- 27 Ekim 2015
- 262
- 355
- 18
- 32
İyi yorum.Sevmiyorum diyorsun sonra nasıl kurtulurum diye soruyorsun? İstemiyorum sevgi yok dersin olur biter.İstemem yan cebime koy der gibisin.Yalnız kalmamak için birilerini kullanmayın.
O zaman kendinden soğut. Arama sorma, aradığı zaman telefonlarını açma.. Araya mesafe girsin. Böyle 2- 3 hafta geçsin. Sonrada ben kendi duygularımdan emin değilim, seni de daha fazla üzmek istemiyorum. Bu ilişki burada bitsin şeklin de bir mesajla ayrılırsın.İste ben de uzmemek için o ayrılsın istiyorum. Ya beni sevdiğini söylüyo simdi ben ayrilsam uzulmuycek mi? Üzülmesini istemiyorum o gitsin bıraksın beni istiyorum
Öyle haklisinSarılıp öpüşüp seni seviyorum diyorsan çocukta anlamıyordur istenmediğini, ciddi düşünmesi normal. Onun tarafından bakıldığında sağlıklı bir ilişki var.
Soğutmaya çalışma gibi şeyler yapmayın. Açık açık ayrılmak istiyorum deyin. Ayrılık aşamasında iki tarafta boşu boşuma yıpranmasın.
Hiçbişey hissetmediğin biriyle niye öpüşüp koklaşıyosun ki
Bi de daha ilerisi de olur ama ruhsal çekim yok diyosun
Adamı kullanıp atmışsın resmen yazık değil mi ona
Bekaretini alma bari adamın bırak gitsin yazıktır
HahahahahhahahahahHiçbişey hissetmediğin biriyle niye öpüşüp koklaşıyosun ki
Bi de daha ilerisi de olur ama ruhsal çekim yok diyosun
Adamı kullanıp atmışsın resmen yazık değil mi ona
Bekaretini alma bari adamın bırak gitsin yazıktır
Aynen ya çocuk namusundan da oldu iki gün öpüldü koklandı kaldı ortada vallaHe valla çocuğu kirlettiler
bence sen icten ice ayrılmak istemiyorsun ayrılmak isteyen gercekten bitttttiiiii der sen biraz deyer görünce ucmuşsunSelam herkese. Kizlar artik bu gerçekle yuzlestim . erkek arkadaşımı sevmiyorum . yok olmuyo. Uzun zamandır bi sevgilim olmadığı için biraz da yakin arkadaşlarımın ısrarı ile birine sans verdim. Çocuk allahi var yakışıklı. 185 boy kumral falan giyimi falan da hoş tipi de çok iyi. Sanırım bunların da etkisi oldu. Başladım bir sekilde. Hoslanti vardı. Ancak çıkmaya başladıktan sonra her hareketi itici gelmeye başladı sanırım ben onu sadece yanımda taşıyorum. Eve geldigimde whatsaptan konuşmaya baslariz kullandığı kelimelere kadar irdeliyorum yaptığı her şey itici geliyor. Açtığı konular esprileri falan her şeyi. Aşık değilim ona. Mesela arıyor afedersiniz beynimi beceriyor yahu kafa birakmiyo bende dinlermiş gibi yapıyorum. Ama okulda bulustugumuz zaman sıkıntı yok belki de benim acizligim hava atmaya çalışıyorum yalniz olmadığıma inandırmaya çalışıyorum kendimi. Eğer sevsem telefonda da konuşmaya can atarim dimi. Ama yok iste.
Bu arada bi konu var. Biz yakınlastik onunla. Tabi tamamen değil öpüşme sarılma olaylarından bahsediyorum . ve hic cekinmedim rahatsız olmadım. Ona karşı sadece fiziksel bir çekim hissediyorum sarılmak öpüşmek daha ilerisi falan yapmak isterim gibi geliyo ama ruhsal olarak sıfır çekim . kendime yakin hissetmiyorum.haftalarca gorusmesek ozlemem.
Bugüne kadar sırf su fiziksel çekim olduğu için kendimi kandırdım seviyorum sandım ama benimki sadece görsel beğeni. Çocuk beni seviyor ve ciddi düşünüyor. Ailelerimizi tanistiralim falan dedi. Ama ben ayrılmak istiyorum bu vakte kadar sevemediysem bundan sonra da olmaz.
Bu çocuktan nasi kurtulurum. İyi bi insan kırmak istemiyorum onun benden vazgeçmesini nasıl sağlarım?
Selam herkese. Kizlar artik bu gerçekle yuzlestim . erkek arkadaşımı sevmiyorum . yok olmuyo. Uzun zamandır bi sevgilim olmadığı için biraz da yakin arkadaşlarımın ısrarı ile birine sans verdim. Çocuk allahi var yakışıklı. 185 boy kumral falan giyimi falan da hoş tipi de çok iyi. Sanırım bunların da etkisi oldu. Başladım bir sekilde. Hoslanti vardı. Ancak çıkmaya başladıktan sonra her hareketi itici gelmeye başladı sanırım ben onu sadece yanımda taşıyorum. Eve geldigimde whatsaptan konuşmaya baslariz kullandığı kelimelere kadar irdeliyorum yaptığı her şey itici geliyor. Açtığı konular esprileri falan her şeyi. Aşık değilim ona. Mesela arıyor afedersiniz beynimi beceriyor yahu kafa birakmiyo bende dinlermiş gibi yapıyorum. Ama okulda bulustugumuz zaman sıkıntı yok belki de benim acizligim hava atmaya çalışıyorum yalniz olmadığıma inandırmaya çalışıyorum kendimi. Eğer sevsem telefonda da konuşmaya can atarim dimi. Ama yok iste.
Bu arada bi konu var. Biz yakınlastik onunla. Tabi tamamen değil öpüşme sarılma olaylarından bahsediyorum . ve hic cekinmedim rahatsız olmadım. Ona karşı sadece fiziksel bir çekim hissediyorum sarılmak öpüşmek daha ilerisi falan yapmak isterim gibi geliyo ama ruhsal olarak sıfır çekim . kendime yakin hissetmiyorum.haftalarca gorusmesek ozlemem.
Bugüne kadar sırf su fiziksel çekim olduğu için kendimi kandırdım seviyorum sandım ama benimki sadece görsel beğeni. Çocuk beni seviyor ve ciddi düşünüyor. Ailelerimizi tanistiralim falan dedi. Ama ben ayrılmak istiyorum bu vakte kadar sevemediysem bundan sonra da olmaz.
Bu çocuktan nasi kurtulurum. İyi bi insan kırmak istemiyorum onun benden vazgeçmesini nasıl sağlarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?