- 24 Nisan 2017
- 4
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi Angelangel1990
Ortak arkadaşımız tanıştırdı ilk gördüğümüzde ikimizde çok etkilendik herşey güzeldi 3 hafta kadar sürdü gezdik tozduk eğlendik vs. En son kardeşim dediği yakın arkadaşı kız arkadaşı o ben takıldık onlar baya oynak bi çiftdi açıkcası :) Sonra bir gün beni arayıp ogün diye bir arkadaşının geleceğini söyledi bahsediyordu hep, sonra dışarda takılırız vs demedi ama arkadaşlarla olurum dedi neyse o akşam hiç ses yok ne gittim ne geldim, ertesi günde yok en son napıyorsun dedim yanıt yok telefon açtım yine yok. Ortak arkadaşıma sordurttum ona kızmış neden seni katıyor diye. Neyse akşamı açıklama yaptım msj attım neden arkadaşıma söylediğime dair onada yanıt yok bi şey mi var diyorum yok. En sonunda madem öyle dedim by by neyse aradan 1 hafta geçti arkadaşıma demiş kendi yazdı kendi bitirdi ben onu arayıp konuşcam vs ama gelin görün ki aramadı 1 hafta geçti yine ben aradım belki cesaret edemiyor diye yanıt yok güzelce yazdım yine yok artık en son numarasını sildim bitirdim. Anlamadığım herşey güzelken görüşmeye can atarken evlilikden bahsederken arkadaşı bile böle yapacağını söyledi tahmin bile edemezken bu çocuğa noldu acaba o akşam ki arkadaşımı aklına girdi ne istemiyorum diyor ne engelliyor hiç bir tepki yok hayatımda ilk kez yaşadım yaşayan varsa bi ipucu versin ??