SEV Mİ YO RUM.

Sevmiyorum diyorsun sonra nasıl kurtulurum diye soruyorsun? İstemiyorum sevgi yok dersin olur biter.İstemem yan cebime koy der gibisin.Yalnız kalmamak için birilerini kullanmayın.

Sevmediğinizi ifade edin açık ve net.Zamanla bağlanmasın.

Sarılıp öpüşüp seni seviyorum diyorsan çocukta anlamıyordur istenmediğini, ciddi düşünmesi normal. Onun tarafından bakıldığında sağlıklı bir ilişki var.
Soğutmaya çalışma gibi şeyler yapmayın. Açık açık ayrılmak istiyorum deyin. Ayrılık aşamasında iki tarafta boşu boşuma yıpranmasın.

İste ben de uzmemek için o ayrılsın istiyorum. Ya beni sevdiğini söylüyo simdi ben ayrilsam uzulmuycek mi? Üzülmesini istemiyorum o gitsin bıraksın beni istiyorum
O zaman kendinden soğut. Arama sorma, aradığı zaman telefonlarını açma.. Araya mesafe girsin. Böyle 2- 3 hafta geçsin. Sonrada ben kendi duygularımdan emin değilim, seni de daha fazla üzmek istemiyorum. Bu ilişki burada bitsin şeklin de bir mesajla ayrılırsın.

Öyle haklisin

Madem sevmiyosun neden hala ayrılmadın. Sonucta karşı taraftaki kişiyede yazık değil mi ?. Siz yalnız kalmamak için ayrılmıyosunuz. soguması için bişeyler yapmayın bence direk söyleyin neler hissettiğinizi.

He valla çocuğu kirlettiler

Kuzum sen kendine cinsel arzularını karşılayacak bi adam bul yazık bu adama seviyorsun sanıyor garibim :)

Hahahahahhahahahah ay alemsiniz ya. Sanırım yanlış anlattım okuyan her gün sevisiyoruz yiyisiyoruz sanicak ama en son bi ay önce falan öptü. Ben düşündüğüm şeyleri söylüyorum yani cinsel olarak yakinlassak onu isterdim anlamında. Misal kıvanç tatlitugu da hepimiz begeniriz isteriz ama ask yoktur . öyle düşünün

Ya delisiniz:),sert elestirilmisim ama bende hata çünkü öyle bi anlatmisim ki çocuğun gazozuna hap katip isimi bitirince tekmeyi basicam sandiniz. Biz toplasan 4-5,kez opustuk en sonuncusu da bi ay önce idi. Hani diyeceğim su çocuk hoş allah için. Hani bedeni iyi ama ruhunda is yok. Yakışıklı olur ama bu ask için yetmez ya öyle iste. Onu demeye çalıştım. Kullanıp atmayacagim yani onu

Açıkça konuş. Hislerinin yeterli olmadığını ilişkiyi daha fazla yurutemeyecegini söyle. Bir daha da arama.

bence sen icten ice ayrılmak istemiyorsun ayrılmak isteyen gercekten bitttttiiiii der sen biraz deyer görünce ucmuşsunkorkma intahar etmez gururuda kırılmaz dedigin gibi biriyse zaten hemen birini bulur seni unutur

Yetiskin bireylersiniz. Cek karsina konus. Biseyler eksik de. Aradigim bu degil de. Klasik ayrilik konusmasi iste...

sevilmeyen hisseder. burada tonla laf et adama, yüzüne gelınce '' üzülsün istemıyorum'' de

Söyle, karakterin beni düşündürüyor, şu havalı hallerin beni sinir ediyor bitirmeyi düşünüyorum diye.

Herkes peşimdeci çocuk hemen nokta koyup gidebilir ama hazırlıklı ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…