Sevdiği erkeğe açılan varmı?

İyide yabancıysa adam birlikte olmak ister bu seni basit kadın olarak gördüğü için değil onlarda ilişkiler böyle

Aynen katılıyorum bu görüşe. Cepte gibi görüyorlar. Erkek biraz zora oynamayı seviyor bence. Normal konuşabilirsiniz ama açılmayın o adım atmadan

Benim herifte tam tersi çıkti ben ona ahlaksız teklifte bulundum kaçtı benden ama sonunda kandırdım

Bacim ben okurken yoruldum, yeminle ne azim varmis sende kisaca vur kac diyosun

Neredeyse ortaokuldan beri hep ben ilk adımı attım. Hiç de basit falan gibi bir tepkiyle kaşılaşmadım.

Üniversitedeki ilk sevgilimle barda bakıştık. Ertesi gün sosyal medyadan ekledim. O da görünce mesaj attı, dün gece x barda mıydın dedi. Evet dedim. Ortak tanıdık vardı ondan öğrendim adını dedim, 3 güne sevgili olduk 3 ay sürdü.

Şimdiki erkek arkadaşıma da ilk adımı ben attım. Dönem dönem birbirimize yaklaşıp uzaklaştık, yaklaşık bir yılın sonunda görüşmeye başladık. Sevdiğimi de ilk ben söyledim. 5 yıldır birlikteyiz. Pişman değilim. Karşımdaki insanlar kaliteliydi, onların gözünde değerimi düşürmedi. Aksine çevremdeki hemcinslerim tarafından da takdir edilirim bu konuda, cesaretimden ötürü.

Siz bordoberelisiniz sizden bir şeyler öğrenmek istiyorum elinizden su içmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…