyım?asla :27:

farketmez olur mu,uyardıktan sonra kasten yapmaya başladı üstelik...birbirimize girdik zaten,ayağa kalkıp yanına gittim ağzından sakızı aldım ve saçına yapıştırdım,seni defalarca uyardım ama hakettin dedim,hiçbişey diyemedi.pişman mıyım?asla :27:

:52::52::52::52::52: süpersin yanlış olmuş ama olsun sabrınızı taşırmasaymış :1::1:

:9::9::9: çok iyi yapmışsın uyarının ustune bilerek yapmak seviyesizlikten başka bir şey değil. kendilerine yapılsa ortalığı yıkarlar :47:

Bu obusis komplufisis mi neydi onun alemetlerinden olabilir mi :1:

renginam o an kalkıp odama geliyorum işte tv izliyorsakta sesi açıyorum ya sabır çekiyorum daha başka yapacak bişey de olmuyor zaten dalaşsam katil olurum resmen çünkü hiç tınlamıyor çok sevgili kardeşim inadına fazla yapıyor :25:

kuzum elbette psikolog daha iyi bilir ama takıntılarda 2 çeşit çözüm var(okuduğum, araştırdığım kadarıyla)
ya takıntının üstüne gideceksin ya da önemsememeye çalışacaksın.
üstüne gideceksin dediğim nasıl? bir ses çıktığı zaman sinirlenmeden orada buluncaksın, hatta daha çok ses çıkmasını sağlayacaksın ve o sesin aslında takılacak şey olmadığını anlayacaksın.

ikincisi de ses olan yerde başka şeyler düşüneceksin ya da başka şeylerle ilgileneceksin. emin ol ikisinden birini yapabildğinde eser bile kalmıyor.:34:

hayırrrr oyle bişi diiil bu :63: öle deme küserim bak
tek bir duruma karşı olunca da mı oluyor acep bilmiyorum ki :26:

Hahaha niye küsüyorsun kiz herkezde var artik bu hepimiz okbyiz:27:

Ne bileyim sonucta takinti hastaligi degil mi o buda takinti olabilir bence :26:

aslinda takintim yokdu da
yeni yeni olu$uyor galiba
benim minnak canavarlar agizlarinda di$ macunuyla konu$unca midem bulnaiyor

:44: Sizin için hayat ve insanlarla birlikte yaşamak çok zor olmalı..:50: En basit örnek yemek yerken cıkan ses. Bunu nereye giderseniz gidin engelleyemezsiniz.. En güzeli bu küçük ayrıntılara takılmamaya calısın.. Siz kulağınızı uzatıp dinlerseniz dikkat ederseniz tabiki de duyarsınız.. :)

ben ben ben

saat olan odada uyuyamam, biri horlarsa yanımda uyuyamam, konuşma sesi varsa uyuyamam, benimki daha çok uykuyla ilgili mutlaka sessiz ortamda uyumam lazım. bi kez ev taşıdım bu yüzden çıldıracaktım günlerce uyuyamadım zombi gibi dolaşıyordum ortada sonunda dayanamadım taşındım. çok kötü bi durum insanı çok yoruyor bunla yaşamaya alışamıyorum apartman fobim var resmen :/

:44: Sizin için hayat ve insanlarla birlikte yaşamak çok zor olmalı..:50: En basit örnek yemek yerken cıkan ses. Bunu nereye giderseniz gidin engelleyemezsiniz.. En güzeli bu küçük ayrıntılara takılmamaya calısın.. Siz kulağınızı uzatıp dinlerseniz dikkat ederseniz tabiki de duyarsınız.. :)

İnsanlarla yaşamak zor değil de, bencil, umursamaz, saygısız insancıklarla yaşamak gerçekten zor...

Bugün yemeğimi kendim ayrı yiyeyim dedim yine geldi benimle yedi sinir sistemimi çökertiyo bu adam benim
Galiba seslerle değilde benim kendisiyle sorunum var :ssz:

Bade bence senin sorunun seslerle degil agbinle sanirim senninde dedigin gibi:31:

tivitim öyle gibi duruyo ya da tam tersi onun benimle var gıcıklığına yapıyor. i
ama ben okuldaykende saçma sapan sesler çıkaranlarla kavga ederdim :27: sanırım böyle insanlara karşı savunma mekanizması geliştiriyorum içten içe.

İnsanlarla yaşamak zor değil de, bencil, umursamaz, saygısız insancıklarla yaşamak gerçekten zor...

İnsanlar saygısız olabilir ama, sakız, cips, çekirdek, yemek yerken çıkartılan sesler, saat, gıcırdama sesi vs.

Bunlarda abartı.. Aaa belki birisinin takıntısı vardır çekirdek yemiyim, cips yemiyim. Ayıpp.. Evime misafir gelecek tık tık tık ses çıkartan şu saati duvardan indireyim vs. diyecek birilerinin olduğunu sanmıyorum..

Hayatta bütün yanlışları düzeltemezsiniz.. Yanlışı yapan kendiniz olsanız belki ama başkasıysa buna da kimsenin karışmaya hakkı yok..

Bence en güzeli duymamazlıktan gelmek.. Cünkü herşeyin fazlası zarar, bu takıntılarında fazla olması bir sorun bana göre..

Back
X