- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
Var mıdır sevdiği halde sevmiyorum demek zorunda kalan daha sonra da söylmediğine pişman olan ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki genelde erkekler yapar bunu gibi kadınlar biraz doğrudan dırFilmlerde var,gerçekte de olursa beni fersah fersah uzaklaştırıp anında buz gibi yapacak harekettir.
Seviyorsan seviyorum de.Beraber olma ihtimali yoksa da ihtimal yok de sevgiyi karıştırma.
Şımarıklık gibi geliyor bana,sadece can acıtmak için gibi,Sanki genelde erkekler yapar bunu gibi kadınlar biraz doğrudan dır
O zaman sizi sohbet bölümüne alalım..Arkadaşlar konunun belli bir sebebi yok sadece palaşmak isteyen varsa paylaşır sohbet olur o kadar!
Arkadaşlar konunun belli bir sebebi yok sadece palaşmak isteyen varsa paylaşır sohbet olur o kadar!
alemsin :)var MFÖ
seni sevmiyorum dedim yalandııııı
istemiyorum artık palavraaaa
sonraaa...
Rafet EL Roman
İnan artık seni hiç sevmiyorum
İnan artık seni hiç istemiyorum (önce sevmediğini söylüyo)
O eskidendi artık hepsi bitti
Sensiz de çok iyi, iyi yaşıyorum
Bir bilsen sevgilim
Ne kadar şu kalbim ( görünce de pişman oluyo deli mi ne:)
Sızlıyor aniden
Seni bir yerde görsem
yani bak şarkı sözü bile olmuş sende varmıdır hala diyosun:)
sohbet bölümünde cevap yazıyorlarsa taşınsın ama burdan farklı bir yerde konu açtığımda kimse yazmıyor çok denedim :)Ama burası sohbet bölümü değil bir derdim var bölümü. Derdiniz yoksa konunuz taşınır..
kaçmak için de olabilir mi?Şımarıklık gibi geliyor bana,sadece can acıtmak için gibi,
hatta abartmıyorum çok adice geliyor.
sohbet bölümünde cevap yazıyorlarsa taşınsın ama burdan farklı bir yerde konu açtığımda kimse yazmıyor çok denedim :)