• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiceğime dua çok kötüyüm

Allah sabır versin sana canım eşinide bütün kötülüklerden korusun.bu hain köpekler yerle bir olsun inşallah kazasız belasız kızınla birlikte yusufuna kavuşursun inşallah. sizinde bütün asker ve polislerimizinde Allah yar ve yardımcısı olsun.(bol bol ayetel kürsi oku canım eşine ve bütün askerlere gönder)

Ay ne demek canım ben helallik verecek durumda değilim ki bi yol gözleyenim sadece az önce eşimle konuştum dünyalar benim oldu 5 dklıkda olsa bayramıda onsuz geçireceğim ne zaman döner bilmiyorum zaman nasıl geçecek onuda bilmiyorum

Oyle deme abla. Su an senin cektigin su uzuntu su izdirap bizi koruyan esindendir. O askerimiz bizi koruyor, bizim icin canini hice sayiyor. Senden helallik istemeyelimde kimden isteyelim ablam. Konusabildinmi esinle? Cok sukur cok ama cok sevindim adina. Allahim rabbim kavustursun sizi sag saglim. Su an hickirarak aglamamak icin kendimi zor tutuyorum yutkunuyorum tum gozyaslarimla. Gece cokunce daha cok basbasa kaliyorum utancimla. Senin su anki tedirginligini kimse anlayamaz. Allahim sag saglim sana getirsin can yoldasini evladinin babasini. Amin, binlerce amin.

Allah kavuştursun canım. Bu arada bu masum insanımızın canını yakanlara lanet olsun.

Allah yardımcınız olsun askerlerimizi sevenlerine milletimize bağışlasın En Büyük TÜRKİYE

Bayanlar çok kötüyüm sevdiceğim eşim arkadaşım herşeyim Şırnak ta çok korkuyorum nefesim daralıyor bi bebeğim var ona bakarken ağlıyorum ömür kısa küçük şeyler için birbirimizi üzmeye değmez şuan bu hayattan tek isteğim neolur sağ sağlim gelsin Allahım ne olur haberleri takip etmekten yoruldum ne yediğimden içtiğimden nede gördüğümden zevk alıyorum herşey boş şimdi bana en büyük isteğim sağ sağlim gelsin yiğit yürekli sevdiğim başka bişey istemiyorum rabbim hepsini korusun tüm asker ve polisimizi dua edin sizde eylülüm kavuşsun babasına. keşke şehit olabilsem der durur benim yusufum ama rabbim bize bağışlasın
Allah korusun hepsini! Allah yardimciniz olsun, sabir ve dirayet versin! Hep dua ediyoruz!

Allahim tez zamanda sag salim kavustursun sizi yavrunuza yuvaniza size bagislasin Rabbim.. tum askerimizi polisimizi korusun Allahim...

ama çok kötü bi histir o belirsizlik , ne olacak diye yüreğin ağzında beklemek :KK43: Allahım hepsini korusun vatanımıza milletimize zeval vermesin :KK43:

Allahım eşinizede orada olan askerimize polisimizede yardım etsin güç kuvvet versin sağ salim alınlarının akıyla oradan dönmeyi nasip etsin inşallah ...
size ve sizin gibi aynı kaderi paylaşan korkuyla yaşayan eş anne baba kardeş evlat hepinize hepimize dayanma gücü versin korkutmasın rabbim inşallah

bi sakın ol derin nefes ,gönlünü ferah tut,sen gelsin dıye dua edıyorsun,ama eşin,ağbimiz,polisimz,şehit olayım dıye,takdır,ölüm hepimize gelir,böle acı çekersın,sınanırsın,yapma,ölüm her an güzel kadın,eylüle sarıl,duanı eksik etme

Bayanlar çok kötüyüm sevdiceğim eşim arkadaşım herşeyim Şırnak ta çok korkuyorum nefesim daralıyor bi bebeğim var ona bakarken ağlıyorum ömür kısa küçük şeyler için birbirimizi üzmeye değmez şuan bu hayattan tek isteğim neolur sağ sağlim gelsin Allahım ne olur haberleri takip etmekten yoruldum ne yediğimden içtiğimden nede gördüğümden zevk alıyorum herşey boş şimdi bana en büyük isteğim sağ sağlim gelsin yiğit yürekli sevdiğim başka bişey istemiyorum rabbim hepsini korusun tüm asker ve polisimizi dua edin sizde eylülüm kavuşsun babasına. keşke şehit olabilsem der durur benim yusufum ama rabbim bize bağışlasın
okurken cok tuaf oldum duası sehit olmak anladıgım kadarıyla hakkınızda hayırlısı...

bi sakın ol derin nefes ,gönlünü ferah tut,sen gelsin dıye dua edıyorsun,ama eşin,ağbimiz,polisimz,şehit olayım dıye,takdır,ölüm hepimize gelir,böle acı çekersın,sınanırsın,yapma,ölüm her an güzel kadın,eylüle sarıl,duanı eksik etme
Öyle ama o kadar pis ki bu durum çaresizce ne olacağını bilmeden beklemek haber alamamak

Oyle deme abla. Su an senin cektigin su uzuntu su izdirap bizi koruyan esindendir. O askerimiz bizi koruyor, bizim icin canini hice sayiyor. Senden helallik istemeyelimde kimden isteyelim ablam. Konusabildinmi esinle? Cok sukur cok ama cok sevindim adina. Allahim rabbim kavustursun sizi sag saglim. Su an hickirarak aglamamak icin kendimi zor tutuyorum yutkunuyorum tum gozyaslarimla. Gece cokunce daha cok basbasa kaliyorum utancimla. Senin su anki tedirginligini kimse anlayamaz. Allahim sag saglim sana getirsin can yoldasini evladinin babasini. Amin, binlerce amin.
Amin çok sağol o güzel dualarn için evett dün gece 10 da biraz görüşebildim titrek titrek konuşabildim ağlamamaya çalışarak ona belli etmemeye çalıştım ama oda sanki benim gibiydi sesini duyunca dünya benim oluyor o an

Back
X