- 14 Eylül 2014
- 20.849
- 99.608
- 798
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
Yaa çok güldüm sinsi sinsi planlar yapmışsınızBen ben bennn
Ama çok uzun süre bekledim açılmak için. Doğru zaman çok önemli. Biz önce arkadaş olarak konuşuyorduk sonra ben hoşlanmaya başladım. Üstelik aklında başka bir kız vardı ama konuşmuyorlardı sadece kızı beğeniyordu kıza açılmayı düşünüyordu. "Ben de minik tohumsam ona değil bana açilacaksin" dedim içimden
Her şeyini anlatacağı kadar yakın oldum ama asla kanka moduna girmedim.
Önce onun arkadaş olarak sevgisini ve güvenini kazandım sonra arada sırada aklına ikimize dair düşünceler atmaya başladım. İşte teyzem seni sevgilim sandı vs gibi şeyler.
Sonra bana bağlanmaya başladığını fark ettim zaten aylarca istisnasız her gün konuşmuştuk. Diğer kızdan vazgeçmeye başladığını anlayınca yavaş yavaş ilgimi belli etmeye başladım. Bazen o da karşılık veriyordu ama asla ciddiyete bindirmiyordu işi. Bazen de sadece arkadaş gibi davranıyordu. Ne zaman ben kendimi geri çeksem ise o yaklaşıyordu.
Buraya kadar asla açıkça söylemedim ama artık yorulmuştum ve ilgimi açıkça belli etmeye başladım kıskandığımı söyledim mesela ama kendim de şaşırmış gibi. Hoşlandığından emindim ama şakayla karışık bizden olmayacağına dair mesajlar verdi. Ama kendini de geri çekmedi. Ben artık uğraşmak istemedim çok yipranmaya başlamıştım ve birden mesafe koydum araya. Tabi anında sordu ne oldu niye. "Senin yapamadığını yapıyorum bunu istemiyor muydun? İlgimi açıkça belli ettim sen de olmayacağını belli ettin. Ben bu şekilde üzülüyorum madem sadece arkadaşız artık öyle davranalım" dedim. Şaşırmış gibi yaptı hiç böyle bir şey düşünmediğini (yav he he) beni çok sevdiğini ama uzakta olduğumuz için ilişki olamayacağını söyledi eğer başka şartlarda olsak kesinlikle benimle ciddi düşüneceğini ama şu durumda bunun mümkün olmadığını söyledi. Korkularını anladım biraz olumlu konuştum ama fikri değişmedi. Sonra bana daha fazla bağlanmak istemediğini söyledi ve biz bir şekilde konuşmayı bıraktık.
Birkaç ay hiç konuşmadık asla yazmadım hayatıma devam ettim veeeee bingo!! Uzuun uzun düşünmüş cesaretini toplayıp geldi. Benim hevesim kaçmıştı biraz ama zamanla onun emeğini ve istikrarını görünce yelkenleri indirdim.
Ve sonradan bu süreçte aslında onun da benden hoşlandığını ama cesaret edemediğini vs itiraf etti. Ben onun hoşlandığını hissetmesem açılır mıydım hayır. Onun bağlandığını hissetmeseydim de açılmazdim. Yani bunlar tamamen sizin aranızdaki iletişime bağlı aslında. Düşünün açılırsam kaybedeceğim bir şey var mı diye. Ne tepki verecek o çok önemli mesela. Gururunuzu incitebilecek biriyse değmez. Ya da reddedilirseniz bundan ne kadar etkilenirsiniz? Bunları siz bilebilirsiniz. Ben reddedildim ama kuyruğu hep dik tuttum hatta dedim ki bir gün pişman olacaksın. Şimdi de ara ara nasıl tavladim ama seni derim o da benim cesaretimi sevdiğini söyler.
Çok uzatmışım kusura bakmayın. Son olarak şunu ekleyeyim: Bana kalırsa işin sırrı önce kendine bağlayıp sonra kendinden mahrum bırakmakta. En azından benim taktiğim buydu ve işe yaradı
İletişim kurmazdım. Çok zaman geçmiş çünkü. UtanırdımArkadaşlar yetişkin donemlerinizde hoşlandığınız erkeğe açıldınız mi? Bu kişi benim onu sevdiğimi biliyordu ama yıllar once. Artık hiç iletisimimiz yok. Ben onu mesaj atsap acilmak için değilde normal konuşmak icin.
Hiç olmadı sadece hal hatır sormuş olurum
Sizce mesaj atmalı miyim siz olsaniz nasıl iletişim kurarsınız. Farklı şehirlerde yaşıyoruz.
Cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
Savana da avını bekleyen dişi aslamız avını ürkütmeden çalıların arasında beklemeye devam ediyor ...samimi soyluyorum bu hissiyatla okudumBen ben bennn
Ama çok uzun süre bekledim açılmak için. Doğru zaman çok önemli. Biz önce arkadaş olarak konuşuyorduk sonra ben hoşlanmaya başladım. Üstelik aklında başka bir kız vardı ama konuşmuyorlardı sadece kızı beğeniyordu kıza açılmayı düşünüyordu. "Ben de minik tohumsam ona değil bana açilacaksin" dedim içimden
Önce onun arkadaş olarak sevgisini ve güvenini kazandım sonra arada sırada aklına ikimize dair düşünceler atmaya başladım. İşte teyzem seni sevgilim sandı vs gibi şeyler.
Sonra bana bağlanmaya başladığını fark ettim zaten aylarca istisnasız her gün konuşmuştuk. Diğer kızdan vazgeçmeye başladığını anlayınca yavaş yavaş ilgimi belli etmeye başladım. Bazen o da karşılık veriyordu ama asla ciddiyete bindirmiyordu işi. Bazen de sadece arkadaş gibi davranıyordu. Ne zaman ben kendimi geri çeksem ise o yaklaşıyordu.
Buraya kadar asla açıkça söylemedim ama artık yorulmuştum ve ilgimi açıkça belli etmeye başladım kıskandığımı söyledim mesela ama kendim de şaşırmış gibi. Hoşlandığından emindim ama şakayla karışık bizden olmayacağına dair mesajlar verdi. Ama kendini de geri çekmedi. Ben artık uğraşmak istemedim çok yipranmaya başlamıştım ve birden mesafe koydum araya. Tabi anında sordu ne oldu niye. "Senin yapamadığını yapıyorum bunu istemiyor muydun? İlgimi açıkça belli ettim sen de olmayacağını belli ettin. Ben bu şekilde üzülüyorum madem sadece arkadaşız artık öyle davranalım" dedim. Şaşırmış gibi yaptı hiç böyle bir şey düşünmediğini (yav he he) beni çok sevdiğini ama uzakta olduğumuz için ilişki olamayacağını söyledi eğer başka şartlarda olsak kesinlikle benimle ciddi düşüneceğini ama şu durumda bunun mümkün olmadığını söyledi. Korkularını anladım biraz olumlu konuştum ama fikri değişmedi. Sonra bana daha fazla bağlanmak istemediğini söyledi ve biz bir şekilde konuşmayı bıraktık.
Birkaç ay hiç konuşmadık asla yazmadım hayatıma devam ettim veeeee bingo!! Uzuun uzun düşünmüş cesaretini toplayıp geldi. Benim hevesim kaçmıştı biraz ama zamanla onun emeğini ve istikrarını görünce yelkenleri indirdim.
Ve sonradan bu süreçte aslında onun da benden hoşlandığını ama cesaret edemediğini vs itiraf etti. Ben onun hoşlandığını hissetmesem açılır mıydım hayır. Onun bağlandığını hissetmeseydim de açılmazdim. Yani bunlar tamamen sizin aranızdaki iletişime bağlı aslında. Düşünün açılırsam kaybedeceğim bir şey var mı diye. Ne tepki verecek o çok önemli mesela. Gururunuzu incitebilecek biriyse değmez. Ya da reddedilirseniz bundan ne kadar etkilenirsiniz? Bunları siz bilebilirsiniz. Ben reddedildim ama kuyruğu hep dik tuttum hatta dedim ki bir gün pişman olacaksın. Şimdi de ara ara nasıl tavladim ama seni derim o da benim cesaretimi sevdiğini söyler.
Çok uzatmışım kusura bakmayın. Son olarak şunu ekleyeyim: Bana kalırsa işin sırrı önce kendine bağlayıp sonra kendinden mahrum bırakmakta. En azından benim taktiğim buydu ve işe yaradı
Ben açılmıştımArkadaşlar yetişkin donemlerinizde hoşlandığınız erkeğe açıldınız mi? Bu kişi benim onu sevdiğimi biliyordu ama yıllar once. Artık hiç iletisimimiz yok. Ben onu mesaj atsap acilmak için değilde normal konuşmak icin.
Hiç olmadı sadece hal hatır sormuş olurum
Sizce mesaj atmalı miyim siz olsaniz nasıl iletişim kurarsınız. Farklı şehirlerde yaşıyoruz.
Cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
Evet birkaç defa böyle şeylere şahit oldum.Kızı ve erkeği tanıyorum karakterleri,görünüşleri çok uyumlu kız ona açıldı sonra ilişkileri yürümedi.Erkeğe nedenini sorduğumda biraz daha peşinden koşturacak bir kadın istediğini söyledi açıkçaTurk kulturundeki erkeklerin bunyesine agir geliyor..bunu yapan kadini basit ya da kolay lokma gibi goruyolar bence.. istisnalar vardirda.. sana mi denk gelir bilemem
Evet hayatim aynen oyle. BizimEvet birkaç defa böyle şeylere şahit oldum.Kızı ve erkeği tanıyorum karakterleri,görünüşleri çok uyumlu kız ona açıldı sonra ilişkileri yürümedi.Erkeğe nedenini sorduğumda biraz daha peşinden koşturacak bir kadın istediğini söyledi açıkça
Benim öyle bı şansım yok çünkü konuşmuyoruz. Red edilirsemde çokta takmam illaki üzülürum ama yapmazsam daha çok aklımda takılı kalıyorBen ben bennn
Evet sadece hal hatir sorarım konuşmak istemezse yazman zaten benim ki bir deneme olarak sanırım asla acilmamBen hiç açılmadım ama hoslandigimi bir şekilde öğrenen erkekler hep geri tepti. Bana yürüyen hatta koşanlar öğrenince 180 derece dönüş yaptı hep.O kadar kosuyorlar pesimden ben ilgi gösterince tam tersi oluyor.
Bence sinyaller gönderin sadece hal hatır sorun niueti varsa o devam etsin. Kadınlar reddedilince kötü oluyor erkek reddedilince amaann baska denizlerde ararim kismetimi diyor.
Yaa çok güzel evli olmanız kocaman bir amin diyorumCat diye soyledim suratina. Ama onun da bir seyler hissettiginden emindim diyebilirim. Ben yeni bir iliskiden cikmistim falan, bu gibi sebeplerden pek adim atacak gibi degildi.
Olumsuz bir yaklasimla karsilassam bir ufak bozulurdum tabi ama elbet gecerdi. Hic soylemesem yazik olurdu.
Evliyiz, mutluyuz, gul gibi evladimiz var.
Mesaj Aticam azıcık taktik verinDuygularımı açıkça sözel olarak ifade etmen ben.
Bir yerlere çağırırım, yakın davranırım, arkadaş samimiyetine çevirmeden kahveye davet etmekten bahsediyorum.Mesela karşısına değil yanına otururum. Bu tip ufak sinyaller veririm. Niyeti varsa adımı atıyor.
Eşimle arkadaş ortamında tanıştık. Baktım o zaman sadece facebook vardı, ekledim. İlk mesajı atıp kahve içelim dedim. Kahvede de o dönem sevdiğim bir yönetmenin filmi geliyor ama kimse istemedi gelmek gelir misin dedim. Tamam ama işten aç çıkarım bir yemek yiyelim öncesinde dedi. Yemekten sonra sinema üstüne kahve derken el ele yürüyorduk yolda. Sinyal gönderin.
Nasıl yapıyorsunuz bunu nasıl nasıl :)Valla begendigimin gozunun yasina bakmazdim eskiden kapiverirdim :))
Slm cnm nbr?Mesaj Aticam azıcık taktik verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?