Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç kimse doktor hanımı tanımıyor galiba, ben de çok kararsız kalıyorum
canlarım seval hanım tanıdığım en iyi mesleğini layıkıyla yapan dr ben 4sene kısırlık tedavisi gördüm sonunda 8 aylık bir yavrum oldu seval patanın doktorluğu yanısıra okadar güzel bir kalbi varki bazı yazılar var karalayıcı arkadaş 13 sene gitmediğim hastane dr kalmadı seval pata piskoloğ gibi konuşmaları ve rahatlatıcı sözleri çok büyük destek oldu ben doğumumuda orda yaptım medipolde çok ilğilendiler emin olun ki ben bir çok sıkıntı çekmiş bir hastayken umutlarımı sıfırlamışken seval patayı tanıdım onun sayesinde tekrar inandım dünya tatlısı bi yavrum var onun yaptığı insanlığı asla unutamam drsa kocaman yüreyiyle dr seval pata benim ismim güldane![]()
Merhaba,ben ilk kez bir forum sitesine yorum yapan biriyim,fakat buradaki yorumların önemini geç de olsa anladım. yaşadığımız olay kardeşimin başına geldi ama benim yada bir başkasının fark etmez tabi.Ayrıntılarıyla anlatıcam. Şüphe duyanlar için,site izin verse ismimi ve soyadımı paylaşmak isterdim ki,gerekli araştırmalar yapılabilsin diye... Kardeşim Seval Patanın hastası dokuz aydır.11.07.2014 sancısı sebebi ile gitti doktora ve daha doğumuna bir hafta vardı. Hamileliğin en başından beri normal doğum istedi, fakat klasik cevapları olanı bebeğin boynuna dolanan kordon yüzünden, sezeryanı uygun gördü doktor hanım ve koşulsuz inanıp teslim olduk. Ameliyattan çıkan kardeşim, odaya getirdikleri andan itibaren en az sekiz saat boyunca sancı çekti.Baygın halde yatıyordu. Sürekli odaya gelip gidip tansiyon ölçüyorlardı ve bizde kontrol altında olduğunu düşünüyorduk.Sancısı için ağrı kesici yapıyorlar etkisi en fazla bir saat sürüyor, bu bir saatte uyuyor etkisi geçince yeniden inleyerek uyanıyordu. Rengi bembeyazdı,soğuk soğuk ter atıyordu,bayılacak gibi olduğunu söylüyordu. Yorumumu okuyan bazılarınız bunların bir iç kanama belirtisi olduğunu anlamıştır belki ama hiçbir doktor,hemşire,hastabakıcı anlayamadı.Saat yedi civarı doktorunu aramaya başladım. Ne ben ne de hastahane doktor hanıma ulaşamıyordu. ( Çünkü kendisi nişana gitmiş)Kardeşimin kanı düşüyordu, kan takviyesi için imza gibi prosedür peşindeydiler.Nöbetçi doktor dahil hiç kimse sorumluluk almak istemiyordu ve ancak saat 10:00 civarında Seval Pata'nın gelmesi ile ambulans hareket etti ve bizi Bağcılar Medipol Hastanesine sevk ettiler. Kardeşimi ikinci bir ameliyata aldılar. Ana damarlardan biri pıhtı atmış dediler. Bence bahsedilen damar hiç dikilmemişti.( Bu benim yorumum bunu ciddiye almasanız da olur.)1,5 saat ameliyatta kaldı.Ameliyatına Profesör Faruk KÖSE girdi. Detay veriyorum ki olayın ciddiyeti anlaşılsın diye. Seval Pata çok basit bir sezeryan ameliyatını yüzüne gözüne bulaştırdı. Sorumsuzluğu ve ihmali ile birlikte gerek hastasını takip etmeyerek gerekse telefonlarına cevap vermeyerek kardeşimin ölümüne sebep oluyordu.Ve bize bir saat daha geç kalınsaydı her şey olabilirdi dendi. Şu anda hala taburcu olamadı kardeşim.İsteyen araştırabilir.Bütün hastane tanıyor. Canınızı kime emanet ettiğinizden emin olun. SEVAL PATA son derece sorumsuz bir doktordur. Asla güleryüzüne güvenmeyin.İstediğiniz soruya en detaylı hali ile cevap verebilirim.