SEV Mİ YO RUM.

yelizzce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
250
138
33
32
Selam herkese. Kizlar artik bu gerçekle yuzlestim . erkek arkadaşımı sevmiyorum . yok olmuyo. Uzun zamandır bi sevgilim olmadığı için biraz da yakin arkadaşlarımın ısrarı ile birine sans verdim. Çocuk allahi var yakışıklı. 185 boy kumral falan giyimi falan da hoş tipi de çok iyi. Sanırım bunların da etkisi oldu. Başladım bir sekilde. Hoslanti vardı. Ancak çıkmaya başladıktan sonra her hareketi itici gelmeye başladı sanırım ben onu sadece yanımda taşıyorum. Eve geldigimde whatsaptan konuşmaya baslariz kullandığı kelimelere kadar irdeliyorum yaptığı her şey itici geliyor. Açtığı konular esprileri falan her şeyi. Aşık değilim ona. Mesela arıyor afedersiniz beynimi beceriyor yahu kafa birakmiyo bende dinlermiş gibi yapıyorum. Ama okulda bulustugumuz zaman sıkıntı yok belki de benim acizligim hava atmaya çalışıyorum yalniz olmadığıma inandırmaya çalışıyorum kendimi. Eğer sevsem telefonda da konuşmaya can atarim dimi. Ama yok iste.
Bu arada bi konu var. Biz yakınlastik onunla. Tabi tamamen değil öpüşme sarılma olaylarından bahsediyorum . ve hic cekinmedim rahatsız olmadım. Ona karşı sadece fiziksel bir çekim hissediyorum sarılmak öpüşmek daha ilerisi falan yapmak isterim gibi geliyo ama ruhsal olarak sıfır çekim . kendime yakin hissetmiyorum.haftalarca gorusmesek ozlemem.
Bugüne kadar sırf su fiziksel çekim olduğu için kendimi kandırdım seviyorum sandım ama benimki sadece görsel beğeni. Çocuk beni seviyor ve ciddi düşünüyor. Ailelerimizi tanistiralim falan dedi. Ama ben ayrılmak istiyorum bu vakte kadar sevemediysem bundan sonra da olmaz.
Bu çocuktan nasi kurtulurum. İyi bi insan kırmak istemiyorum onun benden vazgeçmesini nasıl sağlarım?

İstemem yan cebime koy durumu var sende. Bu kadar itici geliyor ve hala hayatında öyle mi? Sevmediğin bi insanı öpemezsin bi kere. Bi erkek bunu yazsa kızı kullanıyorsundan girer nerelerden çıkarız. Ayrılman en doğrusu zaten bu kadar sevmiyosan senin için bi sorun teşkil etmez

Anlattığınıza göre erkek arkadaşınızın tek sorunu size deger verip bunu fazlasıyla göstermesi siz bu yüzden '' kurtulmak '' gibi saygısızca bahsedebiliyorsunuz ondan.Madem sevmiyorsunuz konuşup ayrılın kimse böyle oyalanmayı istemez en azından dürüst olun.

Haklisin. Ben de onu kullandigimi biliyorum zaten ama kırmak da istemiyorum Simdi ayrilsam ego yapicak kendi gitse ne güzel olur

Ay abartmayin rica edicem. Öyle agzimin içine düşme durumu yok. Bakin sorun şu aslında ben bu çocuğun karakterini sevmiyorum . uyum yok aramızda. Acayip hava atıyor herkes benim pesimdeci bi çocuk. Evet beni seviyor ama bu huyları yüzünden ben artik sartliyorim kendimi sevmemeye. Hic arkadaşı yok herkese tepeden bakan hani ben kimseyle oturmam isim olmaz diye davranan biri. Acayip de inek dersleri için ölür adeta. Telefonda kirk saat ders muhabbeti yok su hoca beni çok seviyo tezini bana yazdırdı bilmem ne. Yani bana şiirler yazmiyo anlayacağınız :) beni sevdiğini söylüyo evet bunu da hissediyorum ama konusacagimiz tek bor müşterek konu yok. İlgi alanlarımız zıt en basitinden dinlediği şarkılara bile uyuz oluyorum .

Ne pişkin kızsın. Hem adamı sevme, duygularıyla oyna. Sonra kendi anlasın, ayrılsın gitsin iste..
Bence açıkca dürüst olun. Sana kalbim ısınmadı. Sevmiyorum deyin, bitirin. Bu kadar basit.

Kurtulmak derken? Saçındaki kepekten bahseder gibi bahsetmen hic hoş değil, üstelik o seninle ilgili birsürü hayal kurarken. Bir an önce ben yapamıyorum ayrılmak istiyorum de olsun bitsin

Ne pişkin kızsın. Hem adamı sevme, duygularıyla oyna. Sonra kendi anlasın, ayrılsın gitsin iste..
Bence açıkca dürüst olun. Sana kalbim ısınmadı. Sevmiyorum deyin, bitirin. Bu kadar basit.
İste ben de uzmemek için o ayrılsın istiyorum. Ya beni sevdiğini söylüyo simdi ben ayrilsam uzulmuycek mi? Üzülmesini istemiyorum o gitsin bıraksın beni istiyorum

Uyumlu değilsiniz demek ki uzatmaya ne gerek var söyleyin bunları yüzüne karşı bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…