Sevdiğim adam benden soğudu ve beni sebepsiz yere terketti... :(

bende öyle düşünüyorum çünkü çok kırıldım çok kırdı beni sadece köşeme çekilip gidenin geri gelmesini beklicem buğulu camın karanlık odam ve ve ağladığım gözyaşlarımla...

canım dış görünüşe hiç önem vermem ben onun yüreğine vuruldum tatlı diline aşık oldum sadece saf ve temiz duygularla sevdim şimdi faturamı kesti acısını çekiyorum

geri dönmesini istiyorsan yapman gereken sessiz kalmak.
zaten bu sessiz kaldığın dönemde de gerçekten isteyip istemediğini rahat değerlendiriyorsun.
ben geçmiş ilişkilerimde asla iletişime geçmedim. bu karşı tarafı daha da kaçırır.
döndüklerinde de zaten kendi kafamda bitirmiştim. tekrar başlamadım.
iletişime geçme derken, hem onunla direkt iletişime geçme (mesaj vs) hem de face.te veya diğer alanlarda aşk acısı çektiğini ima eden hiçbir şey paylaşma. ki merak etsin seni.

şehit dediği arkadaşını nasıl buldun face'den?
ad soyad bilgisi verdi mi tam olarak ki?
hayır ama her konuşmamızda bana selam söylerdi arkadan bende beğeniler arasında buldum ve öleni çıkarttım meydana offf kafayı yemem an meseledir ama atlatıcam heralde ne zaman belli deeğilll!!!

aşk yürekli olana yakışır yalanı çıkaracanki ortaya adam anlasın gerçekleri yalanla örtbas edilmeyeceğini ama kabak başımda patladı tabi burda cesaretli olan benim galiba...!
Canım bak benim kızkardeşimin de internetten görüştüğü biri vardı seneler önce. aynı tarz hareketler yapmıştı. Abim öldü ayrılalım demişti. Çocuk meğer tek kardeşmiş ve serserinin tekiymiş. Kız kardeşim bi şekilde çocuğun arkadaşlarına ulaşıp öğrendi bunu. böyle psikopatlar var. ama sen de kocaman kızsın liseli ergenler gibi aşk acısı çekmek için koşma peşindenç böyle ilişki olmaz zaten.
hayrılısı olsun de önüne bak.
bu kadar kadın aynı şeyi söylüyor sana burda.
çoğu evli. bi kısmı çocuklu. tecrübelere güven. yol ver gitsin

bende öyle yapıcam zaten birşey paylaşmıcam ama ya bu sessizlikle onu unuttuğumu ondan kurtulduğumu düşünürse araya giren mesafe ya umut edip bekleyen beni ondan dahada uzaklaştırırsa! valla bilmiyorum ama inşallah işe yarar sessizce beklemek!!!

çok arabesk takılmıyor musun sence? vallahi buğulu camı falan bırak git bi yüzünü yıka belki o zaman mantıklı düşünmeye başlarsın.

kendini böyle şeylerle avutma lütfen bu acının daha da fazla sürmesine neden olur
böyle bi yalan söylenir mi hiç ya

gerçekten soruyorum.
sen bizimle dalga falan mı geçiyorsun? şaka falan mı bu?
yahu ne ara tanıdın, sevdin de 4 günde bu kadar dertlendin.
hani sanki sen Hülya Koçyiğit, o Ediz Hun.
lütfen bunun bir şaka olduğuna inanmak istiyorum. aksi çok garip çünkü. gerçekten söylüyorum, eğer ciddiysen sözlerime gerçekten kırılma ama şu yazdıkların bana zerre inandırıcı gelmiyor.
Edit: alıntı düzenlendi.

Son düzenleme:

He buğulu cam,deniz kıyısındaki kumlara isminin baş harfleri yazma fantazisi varsa hemen koş,askeriyeyi bas,beraber İbrahim Erkal dinleyerek karanlığı aydınlık edersiniz belki.

bu arada başak burcu olan sensin di mi?
benim bildiğim başak burçlarının yalana tahammülü yoktur ve affedicilikleri azdır bu konuda
hele hele duygusal hiç değillerdir.

valla ister inan ister inanma ama yıldırım aşkı kapıldım rüzgara ama sonumun böyle hüsrana dönüşeceğini nerden bilebilirdim.Her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır!!! SEVMEYEN SEVENİN HALİNDEN ANLAMIYOR alınma lütfen sözüm meclisten dışarı!!!

eh iyi madem.
alınmadım zaten, merak etme öyle her ortaya atılanı üzerime alma huyum yoktur, rahat ol sen.
vallaha ne diyeyim ki sana.
her derdin bir dermanı bulunur nasılsa da bulmak için o buğulu camın önünden azıcık kalkman gerekiyor.

bu arada başak burcu olan sensin di mi?
benim bildiğim başak burçlarının yalana tahammülü yoktur ve affedicilikleri azdır bu konuda
hele hele duygusal hiç değillerdir.
evet benim ama bende onların hiçbiri mevcut değil aşırı duygusal çok takıntılı ve titiz bir yapım var yani yalana gelemem ama gözümle görmeyip kulağımla duymadığım bir şeyede inanamam anlıyosunuz dimi yani yalan söylediği şey ayağına dolanınca tek suçlu doğruyu söyleyip ceza kesilen benim burda o o kadar inatçıki aşkının önüne inadını ve öfkesini koyuyor işte lanet olsun ama en güzel aşk zor olandır.Çıkmadık candanda umut kesilmez!!! Sbır bütün sıkıntıların anahtarıdır dayanmasını bilene!!!

peki bizden ne isitiyosun? millet kaç sayfa yazdı hala arabesk şarkı sözü kıvamındasın.

yani arkadaşı şehit düşmemiş öyle mi? özellikle hakkaride askerlik gibi yüce bir göreve sahip birisinin şehitlik kavramını bu kadar basitleştirerek bir yalana alet etmiş olması çok...... sıfat bulamadım...

amin cnm saolsın tüm askerlere kolaylıklar versinde benim bildiğim sevdiğinin sesini duymak moral olur insana destek çıkıyım diyorum ama onda tam tersi oluyor anlamış değilim!!!

mutlaka geçerli bir açıklaması vardır bende bilemiyorum ama dediğim gibi yaşayan arkadaşı bile yenge mazur gör burası çok sıkıntılı bir yer ona zaman ver ve asla yazıp arama dedi e bende onu dinliyorum inşallah kazanan yine aşk olur yani ben yalansız dürüst biriyim yalanla işim olmaz doğruyu kıvarmadan söylerim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…