Sevdiği erkeğe açılan varmı?

Ya size sarılmak istiyorum. Yazınca olumlu bir dönüş olursa hemen size yazıcam

Biz kadınlar çok fenayız çok

işte cesaret işte feraset işte budur diyorum heyt be ablama bak sen

Hayatimda hiç plantonik aşık olmadim. Benimle ilgilenmediği açık olan birine gidip duygularimi soylemezdim acikcasi ve unutmaya calisirdim.

Mesela eşime ondan hoşlandigimi ilk ben soylemistim ama eşim bana resmen aşik ve bu asiri belliydi sadece biraz cekiniyordu, yoksa soylemezdim. Hiç uğraşmayacagim şeyler...

Tabi bu benim kişisel tercihim, eşine, sevgilisine açılmış hatta peşinde koşmuş kadinlar da var ve peşinde koştuklari adamlarla mutlu olanlari var. Olmaz diye birsey yok yani, tercih meselesi ama ben yapmazdim.

Ablammm bu nasil azim yahu? Hayir bin tane naz yapip, bu iş olmaz diyen adamin hoşlanip bağlandigindan nasil emin oldun o kadar.

İlişki emek ister "karşilikli" ama daha ilişkiye başlamadan bu kadar emek harcayamazdim kimseye.

Açildigim 2 kişi oldu ikisinin de asik olduğu bariz belliydi. Birini direk dudaklarindan öpmüstüm, O da yururken ellerimi tutmuştu ve ilişki baslamisti. Yaklasik 1 yil kadar birlikte olmuştuk (ayrilma sebebi bendim)
Digeri de eşimdi hoşlandigimi sözlü olarak soyledim ama onu da o gün öptüm evlendik bitti

Bu nedir, bu ne sabirdir sizdeki...

Açildim ve reddedilmistim. Ama hiç pişman olmadım bir şeyleri kafamda netlestirmistim en azından boş boş hayaller kurmaktansa onume baktım. İyi ki soylemisim.

Evet bende
Açildim ve reddedilmistim. Ama hiç pişman olmadım bir şeyleri kafamda netlestirmistim en azından boş boş hayaller kurmaktansa onume baktım. İyi ki soylemisim.
Evet bende aynı sizin gibi derim olumsuz olursa. Olumsuz olsada Hem kim bilecek ki aramızda kalacak birşey sonuçta

Valla ben de çok şaşkınım kendime normalde çok çabuk sıkılırım aslında ben de hoşlandigindan emindim açildigimda ama beyefendi inkar etti arkadaş ayağına yattı sonradan itiraflar geldi tabi

uzuuun yıllar öncesinde takılı mı kaldınız?adam unutmuştur bile.belki hayatında biri bile vardır.hal hatır sorup napıcaksın, adamın niyeti olsa yazardı zaten.

Bu kadar net mi olmalıyız
Yok, mizac meselesi...ben karma okullarda okudum, kurslar, yurt dışı deneyimleri vs geniş bir çevrem oldu..ne güzel, yakışıklı zeki insanlar vs gördüm...ama ben de hiç ayy ne hoş, arkadaştan fazlası da olur mu acep gibi bir durum olmuyor.

Dünya ahiret kardeşim hepsi O yüzden platonik aşk acısı çekeni falan da anlamam... ama herkes farklı, herkes kendi inandığı, hissettiği gibi yaşamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…