canım tabikide saygı cercevesi icinde onların agzının payını verecwksin
sadece esin ayaklarının uzerinde durmaya baslayınca
yani artık onlara ihtiyacın kalmadıgında kendini belli etmem olmamaıs
yani gec kalmıssın,
o zamanlar yaşınıza tecrubesizliginize ragmen aslında cok olgun davranmışsınız... sanırım ben bu yaşta sizin gibi davranamazdım.
yazıyı okurken yüzümü buruşturmuştum, sonra sayenizde tebessümle bitti :)
hele ki son cümleyi ne güzel baglamıssınız... sessiz kalırsan eziliyorsun hakikaten.
tabi konusmak hakkını savunmak ezdirmemekle edepsizligi bir tutmamak lazım. o dengeyi ne guzel kurmussunuz....
merak ettiğimden soruyorum. eşiniz okula giderken siz neden çalışmadınız? böylece kendinizi ezdirmezdiniz daha fazla
1.Kvdeniz tam bir gorgusuz.Ne demek sunu aldim bunu aldim.Gelinin o senin alacaksin tabi
2.Sizin sessizliginiz kisilik yapinizdan degil,maddi gucunuz olmadigindan kaynaklaniyor, is bulup yavastan da egitiminizi tamamlasaniz keske.Illa milyarlar kazanmaniz gerekmiyor,size yetecek bir is.
3.Ic camasiri olayi tam bir faul.Ben isterseniz sizin olsun derdim.Yas 70 is bitmemis vallahi.Ayip
4.Muhendis kiz kismina kahkahalarla guldum.Cunku muhendislik fakultelerinde 70 erkege 1 kuz dusuyor.Kiz sayisi cok az olur muhendislikte.
5.Esinizle aranizi iyi tutun,bosverin.
Cok haklısınız :)) cahil işte.eşimde öyle diyor.sadece iki tane kız varmış fakültede.ama yinede sinir bozucu bi söz :/ Hele ki ben eşime karşı bu kadar kıskançken.
kızım yok ve bazı kız ailelerini anlamıyorum.ailesinin eline bakan bir öğrenciye,küçücük bir kız nasıl verilir.kızının bu şekilde sıkıntı yaşayacağını bilmez mi:44:
gene bir konu vardı,istemeye kaynana gelmiyor,kızın annesi kim gelirse gelsin istesinler kızımı vereceğim diyor ve isteme dışında nişana bile kaynana gelmiyor.nasıl böyle bir aileye kızını verirsin,bunun sonunun kötü olacağını bilmez misin:26:
gene bir konu var gencin işi yok ve kızlarını o gençle nişanlamışlar,kızımız da yok kaynanam onu yapmıyor bunu yapmıyor diyor.ne cesaret,bunun sonu da hüsran değil mi
kızım olsa bu kadar kolay evlendireceğimi zannetmiyorum.kılı kırk yararım her halde.önce okulu sonra işini eline almasını isterdim kızımın
Benim kayınvalidem eşinden boşanmış biri.Kaynbabam sağlk müfettişi, kaynanam hemşire.BEnim eşim çalısşmıyordu ama onlarda bal gibi para vardı.esime ögrenciykende destek oluyrlardi.araya ben eklenince zor geldi herlde.benm esim ailenintek oglu.bende tek geliniyim.Emin olun benm evmdeki herseyi ailem aldı bana.Evet biraz haketmedgm bir şekilde bedavadan gitmis oldum ama esime sonsuz güvenm vardı.Mesele kaynanam onu yapmıyor bunu yapmıyor meselesi değil.kaynanamn annesi ortaligı karştrp fitne fesat saçıyor meselesi :) Hani tytumlu davrandk esimode masrafa sokmadm bari biraz o çeneni kapada gencecik kız bisey istemeden geldi benm torunumla evlendi.sevmis demek ki de.ama yok maksat kıskançlk fesatlk işte
işte benim anlamadığım ailen niye acele etti evlenmen için.küçücük kızsın.aile ne kadar paralı olursa olsun,ne kadar tek evladı tek gelini olursa olsun bakmak zorunda mı.bekleseydin,okulunu bitirip işini bulduktan sonra evlenseydiniz boynun bükük,para sıkıntısı çekmemiş oludun ve birilerine de mecbur olmazdın
kızım yok ve bazı kız ailelerini anlamıyorum.ailesinin eline bakan bir öğrenciye,küçücük bir kız nasıl verilir.kızının bu şekilde sıkıntı yaşayacağını bilmez mi:44:
gene bir konu vardı,istemeye kaynana gelmiyor,kızın annesi kim gelirse gelsin istesinler kızımı vereceğim diyor ve isteme dışında nişana bile kaynana gelmiyor.nasıl böyle bir aileye kızını verirsin,bunun sonunun kötü olacağını bilmez misin:26:
gene bir konu var gencin işi yok ve kızlarını o gençle nişanlamışlar,kızımız da yok kaynanam onu yapmıyor bunu yapmıyor diyor.ne cesaret,bunun sonu da hüsran değil mi
kızım olsa bu kadar kolay evlendireceğimi zannetmiyorum.kılı kırk yararım her halde.önce okulu sonra işini eline almasını isterdim kızımın
Ama şimdi o zaman bende şöyle düşünürüm.. O zaman onlar size bakıyordu para onlardan gelyiordu sesin çıkmıyordu , şimdi eşin kazanıyor onlara muhtaç değilsin ve sesin çıkmaya başladı..Bunun ezilmek ezilmemekle ses çıkması ile ne alakası var ozaman işinize öyle gelmiş öyle olmuş...Keşke eşiniz eli ekmek tutmadan evlenmeseymişiniz.
Onların yaptığı doğrumu ?? değil mutlaka ..Ama Saygınızı bozmayın .. Sonuçta yapmış etmişler Allah razı olsun deyiverin bişey olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?