Sessizlik!!

Evlenmeden önce çalışma sözü mü verdin ? Şirket evliliği gibi ! Ne olursa olsun bu konuda seni zorlayamaz, ailesiyle bu konunun kritigini yapamaz ,hele de gizli gizli ,çok çirkin ! Yatak ayırma mevzusuna girmiyorum bile ..sekiz ayda tuketmissiniz evliliği ..sakın çocuk yapma ,böyle hesapçı bir adamdan çocuk sahibi olmak ister misin bilemem ama pişman olacağını biliyorum .kolaylıklar diliyorum .

Kesinlikle çocuk yapmaya niyetim yok. Insan soguyor herseyden umidi kaciyor..

Konu sahibi lütfen yatağa davet etmeyin. Alın tablet-laptop dizi izliyin, kitap okuyun. Aman ha yaptığını haklı çıkarmayın.
Birde kahvaltıları yemekleri çamaşırları falan yapıyım demeyin. Anasının lafına seni değersiz görüp psikolojinizle oynayan adam anasının yanına gitsin.
Yatağını ayıran Kirli donlarını kendi yıkasın.

Kesinlikle cagirmam zaten. Oyle kendimi ezdircek biri değilim sadece sabrediyorum bu hayata bir kere geldim bakamayacagi kadini almasaydi.

Böyle erkeklerle nasıl evleniyorsunuz akıl tutulması falan mı yaşıyorsunuz karısı çalışmıyor diye trip atan erkek
Diyorum ya boyle sinsiler var evlenene kadar tamam diyip evlendikten sonra gercek yüzünü gosteren bunu bastan soyleseydi ben yanindan gecmezdim

Ay bu yorumu ayni zananda bana yapiyorsunuz zannettim :)) .Evet esim oğlak burcu. O da yatak ayirir. Şimdi tabanlari yagla ve kaç mi diyorsunuz :)
ben düğüne bir ay kala kaçtım çok şükür,ömrümü yedi.
Benden sonra evlendi,yine ayrılmış.
Kimse çekemez kolay kolay sanırım,dünyaya insanlık için ceza olarak gönderilmişler.

3 yıl önce arkadaşım hamileydi,oğlu oğlak burcuna denk geliyordu dokuzuncu ayda.
Şükür yedi aylık doğdu,akrep burcu oldu.
Cümleten sevindik :)))
Aslinda hic bilmem burclari ben yengec im esim aslan ikisini bilirim burda okuyunca bi korktum valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…