- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Bana küfür edene bile kib yapmadım,Neyse siz polemik yaratmaya gelmişsiniz belli. En iyisi kibleyip geçmek.
Eşim kamuda calisiyor maasi cok iyi. Esimin ailesi komple devletten emekli herkes calismis onlarda biraz farkli geliyorum sanirim calismadigim icinSormasi ayip esin ne is yapiyo yuksek bi mevkidemi ne kadar gerilmisler evde oturmana en kesin cozum kaynanani araman aslinda
Sitenin ceza alma yönünde bir ödülü olsa kesin ben almıştım:)))Yok öyle bir dünya
Yaz içinden geçeni
Beraber ceza alalım
Evet minik pirenses.Orjinal misin sen?
Konu senin avatarken
Sat bana benim yorumumu
Harika bu :)
Hey gidi Kk
Kimlerin parmakları altında itibarın sarsıldı
Yol canım :)Sitenin ceza alma yönünde bir ödülü olsa kesin ben almıştım:)))
Bugün hiç banlanasım yok canım
Formda şekilcilik olmamalı diye düşünüyorum deyip köşeme çekileyim
Benim avatarimdan sanane ne derdine düştün bu kadar.Evet minik pirenses.
Affedersin de,Bu da yeni moda heralde. Geçen de bir üye alakasız bir yerde başkasının konusunda bana "sen nasıl Türkçe seviyorsun nickin İngilizce" demişti. Karışılmadık bir burası kalmıştı. İnsanların avatarı, nicki kimi ne ilgilendiriyor? Kibledim.
ben koçum,sadece kova ile yapabilirim gibi geliyor. Umarım yanılmam :)))Ay ben cok balik isderdim ben aglayacagima o aglasin diye ben yengecim asiri duygusalim öte git deseler aglarim
Insallah bulursun bi kova
Insallah canim rabbim gonlune gore versinben koçum,sadece kova ile yapabilirim gibi geliyor. Umarım yanılmam :)))
Hayirdir eski uyesin diye herseye senmi karar veriyosunAffedersin de,
Alık mısın? Durduk yere ne oldu sana?
Yeni üye gelmiş bana yeni moda mı diye soruyor :)))
Lütfen beni son nefesini verene dek kib le olmaz mı?
Iyiki okumayan gelin falan almamışlar canim mazallah kanser olurlardi bu kafaylaEşim kamuda calisiyor maasi cok iyi. Esimin ailesi komple devletten emekli herkes calismis onlarda biraz farkli geliyorum sanirim calismadigim icin
Haha belki de olurlardi valla bacim aman milletin lafiyla is yapacak degilim. Yalniz oyle doldum ki bomba gibiyimIyiki okumayan gelin falan almamışlar canim mazallah kanser olurlardi bu kafayla
Yıllardır burayı takip ediyorum:) Alık falan size bunları deme hakkını kim veriyor? Türban avatar ne alaka, derdini paylaşan üyeye saçma sapan soru sorup konusunu sobote edip diğer üyelerin tepkisini toplamaya çalışmak büyük can sıkıntısı olmalı:)) Sana bir kere dobra dediler diye haddin olan olmayan her şeye burnunu sokar oldun. Seninle çok muhatap olmaya değmez:))Affedersin de,
Alık mısın? Durduk yere ne oldu sana?
Yeni üye gelmiş bana yeni moda mı diye soruyor :)))
Lütfen beni son nefesini verene dek kib le olmaz mı?
Kim bana dobra demiş? Ben kaçırmışım onuYıllardır burayı takip ediyorum:) Alık falan size bunları deme hakkını kim veriyor? Türban avatar ne alaka, derdini paylaşan üyeye saçma sapan soru sorup konusunu sobote edip diğer üyelerin tepkisini toplamaya çalışmak büyük can sıkıntısı olmalı:)) Sana bir kere dobra dediler diye haddin olan olmayan her şeye burnunu sokar oldun. Seninle çok muhatap olmaya değmez:))
Lütfen üslubunuzu bilin.Bana küfür edene bile kib yapmadım,
Sen yap.
Okuyup, kenarda şöyle bir yorum kalsın demek YÖK tabi.
Hep yasak, paso yasak.
Etme tahammül 2 satirlik yorumuma.
Hata bende asıl,
Ee yeni üye olsak da biliyoruz burayı okuyoruz demek ki:)) Bence sen de milletin avatarını resmini bırakıp kendini takip et:)Kim bana dobra demiş? Ben kaçırmışım onu
Sen iyi takip etmişsin anlaşılan.
Bence boyle zamanlarda tepkini ortaya koy bak sen surat asiyon diye surat asmis ıçine atma kisasa kisas yapHaha belki de olurlardi valla bacim aman milletin lafiyla is yapacak degilim. Yalniz oyle doldum ki bomba gibiyim
Ben onun gibi sinsi olamam ki devam etsin bakalim nereye kadar devam edicekBence boyle zamanlarda tepkini ortaya koy bak sen surat asiyon diye surat asmis ıçine atma kisasa kisas yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?