yeditepeistanbul
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ocak 2017
- 36
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi yeditepeistanbul
-
küçük mü düşüyorum gerçekten? hatalı olduğum için özür diledim sadece,yalvarmadım sonuçta. üstüne gidersem küçük düşerim diye düşündün galiba evet olabilir.çocuk bunalmış bırak gitme üstüne nie kendini küçük düşürüyosun affettirmeye çalışma sal gitsin
üstüne gidiyosun diye küçük düşürme diyorum zaten cnm bırak o koşsun senin peşinden sen nie eziyosun kendiniküçük mü düşüyorum gerçekten? hatalı olduğum için özür diledim sadece,yalvarmadım sonuçta. üstüne gidersem küçük düşerim diye düşündün galiba evet olabilir.
Bekle bakalım 14 şubata kadar ulaşmazsa geçmiş olsun.
Canım bende parti time demedim zatenbiz hiç kutlamazdık ki 14 şubat bir tek doğum günü kutlardık o kadar
ben de böyle düşünüyorum. bazı arkadaşlarım bir kez özür dilemekle yetmez ona güven vermelisin diyorlar ama ne yapabilirim ki sonuçta özrüme inandı bence demeniz gibi seviyorsa gelir.Sessiz kalın. Çabalamanız bir şey değiştirmeyecek. Özrünüzü dilemişsiniz, bundan sonra yapacağınız şeyler iyice uzaklaştırır. Seviyorsa özrünüzü kabul eder, döner. Sevmiyorsa da zaten kendinizi yerlere sermenizin bir anlamı yok.
Cocuk seni istemiyo belli kendini yipratma zaten seviyosa katlanir geri donerişin içinden çıkamadım kızlar. ilişkimiz iki sene sürdü.sevgilim benim yüzümden benden ayrıldı. çok hata yaptım. aşırı kıskançlık, aşırı ilgi bekleme,kısıtlama gibi şeylerle bunalttım. sonrasında da bir sürü kavga işte. artık dayanamadı ayrıldı benden. iki hafta oluyor. ilk başlarda kızdım ama şimdi anladım ki benim yüzümden gitti. iki gün önce özür diledim karşısına çıkıp çok şaşırdı beklemiyordu böyle bir şey. ama yeniden başlamaya korktuğunu söyledi. seni kazanmak için çabalıyorum fırsat ver dedim. bunun için çabalamana gerek yok dedi. nasipte varsa yine oluruz zaten ısrarcı olma ısrarcı oldukça senden uzaklaşıyorum dedi. şimdi bana düşen sessizce beklemek değil mi? bu arada beni seviyor biliyorum,başkası da yok, onu gerçekten çok üzdüm çok yordum ve çok kırdım. cesaret edemiyor başlamaya. çabalasam ters tepecek sussam hep mi kaybederim bilemedim. ne diyorsunuz kızlar? kendimi nasıl affettiririm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?