Evet onu diyemem .ama ailecek masadayım kulaklık da takmak olmazBaşka şeyler düşünün. Kulaklık takın. Başka ne önerilebilir ki?? Ses çıkarma derseniz büyük ihtimalle paparayı yersiniz.
Teşekkür ederim mayflower75 .bunu bir internette araştırayım belki bir.cozum vardirBuldum misofoni deniyormuş bu rahatsızlığa.
ayyy bende de aynı sıkıntı var sanırım bu psikolojik bir rahatsızlıkKızlar seslere acayip takıntimm var.Hani şu ağız sapirtisi,yürürken çıkan topuk sesi , anahtar vs. Gibi eşyalarla sürekli aynı sesi çıkaranlara...
Özellikle de ağız sapirtisina ayrı bir tikim var.Ayni masada yemek yerken babam çok yapar bir şey de diyemem .Sinirden elimi sıkarım sadece.Yasim küçükken diyordum ama şimdi.yasimda var söylesem ayıp olur.
Geçen gün de kitapçıda rafları geziyorum.Arkamda bir sakız sesi ,neyse dedim başka rafa bakiyim yine aynı bayan benim yaşlarımda arkamda ve tabi ki yine aynı ses.Muhtemelen bayan farkında değildi çıkan sesin.Ben öfledim pofledim çıktım .Bu şekilde sinirlenince insanlar neden sinirlendigime anlam da veremiyor.Nasil yenerim kızlar duymazdan da gelemiyorum?
Ya sormayın.Salatalik ,kuruyemiş nasıl ses çıkarıyorMisofoni deniyor buna... kendimden biliyorum.... misofonyak olmayan anlamaz halimizi....
Gözüm dönüyor zaman zaman sinirden. İş arkadaşımın bir salatalık yiyişi var tabağı kafasına geçirmemek için büyük savaş veriyorum kendimle. Salatalıklar bir an önce bitsin de o sesi duymayayım diye 3er 5er dilim ağzıma atıyorum resmen her sabah!
Lütfen bu şekilde yorum yazmayınBugün canınız çok sıkılıyor galiba.
Misıfonisi Olmayan anlamaz derken bu ve bunun gibi insanları kastetmiştim işte...Bugün canınız çok sıkılıyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?