Ya ben zaten intihar eder demedim ama terkedilmek uzer insani kendimden biliyorum. Uzulmeyi haketmiyorbence sen icten ice ayrılmak istemiyorsun ayrılmak isteyen gercekten bitttttiiiii der sen biraz deyer görünce ucmuşsunkorkma intahar etmez gururuda kırılmaz dedigin gibi biriyse zaten hemen birini bulur seni unutur
Ahh nerde o gunler. Dediğine gore kızlar hep mesaj atiyormus hep bakiuolarmis faceten ekliuolarmis falan filan. Sallamasyon olduğunu düşünüyorum en azından abartı. Okuldaki kızlar çekingendir tanırım yani.Söyle, karakterin beni düşündürüyor, şu havalı hallerin beni sinir ediyor bitirmeyi düşünüyorum diye.
Herkes peşimdeci çocuk hemen nokta koyup gidebilir ama hazırlıklı ol :)
Ah güzelim , sorma çok seviyorum erkeyimi ama burda yalan söylüyorum hani çok istenen aşık olunan kıza yatiyorum haklisin.sevilmeyen hisseder. burada tonla laf et adama, yüzüne gelınce '' üzülsün istemıyorum'' de
istemem yan cebıme koy'' davası olabilir. var öylelerı.Ah güzelim , sorma çok seviyorum erkeyimi ama burda yalan söylüyorum hani çok istenen aşık olunan kıza yatiyorum haklisin.
Seni çılgınÇocuğun telefonunu yaz bana, arar söylerim ben...
Bilmem ki beni evleneceği kız olarak görüyo sevildiginden emin
O zaman yapılacak tek şey evlenmek..Ya ben zaten intihar eder demedim ama terkedilmek uzer insani kendimden biliyorum. Uzulmeyi haketmiyor
Yok yahu, ozguvenle ilgisi yok. Ben insan kırmayı sevmiyorum diyorum ya beni seviyo eminim. Yakışıklı ama asosyal bi tip. Ya tabiki başkasını bulabilir ama beni sevdiğini söylüyo üzülmesini istemiyorumO zaman yapılacak tek şey evlenmek..
Sevmiyorsan mecbur ayrilcaksin da sendeki bu ozguvene bi anlam veremedim ben. Cocugun derbeder olacagini filan mi dusunuyorsun ayrilinca ? Hele birde yakisikli diyorsun... Bence kendini fazla onemseme.Bu arada onun hakkinda düşündüklerini öğrense daha çok üzülürdü. ''Paketin hoş ama için boş tatlim'' de ve noktayı koy
bence sende üzülüceksin ondan canım ya uzatmadan ayrılYa ben zaten intihar eder demedim ama terkedilmek uzer insani kendimden biliyorum. Uzulmeyi haketmiyor
canım bende intahar eder dedin demiyorum zaten ya sadece cok abartı ve sacma ya her ayrılık insanı üzer ama abartıya gerek yokYa ben zaten intihar eder demedim ama terkedilmek uzer insani kendimden biliyorum. Uzulmeyi haketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?