Sevdiğim adam benden soğudu ve beni sebepsiz yere terketti... :(

Her terk edilen hak ettiği için terk edilmiyor. Saplantılı bir duruma dönüşmesin dikkat et.

ben de yorum yazarken yöneticiler bu konuya bi göz atsa iyi olur diye yazmıştım, ama sonra kimseye garip gelmediğini görünce silmiştim. yani bi bakılsa iyi olur sanki.
Konuyu kibledim. Verdiği cevaplar sanki bizi kızdırmak için yazılıyor gibi. Fake değilse yazarım düzgün bir cevap kendimce

Kendine gel arkadaşim..yalan söylemiş sana,ortaya çıkıncaya bozulmus.Ayrılmak için sebep arıyomus..
Bu adam sevse gider mi?
Geri dönse ne değişecek?
Sana yalan söylemiş hic mi güvenin kırılmadi?
Ne diye yalvarıyorsun böyle karakteresiz bir adama.
Önüne bak arkadaşim,geriye değil

Benim gözümdede böyle bir durum canlandı okuyunca.
vallaha ne yalan söyleyeyim içimden bir ses biri bizimle acayip kafa yapıyor diyor ama kondurmak istemiyorum. olaylar, detaylar, 4 gün görüşmeye kör kütük aşk, fazla marazlı bir konu.
derdi veren Allah sabrı da versin ne diyeyim

daha konuyu ilk okuduğumda kızlar bu konu garip dedim ama kimse beni dilemedi

daha konuyu ilk okuduğumda kızlar bu konu garip dedim ama kimse beni dilemedi
vallaha ben dinledim de ne bileyim bir gaza geldim yorum yapayım dedim. ama kim yorum yapsa arabeskten bir demet kıvamında cevaplar.
buğulu camlar falan. fazla arabesk kaldı 4 güne.
neyse kiblenmiş zaten konu çıkar kokusu yakında.
da bir çiğ köfte değil yine de

Yüksek ihtimal öyle.
Ama böyle kızlarımızda var malesef.

Yalan kötüdür falan da nasıl şehitlik gibi hassas bir konuda yalan söylenebilir! Cibilliyetsizlik resmen. Sen birde bu adamı hâlâ seviyorsun değil mi bacım ? Bence otur bir hava al, kendine gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…