- Konu Sahibi yenibirkadin
-
tartısmalar, kıskanclıklar, guvensizlik.. hepsini bi kenara bıraktık ve ayrıldık.. neden ayrıldıgımızı belirten konusmalarıda tamamladık.. vedalastık.. hatta blof bile yaptım.. hattımı değistrcem asla karsına cıkmycam dedim.. asla ulasamycaksın bana beni ruyanda bile goremyceksin falan.. butun asamaları tamamladık yani daha ne diyim..
ama sorun su ki.. ona solediysem ne kadar asla bidaha barısmam dediysemde ben onu cok seviyorum.. ve suan napıcaımı bilmiorum gerckten.. benim durumumda olan var mı..? sevdiği halde ayrılan, bidaha asla barısmycam diyen.. onunda hala beni sevdiğini hissediyorum.. neden bilmiorum ama belkide kendimi kandırıyorum.. bole bi deliligi uygulayıp olumlu sonuc alan varmı.. ve ya sonuc nolduu..sizce artık napmalıyımm..?
tartısmalar, kıskanclıklar, guvensizlik.. hepsini bi kenara bıraktık ve ayrıldık.. neden ayrıldıgımızı belirten konusmalarıda tamamladık.. vedalastık.. hatta blof bile yaptım.. hattımı değistrcem asla karsına cıkmycam dedim.. asla ulasamycaksın bana beni ruyanda bile goremyceksin falan.. butun asamaları tamamladık yani daha ne diyim..
ama sorun su ki.. ona solediysem ne kadar asla bidaha barısmam dediysemde ben onu cok seviyorum.. ve suan napıcaımı bilmiorum gerckten.. benim durumumda olan var mı..? sevdiği halde ayrılan, bidaha asla barısmycam diyen.. onunda hala beni sevdiğini hissediyorum.. neden bilmiorum ama belkide kendimi kandırıyorum.. bole bi deliligi uygulayıp olumlu sonuc alan varmı.. ve ya sonuc nolduu..sizce artık napmalıyımm..?
bence şuan boşlukta hissediyorsunuz kendinizi.3 yıl bu az da değil.ne yaşanmışlıklar,ne alışkanlıklar unutamadığınız.
ama ayrılma kararı verdiğinize göre olmayacağını,devam edemeyeceğinizi anlamışsınız.üzmeyin lütfen kendinizi.atlatırsınız elbette.
asla msj atarak ya da arayarak veyahut sessiz telefonlarla kendini küçük düşürmeyin.
ayrıca karşı taraftan da bir arama,mesaj gelse bile oralı olmayın bence.çünkü biten bir ilişki,tekrar başlarsa ne kadar ömürlü olabilir ki.
tabiki yine de siz bilirsiniz.be yerinizde olsam yukarıda yazdıklarım gibi davranırdım.hakkınızda hayırlısı olsun...
sorunlu bir ilişkin varmış anladığım kadarıyla.Boşver unut gitsin.Hatta en kısa zamanda başkasını bul.
bensiz olamycaından emin deilim.. cokta guzel bensiz olur.. belki acı ceker uzulur ama asla bana belli etmez.. yani ben ole tahmin ediorum.. ona msj atmamaya calısıorum ama 3 yıldır alıskanlık olmus sabah uyanır uyanmaz elim telefona gidio.. gozum surekli telefonda ya msj atarsa die.. engel olamıorumm.. ailesine cok duskun.. yarın bi kız bullup bunla evlen deseler evlenir ailesi mutlu olsun die o kadar ki cok duskun.. surekli ona mesaj atasım var.. sanki ayrılıgı kabl ettm ama her an bana yine mesaj atsın istiorum.. napıo ne edio bilmek istiorum.. hos suan nerede ne yapıo hala biliorum ama ynede onla eskisi gib mesajlasmak istiorum..
aslında bi garibim bende anlamadm.. gunduz uyandıgımda hersey cok normal ii hissediorum kendimi.. ama gece yastıga basımı koydugumda hersey ustume ustume gelio.. aglamak care deil ama aglamaktan kendimi alıkoyamıyorum.. içimi ceke ceke bogulurcasına aglıorum nerdeyse.. nerde hata yaptım nie bana bunu reva gordu.. çok mutsuzum ama sanırım alısmam gerek
aramazsa yapacak bir şeyin yok...
ama sakın sen arama..
Mesajınızı okurken gözyaşlarımı tutamadığımı söylemek istiyorum. Alah en kısa günde kavuştursun inşallah.
İnşallah barışırsınız dilerim sanki bu olay hiç yaşanmamış gibi olur. Allah sevenleri ayırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?