Sevdiği halde sevmediğini söylemek..

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Var mıdır sevdiği halde sevmiyorum demek zorunda kalan daha sonra da söylmediğine pişman olan ?

Filmlerde var,gerçekte de olursa beni fersah fersah uzaklaştırıp anında buz gibi yapacak harekettir.
Seviyorsan seviyorum de.Beraber olma ihtimali yoksa da ihtimal yok de sevgiyi karıştırma.

Filmlerde var,gerçekte de olursa beni fersah fersah uzaklaştırıp anında buz gibi yapacak harekettir.
Seviyorsan seviyorum de.Beraber olma ihtimali yoksa da ihtimal yok de sevgiyi karıştırma.
Sanki genelde erkekler yapar bunu gibi kadınlar biraz doğrudan dır

Arkadaşlar konunun belli bir sebebi yok sadece palaşmak isteyen varsa paylaşır sohbet olur o kadar!

seviyosan seviyorum derdin ?
sevidiğin halde sevmiyorum demişsen de bişeyler yolunda degildir demekki.
iyi yapmışsın.:KK14:

var MFÖ
seni sevmiyorum dedim yalandııııı
istemiyorum artık palavraaaa

sonraaa...

Rafet EL Roman
İnan artık seni hiç sevmiyorum
İnan artık seni hiç istemiyorum (önce sevmediğini söylüyo)
O eskidendi artık hepsi bitti
Sensiz de çok iyi, iyi yaşıyorum

Bir bilsen sevgilim
Ne kadar şu kalbim ( görünce de pişman oluyo deli mi ne:)
Sızlıyor aniden
Seni bir yerde görsem

yani bak şarkı sözü bile olmuş sende varmıdır hala diyosun:)

var MFÖ
seni sevmiyorum dedim yalandııııı
istemiyorum artık palavraaaa

sonraaa...

Rafet EL Roman
İnan artık seni hiç sevmiyorum
İnan artık seni hiç istemiyorum (önce sevmediğini söylüyo)
O eskidendi artık hepsi bitti
Sensiz de çok iyi, iyi yaşıyorum

Bir bilsen sevgilim
Ne kadar şu kalbim ( görünce de pişman oluyo deli mi ne:)
Sızlıyor aniden
Seni bir yerde görsem

yani bak şarkı sözü bile olmuş sende varmıdır hala diyosun:)
alemsin :)

O değil de sevilmediği halde hatta kulağıyla duyduğu haldeb"hayır o beni seviyor" diye gezinen onursuz kadın çok..Ama erkeklerin hepsi çok itici bulur böyle tipleri

Karsi taraf boyle bir sey yapar mi yapmaz mi bilemem ama; ben asla sevdigim halde sevmiyorum demem diyemem. Sevdigim zaman her zerremle severim ve sevmiyorum demek kalbimdeki sevgiye ihanet olur, yani ben boyle dusunuyorum.

Sevmediği halde sevdiğini söylemesindense , sevdiği halde sevmiyorum demesi daha iyi sanırım o_O Bilemedim ikisi de kötü galiba :KK43:

Bu çok farklı bir şey ya.ama genelde erkekler yapıyor nasıl yapıyorlar bilmiyorum iradeleri güçlü dicem o da değil belki bi sıkılma geliyo onu sevgi bitti sanıyorlar kadınlar biraz daha ileriyi düşünebildigi için bu sallantıyi yaşasa bile sevmiyorum demiyo lar. Benim eski sevgilim seni sevmiyorum dedi ama o gerçekti galiba bilmiyorum.ama ben diyemem yorumda bi arkadaşın dediği gibi o kdar

Back
X