Sevdiği erkeğe açılan varmı?

Mervesevecen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
188
159
33
Arkadaşlar yetişkin donemlerinizde hoşlandığınız erkeğe açıldınız mi? Bu kişi benim onu sevdiğimi biliyordu ama yıllar once. Artık hiç iletisimimiz yok. Ben ona mesaj atsam acilmak için değilde normal konuşmak icin.
Hiç olmadı sadece hal hatır sormuş olurum
Sizce mesaj atmalı miyim siz olsaniz nasıl iletişim kurarsınız. Farklı şehirlerde yaşıyoruz.
Cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Kadının açılmasından ziyade duygularını ifade edecek sinyaller göndermesi daha uygun bence, öyle olduğunda erkeğin niyeti varsa zaten başlatıyor. Diğer türlüsü yanlış diye demiyorum ama bazen bazı erkekler kadın açıldığında onu oyalama vs gibi davranışlar içine girebiliyor

Evet 4 kere:

1-internetten tanışmıştık, partner bulma sitesi değildi. yabancıydı, 4 yıl konuştuk, söyledim. O da bana karşı boş değilmiş.
2-bu da yabancıydı, söylediğime pişman oldum. hemen otele gidelim dedi. hahaha kabul etmedim tabii ki. zaten o an büyü de bozuldu.
3-bu arkadaş Türktü. O da 2 gibi çıktı.
4-daha önce benden hoşlandığını söyleyen yakın arkadaşıma 8 yıl sonra açıldım. O da biri var ama sen de yedekte dur gibisinden konuştu.

aldığım ders: bazı erkekler adım atan kadınları kolay lokma sanıyor, ciddi ilişki olur gözüyle bakmıyor.

Sosyal medyadan ulaşabilirsiniz ama bence yapmayın, ondan bir adım bekleyin. Evde kalmış, masterlı abla tavsiyesidir.

Şöyle ben bunu çok uzun yıllardır tanıyorum ama çoğunlukla hep farklı sehirlerdeydik. Benim ona karşı birşey hissettiğimi biliyor. Uzun zamandır hiç konuşmadık. Direk açılmayıpta mesaj atsam zaten o anlar olacağı varsa olur olmazsa da en azından sadece hal hatır sormuş olurum.

Sevginden eminsen neden olmasın? Ben olsam telefonu varsa arar açık açık konuşurum.
Şöyle ben bunu çok uzun yıllardır tanıyorum ama çoğunlukla hep farklı sehirlerdeydik. Benim ona karşı birşey hissettiğimi biliyor. Uzun zamandır hiç konuşmadık. Direk açılmayıpta mesaj atsam zaten o anlar olacağı varsa olur olmazsa da en azından sadece hal hatır sormuş olurum

Hıımm durum böyleyse olabilir konuşma başlatmak ama çok hevesli gibi olmamak lazım

Erkekler ilkel avcı güdüleriyle kovaladığı kadınları istiyorlar.
İsterseniz, dünyanın en güzel en mükemmel kadını olun, siz açıldığınızda bir anda güzelliğinizi, niteliğinizi bile sorgularlar, yok o kadar da iyi değilmiş der uzaklaşırlar.

Sonra ne oldu şuan beraber misiniz?

Ben ben bennn

Ama çok uzun süre bekledim açılmak için. Doğru zaman çok önemli. Biz önce arkadaş olarak konuşuyorduk sonra ben hoşlanmaya başladım. Üstelik aklında başka bir kız vardı ama konuşmuyorlardı sadece kızı beğeniyordu kıza açılmayı düşünüyordu. "Ben de minik tohumsam ona değil bana açilacaksin" dedim içimden

Her şeyini anlatacağı kadar yakın oldum ama asla kanka moduna girmedim.

Önce onun arkadaş olarak sevgisini ve güvenini kazandım sonra arada sırada aklına ikimize dair düşünceler atmaya başladım. İşte teyzem seni sevgilim sandı vs gibi şeyler.

Sonra bana bağlanmaya başladığını fark ettim zaten aylarca istisnasız her gün konuşmuştuk. Diğer kızdan vazgeçmeye başladığını anlayınca yavaş yavaş ilgimi belli etmeye başladım. Bazen o da karşılık veriyordu ama asla ciddiyete bindirmiyordu işi. Bazen de sadece arkadaş gibi davranıyordu. Ne zaman ben kendimi geri çeksem ise o yaklaşıyordu.

Buraya kadar asla açıkça söylemedim ama artık yorulmuştum ve ilgimi açıkça belli etmeye başladım kıskandığımı söyledim mesela ama kendim de şaşırmış gibi. Hoşlandığından emindim ama şakayla karışık bizden olmayacağına dair mesajlar verdi. Ama kendini de geri çekmedi. Ben artık uğraşmak istemedim çok yipranmaya başlamıştım ve birden mesafe koydum araya. Tabi anında sordu ne oldu niye. "Senin yapamadığını yapıyorum bunu istemiyor muydun? İlgimi açıkça belli ettim sen de olmayacağını belli ettin. Ben bu şekilde üzülüyorum madem sadece arkadaşız artık öyle davranalım" dedim. Şaşırmış gibi yaptı hiç böyle bir şey düşünmediğini (yav he he) beni çok sevdiğini ama uzakta olduğumuz için ilişki olamayacağını söyledi eğer başka şartlarda olsak kesinlikle benimle ciddi düşüneceğini ama şu durumda bunun mümkün olmadığını söyledi. Korkularını anladım biraz olumlu konuştum ama fikri değişmedi. Sonra bana daha fazla bağlanmak istemediğini söyledi ve biz bir şekilde konuşmayı bıraktık.

Birkaç ay hiç konuşmadık asla yazmadım hayatıma devam ettim veeeee bingo!! Uzuun uzun düşünmüş cesaretini toplayıp geldi. Benim hevesim kaçmıştı biraz ama zamanla onun emeğini ve istikrarını görünce yelkenleri indirdim.

Ve sonradan bu süreçte aslında onun da benden hoşlandığını ama cesaret edemediğini vs itiraf etti. Ben onun hoşlandığını hissetmesem açılır mıydım hayır. Onun bağlandığını hissetmeseydim de açılmazdim. Yani bunlar tamamen sizin aranızdaki iletişime bağlı aslında. Düşünün açılırsam kaybedeceğim bir şey var mı diye. Ne tepki verecek o çok önemli mesela. Gururunuzu incitebilecek biriyse değmez. Ya da reddedilirseniz bundan ne kadar etkilenirsiniz? Bunları siz bilebilirsiniz. Ben reddedildim ama kuyruğu hep dik tuttum hatta dedim ki bir gün pişman olacaksın. Şimdi de ara ara nasıl tavladim ama seni derim o da benim cesaretimi sevdiğini söyler.

Çok uzatmışım kusura bakmayın. Son olarak şunu ekleyeyim: Bana kalırsa işin sırrı önce kendine bağlayıp sonra kendinden mahrum bırakmakta. En azından benim taktiğim buydu ve işe yaradı

bence direkt olarak açılma...
ama eminsen mesaj falan atabilirsin yani karşı taraf da seni isterse zaten konuşmasından falan anlarsın diye düşünüyorum..
ama yıllar önce biliyormuş zaten ve olmamış, şimdi olur mu pek emin değilim..
çünkü kadınlar tanıyarak birşeyler hisseder (görsel olarak da itmiyorsa) ama erkeklerde durum öyle olmuyo pek..
genelde ilk başta kendi içlerinde zaten bir karara varmış oluyorlar. çoğu erkek arkadaşımın kendi ağzından da duydum bu şekilde olduğunu..

[/Q[/QUOTE]

ben açıldım, eşim olur kendisi.Açılırken hiç beklentim yoktu çünkü dünyanın bir ucunda bir tropik adada yaşıyordu.Eski flörtümdü, yıllar sonra aklıma düştü, sosyal medyadan ekledim o zamanlar hoşlantı bile değildi ona karşı hislerim. Tekrar konuşmaya başladıkça neyinden hoşlandığımı hatırladım, buraya gelir gelmez söyledim. İçimde kalmasın diye. En fazla tek gecelik ilşki olur düşüncesindeydim. Sonrasında o bırakmadı beni, önceleri uzaktan yürütmeye çalıştık, sonra geldi yanıma. çocuğumuz falan var şimdi. Hatırladıkça, anlattıkça ben bile vay be böyle şeyler olabiliyormuş diyorum.

Ben hiç açılmadım ama hoslandigimi bir şekilde öğrenen erkekler hep geri tepti. Bana yürüyen hatta koşanlar öğrenince 180 derece dönüş yaptı hep.O kadar kosuyorlar pesimden ben ilgi gösterince tam tersi oluyor.
Bence sinyaller gönderin sadece hal hatır sorun niueti varsa o devam etsin. Kadınlar reddedilince kötü oluyor erkek reddedilince amaann baska denizlerde ararim kismetimi diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…