sevdalukk

Hakikaten nasil oldu 15yil sonra evlilik ozel degilse?gerci adamin basina ne gelirse meraktan ama.kendimi alikoyamadim sormaktan

efecim

15 yıl sonra o boşanmış ve iki çocuklu bir adamdı, ben 10 yıllık sevgilisinden ayrılmış hayatının kazığını yemiş bir aşk zede
İkimizinde ebeveynleri zaman içinde vefat ettiler, aile engelimiz böyle kalktı yoksa benim annem onun da babası asla izin vermezlerdi bu işe
Ölümler,hastalıklar,ayrılıklar, bir sürü dert çok şey yaşadık yıllarca
Ama o içindeki aşkı kaybetmemiş hoş ben bunun anladığımız anlamda aşk olduğunu hiç sanmıyorum
Bir gün beni aradı ; lütfen yüzüme kapatmadan önce dinle dedi, dinledim bende =))

pekii aileniz istemese o aşk imkansız olur mu

Bundan sonra mutlu mesut yasarsiniz insallah.

efecim

Benim ailem sevgilimin babasını sorun yaptı....Bizim aile yapısına farklı dediler... Sevgilim kardeşimle konuşdu , abimle konuşdu, sürekli aradı... Baktılar vazgeçmiyor en sonunda babam sevgilimi karşısına aldı konuşdu , kendini anlattı, bana olan sevgisi anlattı... Babam da ikna oldu sözlendik. Allah kısmet ederse agustosda nişanımız var.

Bu biraz istememe sebebine bağlı, aileler genelde gerekçe gösterdikleri şeylerde haklı oluyorlar

ailesi nedeniyle onların kopukluğu ve fazla anlaşamama gibi nedenlerr ama anne baba arasında

Sonucun iyi olmasına çok sevindim Allah ayirmasin:)
Benim erkek arkadaşımla 6yas(aslinda7 :)) var diye annem laf sokusturuyor sen iyi atlatmissin :)

Ben de on yaş var sanıyordum ilk başta, öğrenince gözlerim pörtlemişti. Ne badireler atlattık da hallettik sonunda. Sizinki bişey değil, normal bence. Tanıdı mı annen, tanırsa sesi çıkmaz belki.

ailesi nedeniyle onların kopukluğu ve fazla anlaşamama gibi nedenlerr ama anne baba arasında

Yaşınızı bilmiyorum ancak ailelerin anlaşması, aile uyumu çok önemli
Annem hayatta olsaydı yaptığım evliliğe asla izin vermezdi, gerekçelerini şu an anlayabiliyorum
Bizler 35 leri aştıktan sonra yaptık bu işi, yani içinde aileler olmayan kendi hayatlarımız vardı
Şöyle anlatayım; 20 yaşında evlenmeye kalksaydık ; onun ailesi çok kapalı, benim ailem açık, onlar çok tutucu, benimkiler daha rahat. Onlarda baba ne derse o olur, baba üzerine vazife olmayan her işe karışır. Şu an da bile ailesinden bir kaç kişi dışında kimseyle görüşmüyoruz çünkü ben tesettürlü değilim ama artık yaşlar bir yere gelmiş, kimsenin kimseye bağlılığı kalmamış, eşimin bu konuda ısrarları yok o yüzden geçiniyoruz. Mesela annem asla çocuğu olan biriyle evlenmeme rıza göstermezdi, ben böyle bir tercih yaptım ve onun bu konudaki katılığının sebebini yaşayarak öğrendim, gerçekten çok zor.
Hayatın başında insanlar için ailelerin ön görüsü çok önemli, çünkü deneyimleri boş değil. Normal şartlarda aileler evleniyor bizim ülkemizde, benim yaşadığım çok binde bir olan bir olay. O yüzden önce ailenizi anlamaya çalışın, size söyledikleri şeylere kulak verin. Direk olarak beni sevdiğimden ayırmaya çalışıyorlar psikolojisine girmeyin.

aynı şekilde bizim ailemizde öyle farklılar,bizimkiler kapalı namazında niyazında ama onun ailesi tam tersi baba zaten üvey ve fazla anlaşamıyorlar ve acıkcası pekte iyi değil, bizimkilerde bu nedenden dolayı istemiyorlar direk ailesi ile yargılıyorlar.. yasım 21, 4 seneden beri konuşuyoruz ama hep gizli baslarda annem biliyordu ve birsey demiyordu fakat üvey babası yuzunden hersey mafoldu sayılır kavga falan ettiler annesiyle ama şimdi iyiler annemde bunları gorunce halıyle vazgeçtii

Ben de on yaş var sanıyordum ilk başta, öğrenince gözlerim pörtlemişti. Ne badireler atlattık da hallettik sonunda. Sizinki bişey değil, normal bence. Tanıdı mı annen, tanırsa sesi çıkmaz belki.

Senin içinde şaşırtıcı olmuş he:)
Yok daha tanımadılar ben onun annesiyle tanıştım da ,benim annem benim tanismam icin daha erken diyor alalim iftara diyorum hic orali degil :). Hamdolsun kişi yönünden bir sıkıntısı yok ama arada geliyor iste laf soyleyecegi :)

Sevdum ama soni yoğudi:)
Hemseriyiz galiba:))

Bir yakinim 20 yasindayken sevgilisinden ayrildi cocuk onu aldatmis ben tabi o zamanlar cocugum.kiz o inatla ilk gelen adamla evlendi cocugu filan oldu ama cocuk ondan hic vazgecmedi senelerce kostu pesinden yalvardi yakardi en sonunda oda evlendi o cocugun evlendigi geceyi hatirliyorum o kiz saatlerce aglamisti evli ve cocuklu bir kadin olmasina ragmen halbuki adama gel dese saniyesinde cikar gelirdi.neyse olayin uzerinden 9 sene gecti kiz bosandi ise girdi bir gun karsidan karsiya gecerken aralardan biri buna korna caliyor bu bakiyor o eski sevgilisi kiz defol be diyor bagiriyor cocuga adam arabalari isikta birakip:) kizin pesinden kosuyor evlen benimle diyor,cok pismanim bana bir sans ver diyor diz cokuyor cebinden bir kagit para cikartiyor onu yuzuk yapiyor tekrar diyor evlen benimle diye.simdi agustosta dugunleri var nikah degil yanliz dikkatinizi cekerim dugun adam seni telinle duvaginla davuluyla zurnasiyla alicam dedi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vayy bee insan böyle şeyler duyunca daha bi umutlanıyo ama istisna işte :/ bizi bulmaz ki böylesi :/ o kız için de üzüldüm aslında madem istemeyerek evlendi neden çock yaptı o çock ne olacak şimdi

Vayy bee insan böyle şeyler duyunca daha bi umutlanıyo ama istisna işte :/ bizi bulmaz ki böylesi :/ o kız için de üzüldüm aslında madem istemeyerek evlendi neden çock yaptı o çock ne olacak şimdi

Eski kocasi cok sorumsuz bir adamdi zaten cocugu gormek dahi istemiyor diger adam sahiplendi cocuk o adama baba demeye bile basladi evlenmeden daha.yani gozumle gormesem inanmazdim adam cocugu resmen basinin ustunde tasiyor nufusuna almak istiyormus zaten.ama bence biri gittiyse ilerde ne olur gelir mi olur mu diye dusunmeyin hayatinizi yasayin onunuze yepyeni firsatlar cikicaktir eminim.

nasip kısmet olduğuna inanıyorum ..

kısmet değilmiş diyebilmek ..

Ben her zaman aşka inanırım, ve aşkın bitmeyeceğini düşünürüm...
Eğer aşk varsa her şeyin üstesinden gelinir.
Nitekim; biz her şeyi farklı olan iki kişiyiz.. Aileler, inançlar, mezhepler.....
Ama aşk hepsini elinin tersiyle yıkıp kül ediyor, böyle olmasaydı adına aşk denip türlü şeylere katlanamazdı insanoğlu herhalde...
Ve ben inanıyorum...
Bizim aşkımız imkansız aşk olmayacak....
Biz tüm inançları ortadan kaldırıp, birbirimize inandık çünkü..

Imkansiz aşk yoktur
Kaypak erkek vardır

Ben Allah'ın izni olduğu sürece hiçbirşeyin ve hiçkimsenin gerçek bir sevdaya engel olamayacağını düşünüyorum.Yalnız gerçek bir sevdadan bahsediyorum burada.İki taraf içinde aynı anlam,samimiyet,dürüstlük içeren.Siz tüm temiz kalpliliğiniz ile seversiniz,bağlı olursunuz,sadık olursunuz ama karşınızdaki böyle değildir ve ilişkinin,sevdalığın sonu olmaz.Burada sevdalığı imkansız kılan karşınızdaki kişinin hamurudur.Allah alın yazısı olarak yazdıysa ne olursa olsun dönüp dolaşıp birgün kısmet yerini bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…