• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiceğime dua çok kötüyüm

Allah'a gönülden teslim ol ve deki allahım öncelikle kocamı bana sonrada tüm askerleri ve polisleri sevdiklerine kavuştur Âmin.. Sonrada sağ salim dönüceğini bil...

Allah'a gönülden teslim ol ve deki allahım öncelikle kocamı bana sonrada tüm askerleri ve polisleri sevdiklerine kavuştur Âmin.. Sonrada sağ salim dönüceğini bil...
İnşallah inanıyorum ama korkuyorum buna engel olamıyorum aslında korkmak da değil benimki huzursuzum yumru var sanki nefes alırken zorlanıyorum içim daralıyor

inanın artık ben vicdan azabı çekiyorum. bizim için sadece o askerler polisler değil aileleride kahroluyor. hakkınızı helal edin. Allah eşinizi size bağışlasın, tüm güvenlik birimlerimizin yar ve yardımcısı olsun...
Böyle düşünmeniz o kadar güzelki çünkü bazıları o kadar banane bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundaki bu vatan hepimizin bizimde işimiz bu seviniyorum aslında böyle gördükçe demekki diyorum bizimde adamıza üzülen var şehit olurken vatan için sizin bizim hepimiz için şehit oluyorlar

gözyaşlarımı tutamıyorum bugün kendiliğinden akıyorlar. Allah eşlerimize askerimize polisimize yardım etsin. Düşmana fırsat vermesin. Keşke dua etmekten başka bir şey gelse elimizden de yapsak.
Keşke yol gözlüyorum anca ha bide duaa

İnşallah inanıyorum ama korkuyorum buna engel olamıyorum aslında korkmak da değil benimki huzursuzum yumru var sanki nefes alırken zorlanıyorum içim daralıyor
Yapma böyle bak bende asker kızıyım anlıyorum seni.. Ama unutma iyi düşünürsen iyi olur.. Buna ister evrenden çağırmak de istersen Allah'tan dilemek de.. Sadece olumlu düşün..

Rabbim eşinizi size ve yavrunuza bağışlasın bu kalleş tuzağı kurup buna yardım yataklık yapanların ALLAH CEZASINI VERSİN...analar kuzum diye ağlıyor yeter be yeter neyin tatmini bu ..bu evlatları biz bu pislikler için dünyaya getirmiyoruz bizler evlatlarımızı öpmeye bile kıyamazken bu mendeburlar haince kalleşçe saldırıda bulunup binlerce askerimizi şehit düşürüyorlar.Sadece dua edelim rabbim size ve diğer tüm bekleyenlere kavuştursun..Onlarıda kahhar ismi ile kahretsin inim inim inlesinler inşallah ......
Amin arkadaşım elbet vatan için kan dökülür vatan namustur ama böyle kalleşce haince olmamalı ah o analar yüreğimi dağlar kolaymı ne emeklerle büyüttüğü gözünden sakındığını toprağa koymak

Yapma böyle bak bende asker kızıyım anlıyorum seni.. Ama unutma iyi düşünürsen iyi olur.. Buna ister evrenden çağırmak de istersen Allah'tan dilemek de.. Sadece olumlu düşün..
Haklısınız elbette ama elde değil bugun bi abimizi kaybettik tuncelide onunda etkisi var biraz

Rabbim eşini korusun sana ve yavrusuna bağışlasın inşallah canım benim.Elimizden hiçbir şey gelmiyor öylece bekliyoruz ya ben kendi adıma senden ve yavrundan utanıyorum ve bütün asker yakınlarından bizi affedin...

canim benim dualarimiz seninle hepimiz uzgunuz ama tek yuregiz gucluyuz. ne kadar daha orada kalacak.insallah bir sey olmaz canim sen esine kizin babasina kavusur.seni cok iyi anliyorum.

Bayanlar çok kötüyüm sevdiceğim eşim arkadaşım herşeyim Şırnak ta çok korkuyorum nefesim daralıyor bi bebeğim var ona bakarken ağlıyorum ömür kısa küçük şeyler için birbirimizi üzmeye değmez şuan bu hayattan tek isteğim neolur sağ sağlim gelsin Allahım ne olur haberleri takip etmekten yoruldum ne yediğimden içtiğimden nede gördüğümden zevk alıyorum herşey boş şimdi bana en büyük isteğim sağ sağlim gelsin yiğit yürekli sevdiğim başka bişey istemiyorum rabbim hepsini korusun tüm asker ve polisimizi dua edin sizde eylülüm kavuşsun babasına. keşke şehit olabilsem der durur benim yusufum ama rabbim bize bağışlasın

merkezde mi ablacım. merkezdeyse sıkma canını bir nebze daha rahat burası. asker mi polis mi abi?

Allahim butun askerlerin polislerin icinde sizin esinizi de korusun,yavrunuz babasinin kanatlari altinda guven icinde buyusun insallah..bol bol dua edin,Allah yardimcilari olsun butun guvenlik gorevlilerinin..

Allahim butun askerlerin polislerin icinde sizin esinizi de korusun,yavrunuz babasinin kanatlari altinda guven icinde buyusun insallah..bol bol dua edin,Allah yardimcilari olsun butun guvenlik gorevlilerinin..
Çok Sağolun amin Allah razı olsun

Allah esinizi tum askerlerimizi ve polislerimzi korusun insallah
Allah yardimciniz olsun eli yureginde beklemek cok zor

Rabbim butun askerleri korusun anasina babasina kavustursun sizin esinizide size kavustursun o masum yavrunun yuzu omur boyu gulsun

Allahim seni esine kavustursun ablacim.
Nolur bundan boyle aci bitsin.
Nolur Allahim.
Sizin gibi aileleri dusundukce bende buralarda kahroluyorum.
Gozumde hep hazir bi yas var tum gun.

Yuzum yok hic ama hic.
Ama hakkini helal et ablam.

Back
X