Sessizlik!!

Iyyyyy dedikoducu erkek
Utanmiyor ayni yastiga bas koydugu insani cekistirmeye .
Bunun yalanci versiyonu da bende var
5 lira birakmadan bavuluyla kactigi eve sozde 2000 liralik kredi karti birakmis giderken
Elaleme anlatiyor bi de
Yaptığından utanmıyor birde yapması gerekeni yapmadığı halde yapmış gibi böbürleniyor mu?

Allah akıl fikir versin bişeyde diyemiyor insan böyle durumda. Çok komik ya....

Hayır borcumuz falan yok. Calismak istiyorsan calis ben sana birakiyorum diyordu ama gorumcem ve kayinvalidemle sohbet hep benden ilerliyor. Sabrediyorum bakalim
Baska isleri yok sanirim canim uzulme sendenona yap aynisini 8 ay daha yeni bi zaman rabbim yardimcin olsun

Dogru valla oglak erkeği mi aman aman

Burdan koşarak sorgusuz sualsiz başka şehre gidersen olacağı bu

Hiç konuşmadınızmı bu mevzuları

Eşiniz başak mı? Allah yardimciniz olsun kırıcı şeyler bunlar.. Ama üzerine düsmeyin.. Ya derdi neyse anlatsin ya da kendi icinde cözsün...

Annesinin ablasının dolduruşuna gelen bir erkek vakası daha. Kendi aklı yok mu acaba?
Bir de çocuk gibi küsmesi...
Ayyy işiniz zor vallahi

Ben oğlak Burcuyum hiç öyle değilim
Malesef cok yanlis bir evlilik oldu. Bi eve girmeden insanin ne oldugu anlasilmiyormus

Ay bu yorumu ayni zananda bana yapiyorsunuz zannettim :)) .Evet esim oğlak burcu. O da yatak ayirir. Şimdi tabanlari yagla ve kaç mi diyorsunuz :)

Ben oğlak Burcuyum hiç öyle değilim
Malesef cok yanlis bir evlilik oldu. I
Burdan koşarak sorgusuz sualsiz başka şehre gidersen olacağı bu

Hiç konuşmadınızmı bu mevzuları
Konusulmaz mi hepsi konusuldu ama malesef insanlar köprüden gecene kadar ayi ya dayi diyor

Hahah valla gülme geldidamdan dusenin halini damdan anlar hesabi olmus desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…