Sessizliği tercih etmek

minnosbosvermis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2018
19
6
1
27
Merhaba,hayatımda 8 aydır biri vardı daha doğrusu aralıklarla konuştuğumuz bir kaybolan bir varlığını hatırlatan dengesiz bu yüzden 2 defa bitirdi.Ayrılık sebebi de benim ilgisiz,samimi olmamammış,elimden geldiğinin fazlasını yaptım ona ilgimi sevgimi alakamı her şeyimi yansıttım.Olaya geçicek olursam,pazar günü akşam 8'de mesaj attı cevap verdim gece 2 oldu hala yanıt yok baktım yazmıyor uyudum sabah uyandığımda insta storye köprüden geçerken araba kullanırken atmış,sabah günaydın yazdı müsait misin arıcam dedim çünkü telefonda konuşmak istedim.Aradı sordum nerdeydin akşam düğündeydik telefonu elime pek fazla almadım dedi,peki seni merak etmişim 2 kelime yazmak çok mu zordu dedim müsait olunca sabaha doğru aldım zaten telefonu elime dedi baktım konuyu uzatıp kendini haklı çıkarıcak konuyu kapatmaya çalışıyor farklı konuya geçiyor tamam dedim işim var sonra konuşuruz deyip kapattım telefonu.2 gün boyunca mesaj atmadı,dün ben de gezdim baya gittiğim yerlerden paylaşım yaptım gece mesaj attı sen aynen böyle devam et diye,ne yapıyormuşum da neye devam edeyim dedim artık yaptığın hiçbir şeyin önemi yok dedi benim bu mesajdan anlayacağım konuyu yine ayrılığa getirecek.Görüldüde bıraktım cevap vermedim vermeyi de düşünmüyorum.Her barışmadan maksimum 1 hafta sonra konuyu ayrılığa getiren adam,ve bunu mesajla bitirerek yapan.Sessiz kalarak doğru olanı mı yaptım sizce fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum :110:

yaa varya ben olsam buna hayatının tekmesini atardım sessiz falan da kalmazdım.. Direk mesaj atardım "hayatımda gereksiz olduğunu düşünüyorum, sana karşı bi duygum yok artık bitti" der kahrından ölse aramaz sormaz sonrasında ne derse desin kaile almazdım :KK66:

yaa varya ben olsam buna hayatının tekmesini atardım sessiz falan da kalmazdım.. Direk mesaj atardım "hayatımda gereksiz olduğunu düşünüyorum, sana karşı bi duygum yok artık bitti" der kahrından ölse aramaz sormaz sonrasında ne derse desin kaile almazdım :KK66:
Canım keşke laftan anlasa yanlışını dile getirirken bile bir çocuğa anlatır gibi anlatsan da ne yapar eder konuyu eğer büker kendi tarafına çeker haklı konumuna geçer,hep düzeltmek yarım kalmamak için dil döktüm işe yaramadı açıkladım kendimi anlamadı sessiz kalmak ona yeterli cevap bence :KK47:

Böyle problemli insanları hayatınızda tutarak ne kazanıyorsunuz?
Siz mesajla bitirin olsun bitsin...
Bırakın o hazmetmekle uğraşsın biraz.

Sizi değersiz kılan veya kılmaya çalışan her kim olursa olsun, bir dakika hayatınızda tutmayın.
Bu nedir? Çocuk gibi...
Uzaklaş, uzaklaş, uzaklaş...

Böyle problemli insanları hayatınızda tutarak ne kazanıyorsunuz?
Siz mesajla bitirin olsun bitsin...
Bırakın o hazmetmekle uğraşsın biraz.

Sizi değersiz kılan veya kılmaya çalışan her kim olursa olsun, bir dakika hayatınızda tutmayın.
Bu nedir? Çocuk gibi...
Uzaklaş, uzaklaş, uzaklaş...
ne yaptığının artık bir önemi yok yazdığı mesajı dün akşam görüldüde bıraktım bir şey yazmayı düşünmüyorum düşünsün dursun her defasında bitmemesi için dil dökerdim

Canım keşke laftan anlasa yanlışını dile getirirken bile bir çocuğa anlatır gibi anlatsan da ne yapar eder konuyu eğer büker kendi tarafına çeker haklı konumuna geçer,hep düzeltmek yarım kalmamak için dil döktüm işe yaramadı açıkladım kendimi anlamadı sessiz kalmak ona yeterli cevap bence :KK47:
Valla sen bilirsin canım ama bence kendini bişey sanan bu manyağa bi ders gerek, belli ki kendini fazla önemsiyo.. ben zaten konuş demiyorum direk son sözünü mesajla söyleyip bitir bi daha da kaile alma, hatta engelle heryerden çatlasın sinirden :D Sen bitirmiş ol yani öyle konuyu ayrılığa getirmek öyle olmaz böyle olur gibisine ;) Sonrasında hiç muhattap bile olma ne derse desin kendini yesin bitirsin noldu bu kıza böyle diye ;)

Valla sen bilirsin canım ama bence kendini bişey sanan bu manyağa bi ders gerek, belli ki kendini fazla önemsiyo.. ben zaten konuş demiyorum direk son sözünü mesajla söyleyip bitir bi daha da kaile alma, hatta engelle heryerden çatlasın sinirden :KK70: Sen bitirmiş ol yani öyle konuyu ayrılığa getirmek öyle olmaz böyle olur gibisine :KK66: Sonrasında hiç muhattap bile olma ne derse desin kendini yesin bitirsin noldu bu kıza böyle diye :KK66:
En son ayrılıkta her yerden silmiştim bu son barışmada o ne öyle çocuk gibi senin duyguların var da benim yok mu demişti ben de gözümün önünde olmana gerek yok ayrıldıysak niye göreyim demiştim,telefonu açıp fotoğraflarımızı mesajlarımızı falan silmediğini göstermişti :işsiz:

Back
X