• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sessizce beklemeli mi yoksa çabalamalı mı?

işin içinden çıkamadım kızlar. ilişkimiz iki sene sürdü.sevgilim benim yüzümden benden ayrıldı. çok hata yaptım. aşırı kıskançlık, aşırı ilgi bekleme,kısıtlama gibi şeylerle bunalttım. sonrasında da bir sürü kavga işte. artık dayanamadı ayrıldı benden. iki hafta oluyor. ilk başlarda kızdım ama şimdi anladım ki benim yüzümden gitti. iki gün önce özür diledim karşısına çıkıp çok şaşırdı beklemiyordu böyle bir şey. ama yeniden başlamaya korktuğunu söyledi. seni kazanmak için çabalıyorum fırsat ver dedim. bunun için çabalamana gerek yok dedi. nasipte varsa yine oluruz zaten ısrarcı olma ısrarcı oldukça senden uzaklaşıyorum dedi. şimdi bana düşen sessizce beklemek değil mi? bu arada beni seviyor biliyorum,başkası da yok, onu gerçekten çok üzdüm çok yordum ve çok kırdım. cesaret edemiyor başlamaya. çabalasam ters tepecek sussam hep mi kaybederim bilemedim. ne diyorsunuz kızlar? kendimi nasıl affettiririm?
Niye düşünüyor ve üzülüyorsun ki..sen zaten yapman gerekeni yapmışsın hatalı olduğunu düşünüp karşısına çıkıp özürdilemişsin...artık zamana kalmış birşey, sabırla beklemek gerekir diye düşünüyorum:kahve:

Ben de çok düşündüm yapı meselesi mi diye. Ama gerçekten abarttım. Bu bana da yanlış geldi. Yani sevgilim gerçekten her gün muhakkak arayan durup dururken sürprizler yapan hediyeler alan romantik birisiydi. Ben istedikçe istedim.. ve ben istedikçe o hep yetinemeyeceğimi düşündü. Bir gün seni seviyorum demese kavga çıkarırdım, kıskançlık deseniz o çok da abartı değildi ama bunalttığım doğru o konuda. Yani kısaca ben bu aşırılığın yanlış olduğunu anladım

Back