- Konu Sahibi pinklove34
-
valla orası bana karanlık herşey muamma ama olsaydı annesi derdi heralde buna inanmak istemem ama korktuğumda başıma gelirse naparım bilmem Rabbim yazdıysa bozsun...Sizden soğumuş ayrılmak için de yalan uydurmuş. Ailesi başka bi kız bulmuştur belki.
bende öyle düşünüyorum çünkü çok kırıldım çok kırdı beni sadece köşeme çekilip gidenin geri gelmesini beklicem buğulu camın karanlık odam ve ve ağladığım gözyaşlarımla...Hicbisey yapma mesaj fallan atma. Gez eglen keyfine bak biraz kafan dagilir seviyosa zaten senin hicbisey yapmaman karsisinda tepkisiz kalamiycaktir bu kiz niye bana yazmiyo diye merak edicek ve sana ulasicaktir. Ama askerlik kafsi farkli bisey ya psikolojisi biraz bozulmustur onun herseyden mutsuzdur
canım dış görünüşe hiç önem vermem ben onun yüreğine vuruldum tatlı diline aşık oldum sadece saf ve temiz duygularla sevdim şimdi faturamı kesti acısını çekiyorum
hayır ama her konuşmamızda bana selam söylerdi arkadan bende beğeniler arasında buldum ve öleni çıkarttım meydana offf kafayı yemem an meseledir ama atlatıcam heralde ne zaman belli deeğilll!!!şehit dediği arkadaşını nasıl buldun face'den?
ad soyad bilgisi verdi mi tam olarak ki?
Canım bak benim kızkardeşimin de internetten görüştüğü biri vardı seneler önce. aynı tarz hareketler yapmıştı. Abim öldü ayrılalım demişti. Çocuk meğer tek kardeşmiş ve serserinin tekiymiş. Kız kardeşim bi şekilde çocuğun arkadaşlarına ulaşıp öğrendi bunu. böyle psikopatlar var. ama sen de kocaman kızsın liseli ergenler gibi aşk acısı çekmek için koşma peşindenç böyle ilişki olmaz zaten.aşk yürekli olana yakışır yalanı çıkaracanki ortaya adam anlasın gerçekleri yalanla örtbas edilmeyeceğini ama kabak başımda patladı tabi burda cesaretli olan benim galiba...!
bende öyle yapıcam zaten birşey paylaşmıcam ama ya bu sessizlikle onu unuttuğumu ondan kurtulduğumu düşünürse araya giren mesafe ya umut edip bekleyen beni ondan dahada uzaklaştırırsa! valla bilmiyorum ama inşallah işe yarar sessizce beklemek!!!geri dönmesini istiyorsan yapman gereken sessiz kalmak.
zaten bu sessiz kaldığın dönemde de gerçekten isteyip istemediğini rahat değerlendiriyorsun.
ben geçmiş ilişkilerimde asla iletişime geçmedim. bu karşı tarafı daha da kaçırır.
döndüklerinde de zaten kendi kafamda bitirmiştim. tekrar başlamadım.
iletişime geçme derken, hem onunla direkt iletişime geçme (mesaj vs) hem de face.te veya diğer alanlarda aşk acısı çektiğini ima eden hiçbir şey paylaşma. ki merak etsin seni.
bende öyle düşünüyorum çünkü çok kırıldım çok kırdı beni sadece köşeme çekilip gidenin geri gelmesini beklicem buğulu camın karanlık odam ve ve ağladığım gözyaşlarımla...
kendini böyle şeylerle avutma lütfen bu acının daha da fazla sürmesine neden oluro anda psikoloji bozukluğuylada söylemiş olabilir pişmandır belkide o kadar inatçıki tek kalemde nasıl yok eder aşkımızı bilemem bende gidicem sonunda ama zamana ihtiyacım var galiba yaralarım taze yarabandı bile tutmuyor
gerçekten soruyorum.bende öyle düşünüyorum çünkü çok kırıldım çok kırdı beni sadece köşeme çekilip gidenin geri gelmesini beklicem buğulu camın karanlık odam ve ve ağladığım gözyaşlarımla...
bende öyle düşünüyorum çünkü çok kırıldım çok kırdı beni sadece köşeme çekilip gidenin geri gelmesini beklicem buğulu camın karanlık odam ve ve ağladığım gözyaşlarımla...
valla ister inan ister inanma ama yıldırım aşkı kapıldım rüzgara ama sonumun böyle hüsrana dönüşeceğini nerden bilebilirdim.Her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır!!! SEVMEYEN SEVENİN HALİNDEN ANLAMIYOR alınma lütfen sözüm meclisten dışarı!!!gerçekten soruyorum.
sen bizimle dalga falan mı geçiyorsun? şaka falan mı bu?
yahu ne ara tanıdın, sevdin de 4 günde bu kadar dertlendin.
hani sanki sen Hülya Koçyiğit, o Ediz Hun.
lütfen bunun bir şaka olduğuna inanmak istiyorum. aksi çok garip çünkü. gerçekten söylüyorum, eğer ciddiysen sözlerime gerçekten kırılma ama şu yazdıkların bana zerre inandırıcı gelmiyor.
eh iyi madem.valla ister inan ister inanma ama yıldırım aşkı kapıldım rüzgara ama sonumun böyle hüsrana dönüşeceğini nerden bilebilirdim.Her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır!!! SEVMEYEN SEVENİN HALİNDEN ANLAMIYOR alınma lütfen sözüm meclisten dışarı!!!
evet benim ama bende onların hiçbiri mevcut değil aşırı duygusal çok takıntılı ve titiz bir yapım var yani yalana gelemem ama gözümle görmeyip kulağımla duymadığım bir şeyede inanamam anlıyosunuz dimi yani yalan söylediği şey ayağına dolanınca tek suçlu doğruyu söyleyip ceza kesilen benim burda o o kadar inatçıki aşkının önüne inadını ve öfkesini koyuyor işte lanet olsun ama en güzel aşk zor olandır.Çıkmadık candanda umut kesilmez!!! Sbır bütün sıkıntıların anahtarıdır dayanmasını bilene!!!bu arada başak burcu olan sensin di mi?
benim bildiğim başak burçlarının yalana tahammülü yoktur ve affedicilikleri azdır bu konuda
hele hele duygusal hiç değillerdir.
amin cnm saolsın tüm askerlere kolaylıklar versinde benim bildiğim sevdiğinin sesini duymak moral olur insana destek çıkıyım diyorum ama onda tam tersi oluyor anlamış değilim!!!sadece burayı okuyunca işte bu şekilde kalakaldım
sonra devamını okuyunca anladım.
askere gidince erkekler çok acayip ruh haline giriyorlar haklı olarak.
ama askerlik onun için daimi bir meslek sanırım. o yüzden belki de bununla ilgili bir durum değildir.
gerçeği anlayamadım ben nerde yalan söylüyor hangi konuda ciddi
allah kolaylık versin
mutlaka geçerli bir açıklaması vardır bende bilemiyorum ama dediğim gibi yaşayan arkadaşı bile yenge mazur gör burası çok sıkıntılı bir yer ona zaman ver ve asla yazıp arama dedi e bende onu dinliyorum inşallah kazanan yine aşk olur yani ben yalansız dürüst biriyim yalanla işim olmaz doğruyu kıvarmadan söylerim!!!yani arkadaşı şehit düşmemiş öyle mi? özellikle hakkaride askerlik gibi yüce bir göreve sahip birisinin şehitlik kavramını bu kadar basitleştirerek bir yalana alet etmiş olması çok...... sıfat bulamadım...
dinmiyor aşka isyan napıyım kabullenmek zzor gibi hepsi sanki şaka ve bende uyanıcam işte anlasam anlayabilsem olup bitenleri!!!peki bizden ne isitiyosun? millet kaç sayfa yazdı hala arabesk şarkı sözü kıvamındasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?