Sessizce biten 1.5 yıllık ilişkim...

Evet de yani
Bir erkeğin durup dururken 15 gün aramaması normal mi
Yani kendinde arasın suçu
O bu kadar dayanamazdı
Bitirmiş demek ki
Ben arasam konuşur ayrılmayalım der
Ama kıymeti yok ki
Size hak veriyorum ama onun kafa şuan farklı çalışıyor bence. Hassas meseleler bunlar pek etkilemek istemem ama ben asla sessiz kalamazdım. Bitecekse de bitsin ama olacağına varsın derim.

çok zor bi durum. belirsizlik kadar kötü bir şey yok bana kalırsa. seni istemiyorum artık diyip hakaret etse bile bir anlamı olur olan bitenin ama bu adam sana bunu bile çok görüyor. düşmanlarına yapmayacaklarını sevgililerine reva görüyorlar. bu adam için tek kelime dahi harcama.

arama da düşünme de, içini rahat ettirecekse telefondan engelle. şimdiki genç erkekler hep mi kaypak oluyor böyle anlamıyorum ki. o kadar garanticiler ki, eskiden ayrılmadan yürütüyolar yenileri.

sen ayrıldınız sayarak hareket et artık. bugün gelip ayağına kapansa dahi sende açtığı yara iyileşmeyecek. ortak arkadaşlarla konuşurken de ayrıldığınızı söyle. ona göre davran.

Sevgilim beni 15 gündür aramasa basına bşy mi geldi ne oldu diye düşünürdüm.
Bence bir mesaj atıp bir sorun mu var diye sorun.

İyi de belki bir problem vardır? Yargısız infaz yapıyorsunuz bence. Hiç bilmediğiniz bir durum olabilir. Belki olağanüstü bir şey olmuştur. Sormadan bilemezsiniz. Ben olsam bir arardım yoklardım eğer bir sebep yoksa o zaman ayrılırdım.

wp profilinizi,durumunuzu hiçkimse yapın.Endişelenip yazarsa sizi kaybetmek istemiyordur.Numarasının silindiğini düşünüp endişelenip yazabilir.Taktiksel ilerlemek lazım,siz yazmayın ona yazdırın.Siz yazarsanız daha da uzaklaşır.Siz bu yolla ona yazdırın,yazmıyorsa zaten gerçekten kafasında bitirmiş ama sizi yedekte tutmak için sorunlarım var sözüne sığınan biridir.

İyi de belki bir problem vardır? Yargısız infaz yapıyorsunuz bence. Hiç bilmediğiniz bir durum olabilir. Belki olağanüstü bir şey olmuştur. Sormadan bilemezsiniz. Ben olsam bir arardım yoklardım eğer bir sebep yoksa o zaman ayrılırdım.
Ne olursa olsun insan arar yada yazar ya
Ne olmuş olabilir ki
Ç içiydi demin
Demek ki hayatta
Ölmüş falan olması lazım geçerli bir sebebi olması için

Bu arada engellemeyin de,birini engellemek seni önemsiyorum ve sana kızgınım demektir.Susmak,sessiz kalmak karşı tarafı umursamadığınız anlamına gelir ve bu daha cool gösterir sizi.Karşı taraf düşünmeye başlar,niye yazmıyor diye.İlla yazdırmak istiyorsanız wp durum ve profil resmini hiçkimse yapın ve yazmasını bekleyin.

wp profilinizi,durumunuzu hiçkimse yapın.Endişelenip yazarsa sizi kaybetmek istemiyordur.Numarasının silindiğini düşünüp endişelenip yazabilir.Taktiksel ilerlemek lazım,siz yazmayın ona yazdırın.Siz yazarsanız daha da uzaklaşır.Siz bu yolla ona yazdırın,yazmıyorsa zaten gerçekten kafasında bitirmiş ama sizi yedekte tutmak için sorunlarım var sözüne sığınan biridir.
Yedekte tutamaz kimse beni
Zaten artık yazsa da bitmiştir benim için
Hiçbir önemi yok
15 gün ya
15 gün ne demek
Terbiyesiz işte

Ne olursa olsun insan arar yada yazar ya
Ne olmuş olabilir ki
Ç içiydi demin
Demek ki hayatta
Ölmüş falan olması lazım geçerli bir sebebi olması için
İlla ölüm olması gerekmiyor. Başına daha farklı bir şey de gelmiş olabilir. İnsanın aklına gelmeyen şeyler olabiliyor bazen. Ben olsam bir sorun mu var diye bir sorardım, ama siz bilirsiniz.

çok zor bi durum. belirsizlik kadar kötü bir şey yok bana kalırsa. seni istemiyorum artık diyip hakaret etse bile bir anlamı olur olan bitenin ama bu adam sana bunu bile çok görüyor. düşmanlarına yapmayacaklarını sevgililerine reva görüyorlar. bu adam için tek kelime dahi harcama.

arama da düşünme de, içini rahat ettirecekse telefondan engelle. şimdiki genç erkekler hep mi kaypak oluyor böyle anlamıyorum ki. o kadar garanticiler ki, eskiden ayrılmadan yürütüyolar yenileri.

sen ayrıldınız sayarak hareket et artık. bugün gelip ayağına kapansa dahi sende açtığı yara iyileşmeyecek. ortak arkadaşlarla konuşurken de ayrıldığınızı söyle. ona göre davran.
Asla eskisi gibi olmaz
Beni kaybetti geçmiş olsun
Çok büyük kazık attı bana
Anlayışlı oldum ama bu kadarını kaldıramam

Sizi sevmemiş geçici bir hevesten ibaret değil. Neden kendini yoruyorsun ki. O yokmuş hiç olmamış gibi devam etmelisin bence..

İlla ölüm olması gerekmiyor. Başına daha farklı bir şey de gelmiş olabilir. İnsanın aklına gelmeyen şeyler olabiliyor bazen. Ben olsam bir sorun mu var diye bir sorardım, ama siz bilirsiniz.
Yok canım ya öyle birşey değil
Kendince kaçıyor işte
Yüzleşmek istemiyor
Yada yeni biri var
Tekmeyi yiyince geri dönmeye çalışır ama yok yani

Sizi sevmemiş geçici bir hevesten ibaret değil. Neden kendini yoruyorsun ki. O yokmuş hiç olmamış gibi devam etmelisin bence..

Duygularım var kolay değil
1.5 senedir birlikteyiz
Sevmesin pişman olucak şu Yaptığına
Göstericem ona

Evet ya bizim olmuyor sanki hep sorun onlarda
Ya bıraksınlar ya
Biraz sevilince kıymet bilmiyorlar işte
Havaya giriyorlar
Hiç yazıp onu daha çok havalandırmıcam
O saygısızca davranmanın bedelini ödeyecek er geç

Ya sizin gibi karşı taraf düşünüyorsa
Oturup konuşun neyin sizi rahatsız ettiğini neyin sizi mutlu ettiğini erkekler uzun lafları süslü olanı sevmez direk konuşun yeter

Duygularım var kolay değil
1.5 senedir birlikteyiz
Sevmesin pişman olucak şu Yaptığına
Göstericem ona
Ne fark edecek Sevmeyen biri için? Mesajını belki okumayacak bile 🤔 En güzeli yok say ki Ne oluyor aramadı sormadı desin... En güzeli yok saymak bu ona daha çok koyar. Bu benim düşüncem 🧐

Back
X