- 29 Eylül 2014
- 9.596
- 19.545
- 498
- Konu Sahibi pinklove34
-
Her terk edilen hak ettiği için terk edilmiyor. Saplantılı bir duruma dönüşmesin dikkat et.beni sebepsiz yere terk ettiği için yüzüstü bırakıldığım için hakkımı arıyıp hesaptamı sormuyım hazmedemiyorum bunları hak edicek hiçbirşey yapmadım asla yalan söylemem ve oyunda oynamam!!!
öyle demiyelim buna biliyorum acı birşey amaSevdiğim dediğin adam 22 yaşında,şehitlik gibi kutsal bir mertebeyi yalandan ağzına alacak kadarda şerefsiz birisiymiş.
beğenilere tıkladım çıktı karşıma işte zor olmadı yani okeyTamam afferim sana o zaman..Adını nerden buldun diyorum onu bir söyle?
Benim gözümdede böyle bir durum canlandı okuyunca.elindeki Müslüm Gürses cdsini yavaşa yere bırak ve git yüzünü yıka.
sonra da balkona çık biraz temiz hava al.
benim sana tavsiyem budur.
Konuyu kibledim. Verdiği cevaplar sanki bizi kızdırmak için yazılıyor gibi. Fake değilse yazarım düzgün bir cevap kendimceben de yorum yazarken yöneticiler bu konuya bi göz atsa iyi olur diye yazmıştım, ama sonra kimseye garip gelmediğini görünce silmiştim. yani bi bakılsa iyi olur sanki.
Hı hı okeybeğenilere tıkladım çıktı karşıma işte zor olmadı yani okey
vallaha ne yalan söyleyeyim içimden bir ses biri bizimle acayip kafa yapıyor diyor ama kondurmak istemiyorum. olaylar, detaylar, 4 gün görüşmeye kör kütük aşk, fazla marazlı bir konu.Benim gözümdede böyle bir durum canlandı okuyunca.
vallaha ne yalan söyleyeyim içimden bir ses biri bizimle acayip kafa yapıyor diyor ama kondurmak istemiyorum. olaylar, detaylar, 4 gün görüşmeye kör kütük aşk, fazla marazlı bir konu.
derdi veren Allah sabrı da versin ne diyeyim
eveeet geleneksel fake bedduamı yapıyorum hazır mıyız?
eğer konu sahteyse ve sen saçma salak bir erkeksen şeyin düşsün burnuna yapışsın inşallah,Amin.
vallaha ben dinledim de ne bileyim bir gaza geldim yorum yapayım dedimdaha konuyu ilk okuduğumda kızlar bu konu garip dedim ama kimse beni dilemedi
Yüksek ihtimal öyle.vallaha ne yalan söyleyeyim içimden bir ses biri bizimle acayip kafa yapıyor diyor ama kondurmak istemiyorum. olaylar, detaylar, 4 gün görüşmeye kör kütük aşk, fazla marazlı bir konu.
derdi veren Allah sabrı da versin ne diyeyim
Konu sahibiyle sizinde nick'ler baya uyumluymuş..Sadece renk farkı var aradaBazı yorumlar beni bitirdi :) Alemiz hepimiz. Konu sahibi bir kendine gellllll....
olmaz mı canımYüksek ihtimal öyle.
Ama böyle kızlarımızda var malesef.
konunun sence neresi garip tatlım herşey apaçık ortada işte şaşırmaaaa!!!daha konuyu ilk okuduğumda kızlar bu konu garip dedim ama kimse beni dilemedi
4 defa görüştüm ve hepsinde güzel günler geçirdik ..
her hayalinde bir gerçek yansıması vardır umutsuzluğa kapılma ve asla çabalamaktan vazgeçme!!!4 defa görüşülmüz vay be,bu ne aşk böyle evladımçık hayal dünyasından artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?