• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seslere olan takıntım beni bitirecek :(

ben bir de şuna sinir oluyorum ki eşim sıklıkla yapar,
mesela kumandanın kapağını açıp kapamak,açıp kapamak,
ya da dersanede dersteyiz biri kaleminin tepesindeki o takma yeri çıt çıt çıt öttürür ya...
hafif döner ve bi ölüm bakışı atarım kessin diye :27:

Ben de odamda saat bulunduramıyorum daha kötüsü saat takamıyorum :9:
Anahtar sallama sesi, sakız sesi, damlayan musluk, telefonun tuş sesi gibi çoğu ses beni de rahatsız eder inanılmaz derecede. Tavşan uykusu uyurum ayrıca, her sese uyanırım çok sinir bozucu bir durum:30:

aynen acayip sinir bozucu :25:

ben bir de şuna sinir oluyorum ki eşim sıklıkla yapar,
mesela kumandanın kapağını açıp kapamak,açıp kapamak,
ya da dersanede dersteyiz biri kaleminin tepesindeki o takma yeri çıt çıt çıt öttürür ya...
hafif döner ve bi ölüm bakışı atarım kessin diye :27:

tam dersi dinlerken kötü oluyor ya hele gıcıklığına sesli öksürenler var tamam hapşırık bir nebze çok çıkabilir ama öksürüğün yalanı çok belli oluyor işte o an ümüğüne yapışasım geliyor :57:

Dayanamıyorum kızlar, alışamıyorum, katlanamıyorum. Gereksiz çıkan her sese acayip takıntım var. Ağız şapırdatma, herhangi çorba/meşrubatı höpürdetme, çekirdek sesi, sakız sesi, eşyaların gıcırdaması sayamadığım bir çok saçma ses

Bıktım artık var mı benim gibi olan :(

istersen psikoloğa git, zor bi durum gerçekten. böyle seslerde her zaman bi yerlerden yada birilerinden çıkar...

bir an konuyu ben mi açtım diye düşündüm:31:
sinirden aglayacak duruma geliyorum ben bazen.
tramvayda sakız çiğneyen biri varsa inerim diğer tramvayı beklerim
geçen o kadar sinirlendim ki arkadaşıma çıakr şu sakızı çarpacam artık agzına dedim ya:9:
allahtan yakın arkadaşımdıda sorun olmadı
sadece sakız değil yemek yerken ses diş fırçalarken herşeye yaa
yanımdan mp3ümü ayırmıyorum baktım ses var hemen takıyorum kulağıma açıyorum müziği
böyle çözüm buldum
çok iyi sayılmaz ama sinir krizlerine girmemi engelliyor

sınavda burnunu çekenler
yazı yazarken kalemden sıyırt diye ses çıkaranlar
sınavımı yapamadığımı bilirim bundan yüzünden :43:

bir an konuyu ben mi açtım diye düşündüm:31:
sinirden aglayacak duruma geliyorum ben bazen.
tramvayda sakız çiğneyen biri varsa inerim diğer tramvayı beklerim
geçen o kadar sinirlendim ki arkadaşıma çıakr şu sakızı çarpacam artık agzına dedim ya:9:
allahtan yakın arkadaşımdıda sorun olmadı
sadece sakız değil yemek yerken ses diş fırçalarken herşeye yaa
yanımdan mp3ümü ayırmıyorum baktım ses var hemen takıyorum kulağıma açıyorum müziği
böyle çözüm buldum
çok iyi sayılmaz ama sinir krizlerine girmemi engelliyor

off o sakız patlatma sesleri en öne çıkan sinir sebebim bu. cak cak cak.. artık dayanamayacak duruma getiriyor beni
bilmeyen biri garip bir takıntı diyor ah ah bide bize sorsalar vallahi vasıta bile değiştirtiyor :31:

Insanlari oldugu gibi kabul etmeyi deneseniz... Klise bir laf olacak ama, bir insani sevmekle baslar hersey... Gulumseyin kizacaginiz yerde... Gecer... Psikiatristlere gidip tonla para bayilip bir de ustune verdikleri sinir haplarinla vucudunuzu zehirlemekten iyidir.

Allahım bir yandan tek değilim diye seviniyorum bir yandan çoğuz diye üzülüyorum :9::9:

Bende çok sinir oluyorum özellikle birisinin parmaklarını kıtlatması, ağzını şaplatması, dişlerini çarptırması ve bişey içince yutkunurken çok ses çıkması hiç hoşuma gitmiyor ya çok sinir oluyorum annemlerde çok kızıyo bu huyuma :)

Şapırdatma,höpürdetme ve tükürme seslerine ben de katlanamıyorum ama bahsettiğin diğer seslere karşı bi hassasiyetim yok. Bu hassasiyet nasıl yok edilir bir fikrim yok. Ben bu tür kişilerden uzak durarak mutlu oluyorum mesela...

Bende çok sinir oluyorum özellikle birisinin parmaklarını kıtlatması, ağzını şaplatması, dişlerini çarptırması ve bişey içince yutkunurken çok ses çıkması hiç hoşuma gitmiyor ya çok sinir oluyorum annemlerde çok kızıyo bu huyuma :)

birgün atacaklar sonunda bizi evden en iyisi tek yaşamak :1:

Şapırdatma,höpürdetme ve tükürme seslerine ben de katlanamıyorum ama bahsettiğin diğer seslere karşı bi hassasiyetim yok. Bu hassasiyet nasıl yok edilir bir fikrim yok. Ben bu tür kişilerden uzak durarak mutlu oluyorum mesela...

her zaman sofrayı bırakıp kalkıp gidemiyorsun işte abim evlenip gidecek yakında da kurtulacağım en azından belki yengem az biraz düzeltir :ssz:

Ben bu saydıklarımı bir başkasına yapmıyorum tabii ki. Kesinlikle yemek yerken ağzımı iki metre açıp şapırtmam, çekirdek yemem, cips türü şeyleri bir başkasının yanında yemem vs. Yani bana yapılmasını istemediklerimi başkasına yapmıyorum
Gıcık olunacak bir şey değilki elimde değil napayım :50:
Offf sorma.ben de oyleyim.bir kere kadinin biri otobuste yanimda sakız çiğniyor pardon sakızı yalayip yutuyor,katlediyor diye otobusten indim yolun yarısında.başka bi otobuse bindim.oda arkasimi degistirdim ve kardeslerimle hep kavga ettim.seni en iyi ben anlarim.

Offf sorma.ben de oyleyim.bir kere kadinin biri otobuste yanimda sakız çiğniyor pardon sakızı yalayip yutuyor,katlediyor diye otobusten indim yolun yarısında.başka bi otobuse bindim.oda arkasimi degistirdim ve kardeslerimle hep kavga ettim.seni en iyi ben anlarim.

ciddi bir sorun işte maalesef çözümünü bilende yok. tamam insanları sevelimde sevginin ana teması da saygıdır. karşındaki sana duymayıp iki metre ağzını açarak yemek yiyip sakız çiğniyorsa o insanı sevebilmek mümkün değil içten içe antipati duyuyorum
otobüste sırf sinir olmamak için hep müzik dinliyorum :50:

ciddi bir sorun işte maalesef çözümünü bilende yok. tamam insanları sevelimde sevginin ana teması da saygıdır. karşındaki sana duymayıp iki metre ağzını açarak yemek yiyip sakız çiğniyorsa o insanı sevebilmek mümkün değil içten içe antipati duyuyorum
otobüste sırf sinir olmamak için hep müzik dinliyorum :50:

Valla kim ne derse desin oyle ses cikaran insani asla sevemem.nefret etmkle başlıyorum cùnkü. Ya Allah korusun da evlensem ve eşim çikarsa bu sesleri ona bile katlanamam.ve malesef canım bu psikolojil ve tedavisi yok.ben cok aradim cok uğraştim ama yok.bol bol muzik dinliyorum artil.kulakligim yanimda yoksa da ya sabir cekip beni en cok mutlu eden seyleri dusunuyorum.muhabbet kuşumu vs...

Back
X