• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sessizce gitmek kadar acısı yok

Angelangel1990

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
4
5
1
35
Ortak arkadaşımız tanıştırdı ilk gördüğümüzde ikimizde çok etkilendik herşey güzeldi 3 hafta kadar sürdü gezdik tozduk eğlendik vs. En son kardeşim dediği yakın arkadaşı kız arkadaşı o ben takıldık onlar baya oynak bi çiftdi açıkcası :) Sonra bir gün beni arayıp ogün diye bir arkadaşının geleceğini söyledi bahsediyordu hep, sonra dışarda takılırız vs demedi ama arkadaşlarla olurum dedi neyse o akşam hiç ses yok ne gittim ne geldim, ertesi günde yok en son napıyorsun dedim yanıt yok telefon açtım yine yok. Ortak arkadaşıma sordurttum ona kızmış neden seni katıyor diye. Neyse akşamı açıklama yaptım msj attım neden arkadaşıma söylediğime dair onada yanıt yok bi şey mi var diyorum yok. En sonunda madem öyle dedim by by neyse aradan 1 hafta geçti arkadaşıma demiş kendi yazdı kendi bitirdi ben onu arayıp konuşcam vs ama gelin görün ki aramadı 1 hafta geçti yine ben aradım belki cesaret edemiyor diye yanıt yok güzelce yazdım yine yok artık en son numarasını sildim bitirdim. Anlamadığım herşey güzelken görüşmeye can atarken evlilikden bahsederken arkadaşı bile böle yapacağını söyledi tahmin bile edemezken bu çocuğa noldu acaba o akşam ki arkadaşımı aklına girdi ne istemiyorum diyor ne engelliyor hiç bir tepki yok hayatımda ilk kez yaşadım yaşayan varsa bi ipucu versin ??

Ne bilelim biz ne oldu
Şu var neden diretiyorsunuz aramıyorsa aramayın

Geri gelse guvenebilir misin? Ben hic guvenmezdim her an yok olup gidebilecek bi tip.Benim aklima baska biriyle tanistigi geldi ama soyleyemedi arkadasina ve sana ayip olmasin diye.

hıcbır tepkı yok demişsiniz..

bence sorunuzun cevabını kendınız vermişsiniz.
Ne siz ne de olmayan ilişkiniz önemli.
O takılmış , siz ilişki zannetmişsiniz.
Muhtemelen kendisi şuan başkasıyla . üzgünüm .

Ortak arkadaşımız tanıştırdı ilk gördüğümüzde ikimizde çok etkilendik herşey güzeldi 3 hafta kadar sürdü gezdik tozduk eğlendik vs. En son kardeşim dediği yakın arkadaşı kız arkadaşı o ben takıldık onlar baya oynak bi çiftdi açıkcası :) Sonra bir gün beni arayıp ogün diye bir arkadaşının geleceğini söyledi bahsediyordu hep, sonra dışarda takılırız vs demedi ama arkadaşlarla olurum dedi neyse o akşam hiç ses yok ne gittim ne geldim, ertesi günde yok en son napıyorsun dedim yanıt yok telefon açtım yine yok. Ortak arkadaşıma sordurttum ona kızmış neden seni katıyor diye. Neyse akşamı açıklama yaptım msj attım neden arkadaşıma söylediğime dair onada yanıt yok bi şey mi var diyorum yok. En sonunda madem öyle dedim by by neyse aradan 1 hafta geçti arkadaşıma demiş kendi yazdı kendi bitirdi ben onu arayıp konuşcam vs ama gelin görün ki aramadı 1 hafta geçti yine ben aradım belki cesaret edemiyor diye yanıt yok güzelce yazdım yine yok artık en son numarasını sildim bitirdim. Anlamadığım herşey güzelken görüşmeye can atarken evlilikden bahsederken arkadaşı bile böle yapacağını söyledi tahmin bile edemezken bu çocuğa noldu acaba o akşam ki arkadaşımı aklına girdi ne istemiyorum diyor ne engelliyor hiç bir tepki yok hayatımda ilk kez yaşadım yaşayan varsa bi ipucu versin ??
Bı tarz konular çabuk siliniyor gelecek nesil için alıntı yapmak şart;)

Başka bir teori belkide adam evlidir yada kendini konu sahibine layık görmüyordur:/
Arkadaş aracılığıyla olmuş ya evli olduğuna pek ihtimal vermedim ama genelde bu durumda erkek yeni birini gözüne kestiriyor o garantiye alınırsa devam ediyor, ıskalarsa da geri dönüp "kafam karışıktı/ailevi sorunlarım vardı" deyip birşeyler uyduruyor. Böyle bi durumda aramamak geri dönerse de tekmeyi vurmak gerekiyor.

3-4 hafta da evlilik mi düşünülürmüş ya o ınsanın ne yemek sevdıgını bıle bılmeden hatta burcunu bıle bılmeden evlenme hayalı kuranlar var bunu en cok sınava bır gun kala calısan ınsanlara benzetıyorum senın kı sınavdan kaçmıs anlasılan.. Engelle ve yoluna bak bu kadar tutarsız bırıyle de evlenılmez evlensen de mutlu olamazsın gezıp tozacagın daha nıce ınsanlar girecektır hayatına...

Arkadaş aracılığıyla olmuş ya evli olduğuna pek ihtimal vermedim ama genelde bu durumda erkek yeni birini gözüne kestiriyor o garantiye alınırsa devam ediyor, ıskalarsa da geri dönüp "kafam karışıktı/ailevi sorunlarım vardı" deyip birşeyler uyduruyor. Böyle bi durumda aramamak geri dönerse de tekmeyi vurmak gerekiyor.
Konu sahini bir fikrin yoksa yazma demişte fikir üretiyorum :)
Birçok nedeni olabilir böyle birşeyin

Canım senin ilk defa başına geliyor benim bı bekar arkadaşım var onun başına inan 5-6 kez geldi.Şimdi erkeklerin yeni modası bu inanki.sana vermiş olduğu elektriğe inanma.tam kafasına yatmamişsin.Hee bu aracıya şundan öyle oldu bundan böyle diye karşi tarafı suçlayıp,o öyle yapmasaydi olurdu gibi kıza da suçlu muamelesi yapmakta cabasi.hep aynı tarz.hep aynı tavır hiç şaşırmadım.canini skma. Donsede kabul etme.yan çiziyor.bu da tecrübe olsun sana çevremde çok başına gelen var.hemen kapılma oldumu.

Back
X