Sevdiceğime dua çok kötüyüm

zeysmother

Eylülün annesiii
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
2.501
4.015
133
Bayanlar çok kötüyüm sevdiceğim eşim arkadaşım herşeyim Şırnak ta çok korkuyorum nefesim daralıyor bi bebeğim var ona bakarken ağlıyorum ömür kısa küçük şeyler için birbirimizi üzmeye değmez şuan bu hayattan tek isteğim neolur sağ sağlim gelsin Allahım ne olur haberleri takip etmekten yoruldum ne yediğimden içtiğimden nede gördüğümden zevk alıyorum herşey boş şimdi bana en büyük isteğim sağ sağlim gelsin yiğit yürekli sevdiğim başka bişey istemiyorum rabbim hepsini korusun tüm asker ve polisimizi dua edin sizde eylülüm kavuşsun babasına. keşke şehit olabilsem der durur benim yusufum ama rabbim bize bağışlasın

rabbim size yavrunuza bağışlasın esirgesin korusun tüm görevde olan askerimişzi polisimizi

Allah eşinizi size ve yavrusuna bir an önce sağ salim kavuştursun inşallah. Sizin de kalbinize ferahlık versin.

Rabbim vatanını canı gibi koruyan görevini layıkıyla yapan bütün askerlerimizi sevdiklerine sağ salim kavuştursun inşallah.
Bu belayı defetsin başımızdan.

Allah tüm askerimizi ,polisimizi korusun..
Eşinizi de size kavustursun..
Allah o hainlerin belasını versin..

Allah sabır versin eşinizi size bağışlasın.

Allah yardımcınız olsun. gönlünüze inşirah ferahlığı versin. Eşinize sağ sağlim sizinle evladıyla kavuşmayı nasip etin. Tüm askerlerimize-polislerimize güç versin beladan düşmandan korusun Rabb'im.

Allah size ve sevdiklerine bagislasin Yusuf'u. ve ordaki tum askerlerimizi polisimizi masum insanimizi

ulkemize bu zulmu reva gorenler de kahrolsunlar kahrolsunlar kahrosunlar...
Amin son olsun yeter yapanlar kahrolsun destekleyenlerde bu acıya sebep olanlarda çaresizce bekliyorum benim aşkım hepimiz için vatan için orda tüm yol gözleyenler kısa zamanda kavuşsunlar çok zor böyle beklemek elden bişe gelmeden

Allah bu ülkenin bu duruma gelmesine neden olan tüm sorumluları kahretsin inşallah.

Tüm şehitlerimizin mekanını cennet eylesin orada görev yapan askerimizi polisimizi korusun sağ salim evlerine dönmelerini nasip etsin.

Allah eşinizi ve tüm polislerimizi-askerlerimizi koruyup ailelerine-sevdiklerine bağışlasın.

Allah size de gönül ferahlığı, dayanma gücü versin.

Rabbim bize bunlari yaşatanlari kahretsin
İnsallah esiniz sagsalim evine doner
Allah askerlerimizin yardimcisi olsun amiin

Allah korusun bütün kötülüklerden. Bütün askerlerimizi bütün polislerimizi.

rabbim size yavrunuza bağışlasın esirgesin korusun tüm görevde olan askerimişzi polisimizi
Amin inşallah çok sağolun

Kesinlikle amin kahretsin inşallah onları canımyanıyo şehit haberlerine hıçkırıklara boguluyorum

Keske Aminn ferah tutmaya çalışıyorum kendimi olmuyo onu karşımda görene kadarda olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…