Ama şunuda kabul edelim seçtiğimiz nick avatar yazdığımız yorumlar karşımızdakine bizim hakkımızda fikir verirEe yeni üye olsak da biliyoruz burayı okuyoruz demek ki:)) Bence sen de milletin avatarını resmini bırakıp kendini takip et:)
Hayır.Ee yeni üye olsak da biliyoruz demek ki:)) Bence sen de milletin avatarını resmini bırakıp kendini takip et:)
Abla boşversene :)Ama şunuda kabul edelim seçtiğimiz nick avatar yazdığımız yorumlar karşımızdakine bizim hakkımızda fikir verir
Avatar nick bizim duruşumuz fikrimiz şeklimiz hakkında ipucudur
Sinsi olma bacim icinden geceni soyle fazla geldim heralde bu eve de direk kayin validenedeBen onun gibi sinsi olamam ki devam etsin bakalim nereye kadar devam edicek
Öyle mi dersin?Abla boşversene :)
El salla arkamdan :)
Demek ki konu sahibi türbanlı, belki de değil. Türbanlıysa fikrimiz mi değişecek? İster bikinili fotoğraf koysun isterse türbanlı. Soran kişinin sorusunu normal çıkarma moduna geçmeyin bence. Burada türbanlı üyeler var, empati yapıp öyle yorumu bir daha okuyun lütfen. SevgilerAma şunuda kabul edelim seçtiğimiz nick avatar yazdığımız yorumlar karşımızdakine bizim hakkımızda fikir verir
Peki o zaman şöyle sorayım. Neden fikrim şeklim ilgilendiriyor? Bundan kime ne? Sorma hakkı yok o soruyu. Bir de "kadını gizlemeyi hedef alan tayfa" falan diye aşırı kışkırtıcı laf etti.Ama şunuda kabul edelim seçtiğimiz nick avatar yazdığımız yorumlar karşımızdakine bizim hakkımızda fikir verir
Ne desem kötü anlaşılacakÖyle mi dersin?
Canim tatli dille anlamayan bir insan kavgayla gürültüyle hic anlamaz kendini bir halt sanir hic gerek yok böyle seylere devam etsin..Ayy hiç katlanılası bir erkek tipi değil.
Yatağı ayırmak nedir?
Konu sahibi bence tavrınız sert olsun bu konuda, yaptığı hoş bişey değil.
Bunu alışkanlık haline getirirse iyice zıvanadan çıkarır sizi.
Gerçekten hiç çekilesi dert değil.
Hiç haz etmiyorum küsen erkeklerden.
Fakat benim sevdiceğimde de var küsme huyuumarım evlenince yatak yorgan ayırmaz
Ben olsam büyük kavga koparmıştım valla
Sitenin ceza alma yönünde bir ödülü olsa kesin ben almıştım:)))
Bugün hiç banlanasım yok canım
Formda şekilcilik olmamalı diye düşünüyorum deyip köşeme çekileyim
Orjinal misin sen?
Konu senin avatarken
Sat bana benim yorumumu
Harika bu :)
Hey gidi Kk
Kimlerin parmakları altında itibarın sarsıldı
Nasil yapıştırmis!! Iyi oku benceYapıştırmış lafı zeki kız
Konusma sekliniz cok cirkin. Anlasilan can sikintisina kime sarsam diye konunun disinda laf atıyorsunuz. insanlarin nicki avatari kimseyi ilgilendirmez. Bakin bende kapaliyim ama avatarimda ne resmi var . Konunun disinda boyle cikisinizz cok absurd olmusNe desem kötü anlaşılacak
Bir grup, bir gruba kör kütük sahip çıkıyor ya
O malum masalda.
Ne desek zıt
Nasil yapıştırmis!! Iyi oku bence
Canim tatli dille anlamayan bir insan kavgayla gürültüyle hic anlamaz kendini bir halt sanir hic gerek yok böyle seylere devam etsin..
Hiii tamam ozaman cokk pardonAh be güzelim sinirlisin şuan yanlış anladın . İltifatım sanaydı.
Ben ikizler bukadar gommeseydiniz iyiydiyukselenden kurtardim sanirsam.burçlar üzerinden sorun çözen câânım KK üyelerio değil de ikizler burcu da çok sakat, acaip kararsızlar ömür törpülüyorlar aklınızda bulunsun yeri gelmişken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?