Çok tartışmaya giren bi tip değilim. Valla agzin bal yesin cocuk yapma diyen birine denk geldim. Yapmayi düşümüyorum zaten. Karisiyorlar valla uzaklar ama dilleri burdaOnlara ne ya ister çalışırsın ister çalışmazsın hadsizler.
Sakın çocuk yapma aman diyim.
Ayrıca nesne duymamış gibi davranıp ezdiriyosunuz kendinizi.
Çok sinirlendim...
Önce kocana ayar vermen lazım. Ya evli olduğunu anlasın yatak terketmek ne demek, ya da artık yataktan ayrılırsan bir daha gelemezsin de.Çok tartışmaya giren bi tip değilim. Valla agzin bal yesin cocuk yapma diyen birine denk geldim. Yapmayi düşümüyorum zaten. Karisiyorlar valla uzaklar ama dilleri burda
O değil de,
Neden türbanlı kadın avatar?
Polemik yaratacak bi yorum yapıyosunuz kızcağızın konusunu sabote etmeyin tercih meselesiO değil de,
Ben oğlak Burcuyum hiç öyle değilimÇok üzüldüm sizin adınıza,sakın çocuk yapmayın.
Eşiniz oğlak burcu sanırım,o burçta kronik bir huy bu.
Zaten oğlaksa hiç barışmayın ayrılın.
Siz çalışmak zorunda değilsiniz,evi geçindirmek erkeğin görevidir.
Kadın için çalışmak bir tercihtir,mecburiyet değildir.
Çok yanlış bir evlilik yapmışsınız ve bunu ömür boyu sürdürmeniz imkansız.
Bu nedenle zararın neresinden dönseniz kardır
+500Bende neden bu acik avatarsa onda da türbanli avatar.!!! Neyine takildiniz anlamadim.
Sen küsüp ayri yatsaydin keske belki noldu diye sorardi ayrica senin calismaman onlari neden germis anlamadim dugun borcumu oduyosunuz
Hayır borcumuz falan yok. Calismak istiyorsan calis ben sana birakiyorum diyordu ama gorumcem ve kayinvalidemle sohbet hep benden ilerliyor. Sabrediyorum bakalimSen küsüp ayri yatsaydin keske belki noldu diye sorardi ayrica senin calismaman onlari neden germis anlamadim dugun borcumu oduyosunuz
Çünkü neden olmasın? Konuyla alakasız.O değil de,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?