Eşiniz başak mı? Allah yardimciniz olsun kırıcı şeyler bunlar.. Ama üzerine düsmeyin.. Ya derdi neyse anlatsin ya da kendi icinde cözsün...Ben oğlak Burcuyum hiç öyle değilim
Yaptığından utanmıyor birde yapması gerekeni yapmadığı halde yapmış gibi böbürleniyor mu?Iyyyyy dedikoducu erkek
Utanmiyor ayni yastiga bas koydugu insani cekistirmeye .
Bunun yalanci versiyonu da bende var
5 lira birakmadan bavuluyla kactigi eve sozde 2000 liralik kredi karti birakmis giderken
Elaleme anlatiyor bi de
Erkeği ve kadını çok farklı malesef.Ben oğlak Burcuyum hiç öyle değilim
Baska isleri yok sanirim canim uzulme sendenona yap aynisini 8 ay daha yeni bi zaman rabbim yardimcin olsunHayır borcumuz falan yok. Calismak istiyorsan calis ben sana birakiyorum diyordu ama gorumcem ve kayinvalidemle sohbet hep benden ilerliyor. Sabrediyorum bakalim
Konu sahibi değilim :)Eşiniz başak mı? Allah yardimciniz olsun kırıcı şeyler bunlar.. Ama üzerine düsmeyin.. Ya derdi neyse anlatsin ya da kendi icinde cözsün...
Erkeği ve kadını çok farklı malesef.
Oğlak burcu bayan arkadaşlarım var,ve eks bir nişanlım oldu.
Erkeğini Allah düşmanımın başına vermesin.
Egoist,bencil,pinti huysuz,dediğim dedik........ yaz yaz bitmez
Ahahaha cok özür diliyorumKonu sahibi değilim :)
Eşiniz başak mı? Allah yardimciniz olsun kırıcı şeyler bunlar.. Ama üzerine düsmeyin.. Ya derdi neyse anlatsin ya da kendi icinde cözsün...Herkese iyi geceler. Hemen konuma giriyorum. 8 aylik evliyim esim en ufak seye küssün ve ya ben kuseyim hakli veya haksiz olsun hemen yastigi kapar gider odada uyur. Ve bunu evlendigimiz ilk haftadan itibaren yapmaya basladi ne kadar konussam da huylu huyundan vazgecmiyor. Bayram nedeniyle izmire kayinvalidemin yazligina gittik hem tatil hem bayram. Eve döndüğümüz gün kayinvalidem ve gorumcem aradilar pes pese odaya gecti fisir fisir calis diyorum calismiyor ben napayim gibi serzeniste bulunuyor ikisinede benden dolayi (ben suan calismiyorum farkli ilden geldim ankaraya) bende bunu duydum hic tartismaya girmedim soylemedim bile duydugumu. çünkü hep hakli ve bagirip cagiriyor beni tartismada itekleyip duruyor. Suan ben pek konusmuyorum o da gecip ne oldu demiyor o da küs aramizda bi sesizlik var 2 3 gündür. Simdi de yastigini aldi kapiyi da kapatti. Hayir düşünüyorum acaba niye küstü diye calismiyorum diye belki de tavir yapiyordur. Is ariyorum lisans mezunuyum sak diye bulmami bekliyor valla bilmiyorum hic iyi gitmiyor hayirlisi olsun. Okuyanlara tesekkur ederim. Anlatmak istedim kimsem olmadigi icin..
Ben oğlak Burcuyum hiç öyle değilim
Malesef cok yanlis bir evlilik oldu. Bi eve girmeden insanin ne oldugu anlasilmiyormusÇok üzüldüm sizin adınıza,sakın çocuk yapmayın.
Eşiniz oğlak burcu sanırım,o burçta kronik bir huy bu.
Zaten oğlaksa hiç barışmayın ayrılın.
Siz çalışmak zorunda değilsiniz,evi geçindirmek erkeğin görevidir.
Kadın için çalışmak bir tercihtir,mecburiyet değildir.
Çok yanlış bir evlilik yapmışsınız ve bunu ömür boyu sürdürmeniz imkansız.
Bu nedenle zararın neresinden dönseniz kardır
Çok üzüldüm sizin adınıza,sakın çocuk yapmayın.
O zaman oğlak burcu erkeklerle kim evlenecekAy bu yorumu ayni zananda bana yapiyorsunuz zannettim :)) .Evet esim oğlak burcu. O da yatak ayirir. Şimdi tabanlari yagla ve kaç mi diyorsunuz :)
Ben oğlak Burcuyum hiç öyle değilim
Malesef cok yanlis bir evlilik oldu. IÇok üzüldüm sizin adınıza,sakın çocuk yapmayın.
Konusulmaz mi hepsi konusuldu ama malesef insanlar köprüden gecene kadar ayi ya dayi diyorBurdan koşarak sorgusuz sualsiz başka şehre gidersen olacağı bu
Hiç konuşmadınızmı bu mevzuları
Hahah valla gülme geldiCanım okadar benziyoruz ki bir an konuyu kendim açtım sandım
Eşimin ailesinin izmirde yazlığı var ankaralıyım lisans mezunuyum çalışmıyorum çalışmadığım için eşim ve ailesinden baskı da gördüm ama artık ağızlarını açamıyolar hepsini susturdum
Şahsiyet dizisinde burçlarla ilgili bir bölüm var.Burçlara bağladıysa konu bitmez aslında hepsi saçmalık ta şimdi muhalefet olmayayım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?