Sessizlik!!

Ee yeni üye olsak da biliyoruz burayı okuyoruz demek ki:)) Bence sen de milletin avatarını resmini bırakıp kendini takip et:)
Ama şunuda kabul edelim seçtiğimiz nick avatar yazdığımız yorumlar karşımızdakine bizim hakkımızda fikir verir
Avatar nick bizim duruşumuz fikrimiz şeklimiz hakkında ipucudur

Ee yeni üye olsak da biliyoruz demek ki:)) Bence sen de milletin avatarını resmini bırakıp kendini takip et:)
Hayır.
Niye başkasına dert oldu ki?
Konu Sahibi bu kadar çemkirmedi, siz diğerlerine ne söz hakkı düştü, ne polemik
Kendi başınızı yiyin ya.
Hata benim diyorum yeniden.
Tutamıyorum ki kendimi

Siz mecbur değilsiniz calışmaya madem size bakamıcaktı ozaman evlenmeseyidi neden evlenmiş calışmak kendi ayaklarının üzerine durmak güzel birşey ama eşinize degmez sakın cocuk felan yapayın cünki eşimiz daha cocuk büyümemiş

Ama şunuda kabul edelim seçtiğimiz nick avatar yazdığımız yorumlar karşımızdakine bizim hakkımızda fikir verir
Abla boşversene :)
El salla arkamdan :)

Ayy hiç katlanılası bir erkek tipi değil.
Yatağı ayırmak nedir?
Konu sahibi bence tavrınız sert olsun bu konuda, yaptığı hoş bişey değil.
Bunu alışkanlık haline getirirse iyice zıvanadan çıkarır sizi.
Gerçekten hiç çekilesi dert değil.
Hiç haz etmiyorum küsen erkeklerden.
Fakat benim sevdiceğimde de var küsme huyu umarım evlenince yatak yorgan ayırmaz
Ben olsam büyük kavga koparmıştım valla

Demek ki konu sahibi türbanlı, belki de değil. Türbanlıysa fikrimiz mi değişecek? İster bikinili fotoğraf koysun isterse türbanlı. Soran kişinin sorusunu normal çıkarma moduna geçmeyin bence. Burada türbanlı üyeler var, empati yapıp öyle yorumu bir daha okuyun lütfen. Sevgiler

Peki o zaman şöyle sorayım. Neden fikrim şeklim ilgilendiriyor? Bundan kime ne? Sorma hakkı yok o soruyu. Bir de "kadını gizlemeyi hedef alan tayfa" falan diye aşırı kışkırtıcı laf etti.
Tayfa nedir yani konuyu nereye götürüyor baksanıza.

Canim tatli dille anlamayan bir insan kavgayla gürültüyle hic anlamaz kendini bir halt sanir hic gerek yok böyle seylere devam etsin..

Sitenin ceza alma yönünde bir ödülü olsa kesin ben almıştım:)))
Bugün hiç banlanasım yok canım
Formda şekilcilik olmamalı diye düşünüyorum deyip köşeme çekileyim

Bakış açınıza göre sizin ki de şekilli ..
Sadece sizin fikrinize uymayanlar şekilci sayılıyor galiba yazık gerçekten . Bu kadar sığ olmayın korkmayın insanlardan .

Ne desem kötü anlaşılacak
Bir grup, bir gruba kör kütük sahip çıkıyor ya
O malum masalda.
Ne desek zıt
Konusma sekliniz cok cirkin. Anlasilan can sikintisina kime sarsam diye konunun disinda laf atıyorsunuz. insanlarin nicki avatari kimseyi ilgilendirmez. Bakin bende kapaliyim ama avatarimda ne resmi var . Konunun disinda boyle cikisinizz cok absurd olmus

daha ilk haftadan ne ysadınızda yatak ayırcak kadar küstü. o zaman tepki göstermediysen şimdi önüne geçmen çok zor.belkide annesi ve ablası emretti küsmesini. onların aklıyla hareket ediyo belliki kendininkini kullanmasını bilmiyo. küsmek ve yatak ayırmak ne kadar saçma ve çocukça

Canim tatli dille anlamayan bir insan kavgayla gürültüyle hic anlamaz kendini bir halt sanir hic gerek yok böyle seylere devam etsin..

Haklısın aslında canım, kavga gürültü çıkarsan sen suçlu olacaksın.
Kendilerini zeytinyağı gibi üste çıkarmada çok başarılılar malum
Sessiz kal bakalım biraz, o kendi kendine hatasını anlasın, anlarsa tabi.
Soğuk davran, yüz verme hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…