- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi Bugdaycigiller
-
Sizinde az kalmış oh ne güzel :)) bi bizim mi bu kadar çokhayırlısıyla bir bitse bizde 2 aya düşsek :)
Arkadaşlar hadi bakalım kimin sevdiceği nerede askerlik yapıyor :))
16 Ağustos'tan beri askeriz be canım bak bugün tam 10 ay oluyor, zahmet olmazsa bitiversin artık
Şafaklarmıza baklrsa sanrm devrem oluyosun
İzmir - Güzelyalı
Uzun Dönem
Sirnakta ktm skntisi oldugu icin ben cekemem ktm yi dedi gelmedi. Hemde iste bayramda evde olmak icin.. Tabi erken gelmesi iyi ama uzun zamandir goremiyorim o cok kotu :) Carsi iznimizde yok o iki kat kotu :)
merhaba benim sevgilimde Şırnak akçaya gidecek dağıtım izninden sonra ilk duyunca çok kötü oldum nasıl biryer acaba çok sıkıntılımıburayıda gidiceği yeri araştırırken öğrendim yorumları olunca yalnız olmadığımı hissettim.. Rabbim bütün asker yolu bekleyenleri kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Canim malesef cok kotu. Sirnaga gittigi ilk gunden beri donusunu dusundu hergun lafini yapiyordu hala yapiyor napicam akcayla ktmde napicam napicam diye. Umarim dusundugumuz kadar kotu olmaz
Ama senink askerliginimi orda yapacak benimki ktmde orda bulunacak askerlik yapmak nasildir bilmiyorum ama ktmdekilere kotu davraniyorlarmis
evet duyduğumdan beri çok kötüydüm biz tugayda yapıcak sıhhıye olarak gidiyo bakalım .şizin şafak kaç canım daha yeni mi gitti orda mı Allah yardımcıları olsun.belki okadar kötü davranmıyolardır oradaki askerelere okadar kötü davranıp sıkmıyolarmış diye duydum biraz sıkıntılı yer olduğu için bakalım gidince görücez hiç gitmesin istiyorum ama Rabbim yardımcımız olsun
Eveeet :)) 17 Ekim'de gelecek inşallah benim sevdiceğim :) senin ki :)
merhba benim sevgilimde ankara çankayada askerlik yapıyor seninki nerde ne zaman gitti?
Valla cnm bzm kesn tarih belli değil ya biz izinleri kullanyruz çnkü o yüzden net belli değil
Benim sevgilimde şuan samsunda ama temmuz da uzun dönem Şırnak akçay gidecek ve ben şimdiden çok tedirginim öğrendiğimden beri içim içimi kemiriyor üzüntümü stresimi ona belli etmemeye çalışıyorum ama sevgilisi eşi orada askerlik yapan varmı nasıl bir yer acaba:18::18:...
geçmiş olsun canım.benimki çankaya cumhurbaşkanlığında şöför şuan izne geldi izinden sonra köşkte binbaşı şöförü olucak.6aydır asker bi 6ayımız daha var yani :/Canım yeni gördüm sağlık problemlerim vardı giremedim 6haziran dan beri ankarada ışte koruma taburunda seninki nerede ne zaman gitti??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladı canım biz kullanmıyoruz izin erken gelmesi için
geçmiş olsun canım.benimki çankaya cumhurbaşkanlığında şöför şuan izne geldi izinden sonra köşkte binbaşı şöförü olucak.6aydır asker bi 6ayımız daha var yani :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?