Sevdiği erkeğe açılan varmı?

Duygularımı açıkça sözel olarak ifade etmen ben.
Bir yerlere çağırırım, yakın davranırım, arkadaş samimiyetine çevirmeden kahveye davet etmekten bahsediyorum.Mesela karşısına değil yanına otururum. Bu tip ufak sinyaller veririm. Niyeti varsa adımı atıyor.
Eşimle arkadaş ortamında tanıştık. Baktım o zaman sadece facebook vardı, ekledim. İlk mesajı atıp kahve içelim dedim. Kahvede de o dönem sevdiğim bir yönetmenin filmi geliyor ama kimse istemedi gelmek gelir misin dedim. Tamam ama işten aç çıkarım bir yemek yiyelim öncesinde dedi. Yemekten sonra sinema üstüne kahve derken el ele yürüyorduk yolda. Sinyal gönderin.

Yaa çok güldüm sinsi sinsi planlar yapmışsınız cok güzel taktik.
Ben de bazi begendigim erkekleri sanki onlar pesimden kosuyormus gibi tuzağa düşürdüm gittigi ortamlari fake hesaptan ekleyip öğrendim sonra ben de süslenip gittim hic pas vermedim eklemelerini reddettim ama hep görüs mesafelerinde kaldım

İletişim kurmazdım. Çok zaman geçmiş çünkü. Utanırdım

Savana da avını bekleyen dişi aslamız avını ürkütmeden çalıların arasında beklemeye devam ediyor ...samimi soyluyorum bu hissiyatla okudum

Ben değil ama bazı arkadaşlarım açıldı.Bazıları karşılık buldu ama ilişkileri devam etmedi.Erkekler bir kızın ondan hoşlandığını anlarsa eğer kendi de isterse gelip kendi teklif eder.Direk açılmak değil de biraz ilgi gösterseniz anlar ve teklif edebilir eğer etmiyorsa zaten sizden hoşlanmamıştır

Ben açılmıştım
Şuan evliyiz 7.yılımız
Hatta evlilik teklifinide ben etmiştim eşimin doğum gününde adam şok geçirmişti
Cesaretinizi toplayın ve şansınızı deneyin derim

Turk kulturundeki erkeklerin bunyesine agir geliyor.. bunu yapan kadini basit ya da kolay lokma gibi goruyolar bence.. istisnalar vardirda.. sana mi denk gelir bilemem
Evet birkaç defa böyle şeylere şahit oldum.Kızı ve erkeği tanıyorum karakterleri,görünüşleri çok uyumlu kız ona açıldı sonra ilişkileri yürümedi.Erkeğe nedenini sorduğumda biraz daha peşinden koşturacak bir kadın istediğini söyledi açıkça

Evet hayatim aynen oyle. Bizim
Turk erkegindeki ego kimselerde yok. Onlar elde etmeyi degil, elde etmeye calismayi seviyolar

Cat diye soyledim suratina. Ama onun da bir seyler hissettiginden emindim diyebilirim. Ben yeni bir iliskiden cikmistim falan, bu gibi sebeplerden pek adim atacak gibi degildi.
Olumsuz bir yaklasimla karsilassam bir ufak bozulurdum tabi ama elbet gecerdi. Hic soylemesem yazik olurdu.
Evliyiz, mutluyuz, gul gibi evladimiz var.

Benim öyle bı şansım yok çünkü konuşmuyoruz. Red edilirsemde çokta takmam illaki üzülürum ama yapmazsam daha çok aklımda takılı kalıyor

Evet sadece hal hatir sorarım konuşmak istemezse yazman zaten benim ki bir deneme olarak sanırım asla acilmam

Yaa çok güzel evli olmanız kocaman bir amin diyorum

Bence yavaşça gidin

Önce iletişime başlayın, misal coronayı bahane edinin nasılsın iyi misin bir süredir görüşemiyoruz vb yazın

Ondan sonra muhabbeti ilerletin. Sonra da duruma göre taarruz kararı alın. Benim nedense bu konuda içime olumlu şeyler doğdu, siz taarruz yapmalısınız ama doğru zamanda

Mesaj Aticam azıcık taktik verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…