Evet keşke rahatsız olmasak ama elimizde degil. En sevdiğim ınsanlarda yapsa rahatsız oluyorum onlara karşı olan bir sıkıntım yok .ama o ses resmenbeynimizi kaziyorMisıfonisi Olmayan anlamaz derken bu ve bunun gibi insanları kastetmiştim işte...
Elimizde olmadığına inanmayan , şımarıklık yaptığımıza inanan koca bir güruh var maalesef
Siz neden üzerinize alındınız. Ben konu sahibini kastetmiştim.Misıfonisi Olmayan anlamaz derken bu ve bunun gibi insanları kastetmiştim işte...
Elimizde olmadığına inanmayan , şımarıklık yaptığımıza inanan koca bir güruh var maalesef
İyide 'Bir derdim var.' bunun için değil mi zaten?Siz neden üzerinize alındınız. Ben konu sahibini kastetmiştim.
Üst üste konu açması ilginç geldi sanki çok sıkılmışta konuşacak birilerini arıyor gibi...
Nerde magazin haberi ?İyide 'Bir derdim var.' bunun için değil mi zaten?
Ona bakarsanız o zaman kimse sizinde magazin haberlerinizi görmek zorunda değil!
Of ben de yenemedim onu. Eski müdürümle aynı odada çalışıyorduk ben onla yemeğe iniyordum şapır şapır yemek... bir gün sakız verme hatasında bulundum o gün geçmedi :) başladım bence cak cak çiğnemeye ki kafam ona gitmesin :)Kızlar seslere acayip takıntimm var.Hani şu ağız sapirtisi,yürürken çıkan topuk sesi , anahtar vs. Gibi eşyalarla sürekli aynı sesi çıkaranlara...
Özellikle de ağız sapirtisina ayrı bir tikim var.Ayni masada yemek yerken babam çok yapar bir şey de diyemem .Sinirden elimi sıkarım sadece.Yasim küçükken diyordum ama şimdi.yasimda var söylesem ayıp olur.
Geçen gün de kitapçıda rafları geziyorum.Arkamda bir sakız sesi ,neyse dedim başka rafa bakiyim yine aynı bayan benim yaşlarımda arkamda ve tabi ki yine aynı ses.Muhtemelen bayan farkında değildi çıkan sesin.Ben öfledim pofledim çıktım .Bu şekilde sinirlenince insanlar neden sinirlendigime anlam da veremiyor.Nasil yenerim kızlar duymazdan da gelemiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?