Kırmak istemiyorum inanın. Çok iyi bana da cok iyi davranıyor. O bıraksın istiyorumKurtulurum derken?istemiyorum diyin bitdin..daha fazla kimsenin duygulariyla oynamayin
Adam sevilmediğini hissetmiyor mu?Kırmak istemiyorum inanın. Çok iyi bana da cok iyi davranıyor. O bıraksın istiyorum
çok güzelBurada yazdıklarınızı ona da söylerseniz vazgeçecektir kolay gelsin
Bilmem ki beni evleneceği kız olarak görüyo sevildiginden eminAdam sevilmediğini hissetmiyor mu?
Haklisin. Ben de onu kullandigimi biliyorum zaten ama kırmak da istemiyorum Simdi ayrilsam ego yapicak kendi gitse ne güzel olurİstemem yan cebime koy durumu var sende. Bu kadar itici geliyor ve hala hayatında öyle mi? Sevmediğin bi insanı öpemezsin bi kere. Bi erkek bunu yazsa kızı kullanıyorsundan girer nerelerden çıkarız. Ayrılman en doğrusu zaten bu kadar sevmiyosan senin için bi sorun teşkil etmez
İlginç...Bilmem ki beni evleneceği kız olarak görüyo sevildiginden emin
Ay abartmayin rica edicem. Öyle agzimin içine düşme durumu yok. Bakin sorun şu aslında ben bu çocuğun karakterini sevmiyorum . uyum yok aramızda. Acayip hava atıyor herkes benim pesimdeci bi çocuk. Evet beni seviyor ama bu huyları yüzünden ben artik sartliyorim kendimi sevmemeye. Hic arkadaşı yok herkese tepeden bakan hani ben kimseyle oturmam isim olmaz diye davranan biri. Acayip de inek dersleri için ölür adeta. Telefonda kirk saat ders muhabbeti yok su hoca beni çok seviyo tezini bana yazdırdı bilmem ne. Yani bana şiirler yazmiyo anlayacağınız :) beni sevdiğini söylüyo evet bunu da hissediyorum ama konusacagimiz tek bor müşterek konu yok. İlgi alanlarımız zıt en basitinden dinlediği şarkılara bile uyuz oluyorum .Anlattığınıza göre erkek arkadaşınızın tek sorunu size deger verip bunu fazlasıyla göstermesi siz bu yüzden '' kurtulmak '' gibi saygısızca bahsedebiliyorsunuz ondan.Madem sevmiyorsunuz konuşup ayrılın kimse böyle oyalanmayı istemez en azından dürüst olun.
İste ben de uzmemek için o ayrılsın istiyorum. Ya beni sevdiğini söylüyo simdi ben ayrilsam uzulmuycek mi? Üzülmesini istemiyorum o gitsin bıraksın beni istiyorumNe pişkin kızsın. Hem adamı sevme, duygularıyla oyna. Sonra kendi anlasın, ayrılsın gitsin iste..
Bence açıkca dürüst olun. Sana kalbim ısınmadı. Sevmiyorum deyin, bitirin. Bu kadar basit.
Ay abartmayin rica edicem. Öyle agzimin içine düşme durumu yok. Bakin sorun şu aslında ben bu çocuğun karakterini sevmiyorum . uyum yok aramızda. Acayip hava atıyor herkes benim pesimdeci bi çocuk. Evet beni seviyor ama bu huyları yüzünden ben artik sartliyorim kendimi sevmemeye. Hic arkadaşı yok herkese tepeden bakan hani ben kimseyle oturmam isim olmaz diye davranan biri. Acayip de inek dersleri için ölür adeta. Telefonda kirk saat ders muhabbeti yok su hoca beni çok seviyo tezini bana yazdırdı bilmem ne. Yani bana şiirler yazmiyo anlayacağınız :) beni sevdiğini söylüyo evet bunu da hissediyorum ama konusacagimiz tek bor müşterek konu yok. İlgi alanlarımız zıt en basitinden dinlediği şarkılara bile uyuz oluyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?