Konuya gelecek olursak o iş yaş gibi görünüyor malesef . Bu zihniyette ki adamlarin kolay kolay düzeleceğini sanmıyorum. Akıllı kızsın belli tedbirli ol sen .
Konu sahibini tenzih ederek konuşuyorum
Uygulanmaya çalışılan bir ideoloji ve onun sembollerini iliklerimize kadar yaşıyoruz
Eğer kullanılan sembol bireysel olsaydı sizden önce ben savunurdum savunulması gereken dönemde savunmuşluğumda vardır
Eğer karşı duruş olmaz ise yarım maalesef çok geç olabilir
Bütün mesajları okudum avatar yorumuna takıldınız , atıştınız, konu sahibi çalışmıyor diye aldığı tepkiyi yorumladınız hatta burçlara geldi konu ama çok az mesajda itekleme ile ilgili yorum gördüm. Bence bu en kötüsü buna asla izin vermeyin sevgili konu sahibi. Siz izin vermediğiniz sürece size dokunamayacağını ona öğretmelisiniz bence. İteklemek ne demek ? Sana çok şey yapabilim ama şimdilik yapmıyorum demek bence. Ne hayallerle kuruluyor evlilikler üzüldüm şimdi. Evlenmeden önce neler paylaşırdınız, nasıl konuşurdunuz, nerelere giderdiniz bunları hatırlayıp eşinizin hatırlamasını sağlayacak şeyler yapın. Nerden nereye geldik aşka ne oldu gibi şeyleri kendi kendine sorgular belki.
Çalışmak konusuna gelince sizin tercihinizdir kimseyi ilgilendirmez mesajlarınızdan anladığım kadarıyla sizinki işsizlik. Dilerim yakın zamanda mesleğinizi yapabileceğiniz gönlünüze göre bi işiniz olur.
Unutmadan eşiniz yastığı alıp odadan çıkarken dış kapının yerini de siz tarif ediverin
İyi geceler
daha ilk haftadan ne ysadınızda yatak ayırcak kadar küstü. o zaman tepki göstermediysen şimdi önüne geçmen çok zor.belkide annesi ve ablası emretti küsmesini. onların aklıyla hareket ediyo belliki kendininkini kullanmasını bilmiyo. küsmek ve yatak ayırmak ne kadar saçma ve çocukça
Valla yatak ayirme sebebini soylesem gulersin. Birseyleri tatli tatli konusarak halletmeye çalışıyorum. Gercekten cok sabirsiz bir insanim ama nedense evlenince bi sabirli birsey oldum
Konu sahibini tenzih ederek konuşuyorum
Uygulanmaya çalışılan bir ideoloji ve onun sembollerini iliklerimize kadar yaşıyoruz
Eğer kullanılan sembol bireysel olsaydı sizden önce ben savunurdum savunulması gereken dönemde savunmuşluğumda vardır
Eğer karşı duruş olmaz ise yarım maalesef çok geç olabilir
Yani konu sahibinden bağamsız bir ideolojinin dayatması yok mu sizce?
Herşey normalleştiğinde böyle ayrımcılıklar yobazlıktır evette ülkede hiçbirşey normal değil ki
Bir sistem diğerini tehdit ediyor
Alakasız diyorsunuzya Zaten dert sahibi birinin üzerinden konuşmakta istemiyorum
Neyse iyi geceler
Yani konu sahibinden bağamsız bir ideolojinin dayatması yok mu sizce?
Herşey normalleştiğinde böyle ayrımcılıklar yobazlıktır evette ülkede hiçbirşey normal değil ki
Bir sistem diğerini tehdit ediyor
Alakasız diyorsunuzya Zaten dert sahibi birinin üzerinden konuşmakta istemiyorum
Neyse iyi geceler
Gerçekten şuan savunduğunuz mevzu bambaşka birşey. Herşeyi birbirine karıştırmakta ülke olarak üstümüze yok . İnsanlara saygılı olalım yeter sadece konu sahibi de dahil . İyi geceler .
O itekleme durumu hoş değil sevgili konu sahibi. Siz yetişkin bireylersiniz, 5 yaşında çocuklar gibi itekleşerek birbirinize haklı olduğunu gösterme çabaları çok kötü. Evlilikte en önemli şeylerden biri iletişim, doğru bir iletişim olmazsa sorunlar yaşanıyor. Bence eşinizi bir alın karşınıza konuşun, biz insanız sonuçta birbirimizin zihinlerini okuyamayız. Haliyle konuşmadan da sorunları çözemeyiz.
Bu arada en iyi erkek burcu hangisi çıktı araya burç tartışmaları girmiş.
burçlar üzerinden sorun çözen câânım KK üyeleri o değil de ikizler burcu da çok sakat, acaip kararsızlar ömür törpülüyorlar aklınızda bulunsun yeri gelmişken
Yatak ayırmak nedir ya hu! Evlenme ehliyeti olmayan birinin evlenmesi sonucu başı yanan bir evlat daha... iteklemsine asla izin vermeyin. yapılacak en iyi şey güzel bir iş bulup kocana tekmeyi basmak. Size parasal destek oluyor mu? İs aradığınızı biliyorsa tek söz söylemeye hakkı yok. Yatak ayırmadığı zamanlar Nasılsıniz. Cinsel hayatınızın en aktif olması gereken zamanlarda adamın yaptığına bak! Allah yardımcınız olsun. Avatarla ilgili yörün yapan arkadaş seni de kibledim haberin olsun
Konu sessizlik başlığından çıkmış şekilcilik olarak değişime uğramış.
Hanımlar,
üyelerin kullandığı avatarlar site kurallarına uyduğu sürece ister spongebob avatarı kullanırlar, ister değişik formlarda kadın temalı avatarlar kullanırlar, yine aynı şekilde kurallara uygun olduğu müddetçe isteyen istediği kullanıcı adını kullanmakta serbesttir.
Neden avatar mesele oldu da eşle yaşanan sorunun önüne geçti acaba? Kusura bakmayın ama artık sitede neye tepki vereceğiniz belli olmaz hale geldi.