Sevdiğim adam benden soğudu ve beni sebepsiz yere terketti... :(

mutlaka geçerli bir açıklaması vardır fermenını kesemiyorum işte ona kıyamıyorum ondanda geçemiyorum!!!

Sevdiğim adam dediğin,22 yaşında toy delikanlı.Sana da büyük bir yalan söylemiş.İstemediğini de söylemiş.Hala ne için uğraşıyorsun.

İlk ben onu buldum diyorsun,sonra o beni buldu amcam sayesinde diyorsun..Öldü dediği arkadaşının ismini nerden buldunda hemen arkadaş oldun..Ayrıca onun asker arkadaşı neden yardım etsin seni tanımadan etmeden? Sonra araları bozulmayacak mı onunla? Pek inandırıcı gelmedi bana bu konu..Kurgu sağlam olmamış..

merhametli bir insan demekki yardım ediyor araları bozulmaz aradım ve buldum zor olmadı benim için karanlığı gün yüzüne çıkardım işte daha ne olsun!!! zoru başarmışım!!!

Sevdiğim adam dediğin,22 yaşında toy delikanlı.Sana da büyük bir yalan söylemiş.İstemediğini de söylemiş.Hala ne için uğraşıyorsun.
beni sebepsiz yere terk ettiği için yüzüstü bırakıldığım için hakkımı arıyıp hesaptamı sormuyım hazmedemiyorum bunları hak edicek hiçbirşey yapmadım asla yalan söylemem ve oyunda oynamam!!!

belkide imkansızı başarıp onu geri kazanmak için çaba sarfediyorumdur diyelim buna
Güzelim ne imkansız ya.Bırakın bu masal dünyasında yaşamayı.Ergen çocuk senle dalgasını geçmiş.Bir de üstüne ŞEHİTLİK mertebesini kullanarak senden ayrılmış.Hala peşinde koşuyorsun.Yaızk etme kendine.Gururun herşeyden üstün olmalı.Aklını başına al.Sana yalanın en pis en adi en karaktersiz şeklini söylemiş.Bi kendine gel.Bi Allah tan hayırlısını iste.Koştukça küçülecek pire kadar olacaksın.23 yaşında bir kızın,ayaklarının yere basması ve mutlaka kendinden yaşça biraz daha olgun erkekle olması gerekir.

niye bu konu bana garip geldi bi tek.dalga geçiliyormuşuz gibi bir his var içimde.

neyse..geçmiş olsun yalancı bir sevgiliden kurtulmuşsun.
ben de yorum yazarken yöneticiler bu konuya bi göz atsa iyi olur diye yazmıştım, ama sonra kimseye garip gelmediğini görünce silmiştim. yani bi bakılsa iyi olur sanki.

merhametli bir insan demekki yardım ediyor araları bozulmaz aradım ve buldum zor olmadı benim için karanlığı gün yüzüne çıkardım işte daha ne olsun!!! zoru başarmışım!!!
Tamam afferim sana o zaman..Adını nerden buldun diyorum onu bir söyle?

Sebepsiz terkedilmedin cicim.
Sevilmediğin için terkedildin hem de en ağır yalanlarla...

Neyin hesabı.Hesap sormak için peişnde koşmak, face den başkasıyla arkadaş olmak,seni istemeyeni zorlamak mı gerekiyor.Gerçekten neyin hesabı.Elin oğlu sana neyin hesabını verecek.Sen seni istemeyenden vazgeçmemeyi hazmediyorsun da,bırakılmayı mı hazmedemiyorsun.Boşver ya.Kendi değerini düşürme.

Bulmuştur birini.Ayrıca neden bu kadar ısrarcısınız?Sizin zorunuzla yanınızda olması hoş olur mu?

iyide bu adamla olan ilişkini senin bitirmen gerekiyordu.. adam yalancının önde gideni yahu, demek ki sana açıklama yapamayacağı bir şey bulamadığı için kaçtı gitti. bırak gitsin de zaten böyle adamla birlikte olup ne yapacaksın... sana söylediği yalanlarıyla birliktelik mi olunur..

mutlaka geçerli bir açıklaması vardır fermenını kesemiyorum işte ona kıyamıyorum ondanda geçemiyorum!!!
böyle bi yalanın geçerli bi açıklaması yoktur olamaz, bildiğin seni istememiş bu yola başvurmuş hala daha kendini kandırma ama

Çok şey demek istiyorum ama rencide olmanı istemiyorum hassas bir dönemde.
Bir insanın bir arkadaşı vefat etmiş dahi olsa bu hayatındaki kadını ayrılacak kadar etkilemez. Evli olsa ayrılacak mıydı peki?
O cümleden sonra işin rengi belliydi aslında. Sana sinyalleri vermiş ama sen anlamamışsın.
"beni bana bırak" demiş ama sen zorlamışsın. Sonunda da bitirmiş. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…