Sevdiceğinize aLdığınız iLk Hediye ??

husundark

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
90
2
48

Biraz önce bi arkadaşın açtığı konuyu gördüm "aLdığınız iLk Hediye Neydi" diye. ErkekLerin aLdığı beLLi başLı hediyeLer yüzük, koLye, saat vs. oLmuş sanırım daha çok.

Peki sizin sevdiceğinize aLdığınız iLk hediye neydi ?? Hem beLki bi fikir edinirim
:69:

bende parfum almıştım. çunki çok iyi tanımayınca , zevki bedeni vs bilinmediğinden parfum bir kurtarıcı gibi yetişiyo valla:1:

daha iliskinin basi oldugu icin ufak bisey almayi tercih etmistim ve bitane cok tatli bir ayicik almistim. üzeirne kendi kokumu SIKMISTIM, onunla hâla yatiyo =)

oda bana yakut tasli bir kolye almisti.

Son düzenleme:
garip olacak belki ama,, ipek yolu temalı darphane parası, kanuni sultan süleyman heykelciği, ve osmanlı tuğralı cici bi nahtarlık. osmanlıya ve tarihe bizra aşıktır da :1:

garip olacak belki ama,, ipek yolu temalı darphane parası, kanuni sultan süleyman heykelciği, ve osmanlı tuğralı cici bi nahtarlık. osmanlıya ve tarihe bizra aşıktır da :1:

bu bana çok iyi fikir oldu bunları nerden aldın acaba? nereden bulabilirim? benimki de osmanlı ve tarih hastası..

bu bana çok iyi fikir oldu bunları nerden aldın acaba? nereden bulabilirim? benimki de osmanlı ve tarih hastası..

parayı beşiktaşta darphaneden aldım. orda çok farklı paralarda var.ama belirli tarihlerde satılıyo sonra kaldırıyolar inşallah aradığın gibi vardır. web adresi Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü

. kanuninin heykelini de bi alışveriş merkezinde tesadüfen bulmuştum. inşallah işine yarar :34:

Back
X