- 30 Haziran 2018
- 188
- 159
- 33
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
Kadının açılmasından ziyade duygularını ifade edecek sinyaller göndermesi daha uygun bence, öyle olduğunda erkeğin niyeti varsa zaten başlatıyor. Diğer türlüsü yanlış diye demiyorum ama bazen bazı erkekler kadın açıldığında onu oyalama vs gibi davranışlar içine girebiliyorArkadaşlar yetişkin donemlerinizde hoşlandığınız erkeğe açıldınız mi? Bunu kadının yapması doğru olur mu ?
Sonuç ne oldu?
Birde iş hayatından dolayı farklı şehirlerde yaşıyorsanız nasıl iletişim kurarsınız?
Cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
Sevginden eminsen neden olmasın? Ben olsam telefonu varsa arar açık açık konuşurum.
Kadının açılmasından ziyade duygularını ifade edecek sinyaller göndermesi daha uygun bence, öyle olduğunda erkeğin niyeti varsa zaten başlatıyor. Diğer türlüsü yanlış diye demiyorum ama bazen bazı erkekler kadın açıldığında onu oyalama vs gibi davranışlar içine girebiliyor
Evet 4 kere:
1-internetten tanışmıştık, partner bulma sitesi değildi. yabancıydı, 4 yıl konuştuk, söyledim. O da bana karşı boş değilmiş.
2-bu da yabancıydı, söylediğime pişman oldum. hemen otele gidelim dedi. hahaha kabul etmedim tabii ki. zaten o an büyü de bozuldu.
3-bu arkadaş Türktü. O da 2 gibi çıktı.
4-daha önce benden hoşlandığını söyleyen yakın arkadaşıma 8 yıl sonra açıldım. O da biri var ama sen de yedekte dur gibisinden konuştu.
aldığım ders: bazı erkekler adım atan kadınları kolay lokma sanıyor, ciddi ilişki olur gözüyle bakmıyor.
Sosyal medyadan ulaşabilirsiniz ama bence yapmayın, ondan bir adım bekleyin. Evde kalmış, masterlı abla tavsiyesidir.
Şöyle ben bunu çok uzun yıllardır tanıyorum ama çoğunlukla hep farklı sehirlerdeydik. Benim ona karşı birşey hissettiğimi biliyor. Uzun zamandır hiç konuşmadık. Direk açılmayıpta mesaj atsam zaten o anlar olacağı varsa olur olmazsa da en azından sadece hal hatır sormuş olurumAçılmadım eşimle lisede tanıştık ondan adım gelmişti. Ama açılır mıydım? Sanırım hayır. Sebebi ise onu tanımıyorsunuz henüz ve hakkınızda ne düşünür bilemezsiniz öyle hikayeler okuyoruz ki burada çok cins erkek var.
Hıımm durum böyleyse olabilir konuşma başlatmak ama çok hevesli gibi olmamak lazımŞöyle ben bunu çok uzun yıllardır tanıyorum ama çoğunlukla hep farklı sehirlerdeydik. Benim ona karşı birşey hissettiğimi biliyor. Uzun zamandır hiç konuşmadık. Direk açılmayıpta mesaj atsam zaten o anlar olacağı varsa olur olmazsa da en azından sadece hal hatır sormuş olurum
Sonra ne oldu şuan beraber misiniz?Ben açılmıştım.
O da bana karşı birşeyler hissetmeye başlamıştı ben açıldıktan sonra.
Kadının açılması hatta evlenme teklifi etmesi bile kötü bşy değil bence.
Ama kötü niyetli erkekler bunu çok kötü algılayabiliyor.
Basit kadın bir günde götürürüm gibi.
Bir süre beraberdik sonra ayrıldık. Çok uzun sürmedi.Sonra ne oldu şuan beraber misiniz?
Arkadaşlar yetişkin donemlerinizde hoşlandığınız erkeğe açıldınız mi? Bu kişi benim onu sevdiğimi biliyordu ama yıllar once. Artık hiç iletisimimiz yok. Ben onu mesaj atsap acilmak için değilde normal konuşmak icin.
Hiç olmadı sadece hal hatır sormuş olurum
Sizce mesaj atmalı miyim siz olsaniz nasıl iletişim kurarsınız. Farklı şehirlerde yaşıyoruz.
Cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?