Sevdiceklerimizin yemin trenleri!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
selam hanımlar askere yolu beklememe az kala

aklıma takıldı herkes yemin törenine gitti mi??

gittiyse nasılsı gidemediyseniz nasıl hissettiniz bide ne zman yapılıyo

buyrun paylaşalımmmmmmm:1hug:

ben gitmedim.. gittigi yere gore suresi degişiyor benim erkek arkadasımın 75 gun sonra yemin toreni oldu

bende gitmedim malesef :sinifsinif: 1 ay sonra olmuştu yemn töreni ama 75 gün sonra dağıtıma geldi...
ama gidemediğim içn o kadar kötü oldumki oda çok üzüldü tabi ama nasip değilmiş :gitme:

yemin torenine bende gitmek istedim ama erkek arkadasımın askerlik yaptıgı yer buyuktu baya iceriye telefon almıyorlar dedi kaybolursun bulamam seni aklım kalır demisti bende korktum gitmedim valla :)
gitmedigine uzulme cnm ya hayırlı degilmis demekki:)

benim nişanlım kısa dönem yaptı izmirde , 1 ay sonra kadar oldu yemin töreni, ben gittim çok güzeldi bence, çok farklı , eğer gitmemiş olsaydım çok üzülürdüm. sonra da 2 gün izni vardı, izmirde vakit geçirdik çok güzeldi bence eğer gidebiliyorsan git kaçırma

kısa dönem ve uzun dönemlere göre değişiyor ne zaman olacağı.
ben gitmemiştim çünkü nişanlım ben izin kullanacağım gelme demişti. Yemin töreninden yaklaşık 3 saat sonra eve gelmişti =))
Eğer izin kullanmayacaksa git törene. çok güzel oluyormuş. hem birkaç saatliğine de olsa görme şansın olur.

daha gidiceği yer belli değil bilmiyorum gidebilcem mi kalmaya zaten gidemem malesef ama

yakın bi yer olursa kesinlikle gitmek istiyorum şimdiden gelmezsin aşkım ben gelirim diyo ama bilmiyorum kızlar:ecrin_bebek:

------------

Son düzenleme:
asicim gittiği yere ve görevine göre yemin töreninin zamanı değişir

benim aşkım gittikten 75 gün sonra yemin etti
ben gidemedim maalesef
1 hafta sonrada izine geldi ama yinede gitmek isterdim
yakın olursa ve gitme imkanında olursa git derim

bende eşimin yemin torenıne gttım ramazn bayramndan once oldu ve drt gnde bayram izni werldı oyuzden alıp ewe gtrdk onu izmirdeydı acemı bırlıgı
75gn sonra ise dagıtıma geldi guzel oluyo bnce gtmenızı tavsıye ederm imkanı olan gtsn

Sanırım 28 gün sonra oldu eşimin yemin töreni.
Ben gitmedim çünkü eşim istemedi çok kalabalık olacakmış
zaten izin kullanmayıp o akşam üzeri askeriyenin ayarladığı araçlarla dağıtım yerine gittiler.
Gitseydim onu bulmam çok zor olacaktı orada.Ama ben yemin töreninden 3-4 gün önce gittim sabahtan akşama kadar bol bol hasret giderdik.
Gitmediğim için çok üzgün olmasam da yine de isterdim onu o şekilde görmeyi.

Gittim opuyorumnanaktan Ispartadaydı sevdiceğimin yemin töreni güzel bi duygu tabi ama yazın ortasında olunca tören biraz güneşten kızarmıştım yanmıştım kaydirigubbakcemile3 yoksaa süperrr:asigim:

Back
X