- 18 Nisan 2018
- 19
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi minnosbosvermis
Merhaba,hayatımda 8 aydır biri vardı daha doğrusu aralıklarla konuştuğumuz bir kaybolan bir varlığını hatırlatan dengesiz bu yüzden 2 defa bitirdi.Ayrılık sebebi de benim ilgisiz,samimi olmamammış,elimden geldiğinin fazlasını yaptım ona ilgimi sevgimi alakamı her şeyimi yansıttım.Olaya geçicek olursam,pazar günü akşam 8'de mesaj attı cevap verdim gece 2 oldu hala yanıt yok baktım yazmıyor uyudum sabah uyandığımda insta storye köprüden geçerken araba kullanırken atmış,sabah günaydın yazdı müsait misin arıcam dedim çünkü telefonda konuşmak istedim.Aradı sordum nerdeydin akşam düğündeydik telefonu elime pek fazla almadım dedi,peki seni merak etmişim 2 kelime yazmak çok mu zordu dedim müsait olunca sabaha doğru aldım zaten telefonu elime dedi baktım konuyu uzatıp kendini haklı çıkarıcak konuyu kapatmaya çalışıyor farklı konuya geçiyor tamam dedim işim var sonra konuşuruz deyip kapattım telefonu.2 gün boyunca mesaj atmadı,dün ben de gezdim baya gittiğim yerlerden paylaşım yaptım gece mesaj attı sen aynen böyle devam et diye,ne yapıyormuşum da neye devam edeyim dedim artık yaptığın hiçbir şeyin önemi yok dedi benim bu mesajdan anlayacağım konuyu yine ayrılığa getirecek.Görüldüde bıraktım cevap vermedim vermeyi de düşünmüyorum.Her barışmadan maksimum 1 hafta sonra konuyu ayrılığa getiren adam,ve bunu mesajla bitirerek yapan.Sessiz kalarak doğru olanı mı yaptım sizce fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum