- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Kesinlikle çocuk yapmaya niyetim yok. Insan soguyor herseyden umidi kaciyor..Evlenmeden önce çalışma sözü mü verdin ? Şirket evliliği gibi ! Ne olursa olsun bu konuda seni zorlayamaz, ailesiyle bu konunun kritigini yapamaz ,hele de gizli gizli ,çok çirkin ! Yatak ayırma mevzusuna girmiyorum bile ..sekiz ayda tuketmissiniz evliliği ..sakın çocuk yapma ,böyle hesapçı bir adamdan çocuk sahibi olmak ister misin bilemem ama pişman olacağını biliyorum .kolaylıklar diliyorum .
Ben ben ben ben benO zaman oğlak burcu erkeklerle kim evlenecek
Canı istemiştir. Niye merak ettiniz ki yasak mı?O değil de,
Neden türbanlı kadın avatar?
Kesinlikle cagirmam zaten. Oyle kendimi ezdircek biri değilim sadece sabrediyorum bu hayata bir kere geldim bakamayacagi kadini almasaydi.Konu sahibi lütfen yatağa davet etmeyin. Alın tablet-laptop dizi izliyin, kitap okuyun. Aman ha yaptığını haklı çıkarmayın.
Birde kahvaltıları yemekleri çamaşırları falan yapıyım demeyin. Anasının lafına seni değersiz görüp psikolojinizle oynayan adam anasının yanına gitsin.
Yatağını ayıran Kirli donlarını kendi yıkasın.
burcu nedir eşinizin merak ettimMalesef cok yanlis bir evlilik oldu. I
Konusulmaz mi hepsi konusuldu ama malesef insanlar köprüden gecene kadar ayi ya dayi diyor
Evlenmesin evde kalsınlar inşallahO zaman oğlak burcu erkeklerle kim evlenecek
Azıcık insan israfı oldukları söyleniyor :) başka bir gezegene göç edip kızlarımızın başını yakmasınlar bence :)O zaman oğlak burcu erkeklerle kim evlenecek
Diyorum ya boyle sinsiler var evlenene kadar tamam diyip evlendikten sonra gercek yüzünü gosteren bunu bastan soyleseydi ben yanindan gecmezdimBöyle erkeklerle nasıl evleniyorsunuz akıl tutulması falan mı yaşıyorsunuzkarısı çalışmıyor diye trip atan erkek
Bence alanlar sabretsin salmasınlar.Azıcık insan israfı oldukları söyleniyor :) başka bir gezegene göç edip kızlarımızın başını yakmasınlar bence :)
ben düğüne bir ay kala kaçtım çok şükür,ömrümü yedi.Ay bu yorumu ayni zananda bana yapiyorsunuz zannettim :)) .Evet esim oğlak burcu. O da yatak ayirir. Şimdi tabanlari yagla ve kaç mi diyorsunuz :)
Yazık değil mi yahu ,hepsi tecrit edilsin :))Bence alanlar sabretsin salmasınlar.
giden gitti kalan sağlar bizimdir mode on
Böyle birseyi birdaha yaparsa bosuycam netSizi iteklemesine izin vermeyin.
3 yıl önce arkadaşım hamileydi,oğlu oğlak burcuna denk geliyordu dokuzuncu ayda.O degilde ogullarim olacak rabbim nasip ederse hemen oglak burcunun dogum tarihlerine baktim cok sukur denk gelmiyoruz
Boğa burcuburcu nedir eşinizin merak ettim
hmmm başına ne gelirse gelsin,ne hata yaparsa yapsın hep başkaları suçludur.Boğa burcu
Aslinda hic bilmem burclari ben yengec im esim aslan ikisini bilirim burda okuyunca bi korktum valla :)3 yıl önce arkadaşım hamileydi,oğlu oğlak burcuna denk geliyordu dokuzuncu ayda.
Şükür yedi aylık doğdu,akrep burcu oldu.
Cümleten sevindik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?