- Konu Sahibi pinklove34
-
mutlaka geçerli bir açıklaması vardır fermenını kesemiyorum işte ona kıyamıyorum ondanda geçemiyorum!!!yani arkadaşı şehit düşmemiş öyle mi? özellikle hakkaride askerlik gibi yüce bir göreve sahip birisinin şehitlik kavramını bu kadar basitleştirerek bir yalana alet etmiş olması çok...... sıfat bulamadım...
dinmiyor aşka isyan napıyım kabullenmek zzor gibi hepsi sanki şaka ve bende uyanıcam işte anlasam anlayabilsem olup bitenleri!!!
Sevdiğim adam dediğin,22 yaşında toy delikanlı.Sana da büyük bir yalan söylemiş.İstemediğini de söylemiş.Hala ne için uğraşıyorsun.Ben imkansız olan bir aşka tutuldum.Sevdiğim adam boğa burcu 22 yaşında bende başak burcuyum 23 yaşındayım. Sevdiğim adamı facebook yoluyla buldum.O bir askerdi ve onu çok beğendim.Çünkü abisi amcamın evinde kiracıydı. O İstanbul'a geldi görüştük,tanıştık,sevdik birbirimizi ve ben onu yolcu ettim tekrardan askere.Şuanda kendisi uzman çavuş olacak 3 yıl sonra. Hakkari de şuan kendisi.beni terk etmesinin sebebi. Son ki telefon konuşmamızda en yakın arkadaşının şehit olduğunu söyledi.O öldü bende öldüm artık yaşamıyorum dedi.Bende ona moral olmak istiyorum ama o kimseyle konuşmak istemiyor.Depresyonda mı bilmiyorum ama ben o şehit düşen arkadaşını buldum face den arkadaş olduk.Şimdi bunu sevdiğim adamada söyledim bana neden yalan söyledin arkadaşın ölmemiş umarım geçerli bir açıklaman vardır dedim. oda ben sana beni araştırma kurcalama dedim beni iyice kaybettin artık uzatmanın alemi yok bitti dedi.Ama ben bitirmedim hatta seni çok seviyorum beni bırakma dedim sadece tek taraflı bitirdi ilişkiyi.Onu çok seviyorum bir umut bekliyorum dua ediyorum belki beni arar diye facebook arkadaşlığından da çıkardı beni. Ben çok çaresizim onu kazanmak için sizce ne yapmalıyım.Sizce kaçan kovalanır mı? inatçı olanı da yola getirir mi? yoksa beni unutup iyicene soğur mu? yardım edin çok acı çekiyor ruhum sizce bir umut var mıdır?bütün cevaplar için şimdiden sağolun inşallah beni aydınlatırsınız...
valla onu nasıl diyim bu kadar herşeye rağmen onu severken dayanıyorum işteBi s..... git diyemedin mi ya ..
belkide imkansızı başarıp onu geri kazanmak için çaba sarfediyorumdur diyelim bunaSevdiğim adam dediğin,22 yaşında toy delikanlı.Sana da büyük bir yalan söylemiş.İstemediğini de söylemiş.Hala ne için uğraşıyorsun.
merhametli bir insan demekki yardım ediyor araları bozulmaz aradım ve buldum zor olmadı benim için karanlığı gün yüzüne çıkardım işte daha ne olsun!!! zoru başarmışım!!!İlk ben onu buldum diyorsun,sonra o beni buldu amcam sayesinde diyorsun..Öldü dediği arkadaşının ismini nerden buldunda hemen arkadaş oldun..Ayrıca onun asker arkadaşı neden yardım etsin seni tanımadan etmeden? Sonra araları bozulmayacak mı onunla? Pek inandırıcı gelmedi bana bu konu..Kurgu sağlam olmamış..
elindeki Müslüm Gürses cdsini yavaşa yere bırak ve git yüzünü yıka.dinmiyor aşka isyan napıyım kabullenmek zzor gibi hepsi sanki şaka ve bende uyanıcam işte anlasam anlayabilsem olup bitenleri!!!
beni sebepsiz yere terk ettiği için yüzüstü bırakıldığım için hakkımı arıyıp hesaptamı sormuyım hazmedemiyorum bunları hak edicek hiçbirşey yapmadım asla yalan söylemem ve oyunda oynamam!!!Sevdiğim adam dediğin,22 yaşında toy delikanlı.Sana da büyük bir yalan söylemiş.İstemediğini de söylemiş.Hala ne için uğraşıyorsun.
Güzelim ne imkansız ya.Bırakın bu masal dünyasında yaşamayı.Ergen çocuk senle dalgasını geçmiş.Bir de üstüne ŞEHİTLİK mertebesini kullanarak senden ayrılmış.Hala peşinde koşuyorsun.Yaızk etme kendine.Gururun herşeyden üstün olmalı.Aklını başına al.Sana yalanın en pis en adi en karaktersiz şeklini söylemiş.Bi kendine gel.Bi Allah tan hayırlısını iste.Koştukça küçülecek pire kadar olacaksın.23 yaşında bir kızın,ayaklarının yere basması ve mutlaka kendinden yaşça biraz daha olgun erkekle olması gerekir.belkide imkansızı başarıp onu geri kazanmak için çaba sarfediyorumdur diyelim buna
ben de yorum yazarken yöneticiler bu konuya bi göz atsa iyi olur diye yazmıştım, ama sonra kimseye garip gelmediğini görünce silmiştim. yani bi bakılsa iyi olur sanki.niye bu konu bana garip geldi bi tek.dalga geçiliyormuşuz gibi bir his var içimde.
neyse..geçmiş olsun yalancı bir sevgiliden kurtulmuşsun.
Tamam afferim sana o zaman..Adını nerden buldun diyorum onu bir söyle?merhametli bir insan demekki yardım ediyor araları bozulmaz aradım ve buldum zor olmadı benim için karanlığı gün yüzüne çıkardım işte daha ne olsun!!! zoru başarmışım!!!
beni sebepsiz yere terk ettiği için yüzüstü bırakıldığım için hakkımı arıyıp hesaptamı sormuyım hazmedemiyorum bunları hak edicek hiçbirşey yapmadım asla yalan söylemem ve oyunda oynamam!!!
elindeki Müslüm Gürses cdsini yavaşa yere bırak ve git yüzünü yıka.
sonra da balkona çık biraz temiz hava al.
benim sana tavsiyem budur.
Neyin hesabı.Hesap sormak için peişnde koşmak, face den başkasıyla arkadaş olmak,seni istemeyeni zorlamak mı gerekiyor.Gerçekten neyin hesabı.Elin oğlu sana neyin hesabını verecek.Sen seni istemeyenden vazgeçmemeyi hazmediyorsun da,bırakılmayı mı hazmedemiyorsun.Boşver ya.Kendi değerini düşürme.beni sebepsiz yere terk ettiği için yüzüstü bırakıldığım için hakkımı arıyıp hesaptamı sormuyım hazmedemiyorum bunları hak edicek hiçbirşey yapmadım asla yalan söylemem ve oyunda oynamam!!!
böyle bi yalanın geçerli bi açıklaması yoktur olamaz, bildiğin seni istememiş bu yola başvurmuş hala daha kendini kandırma amamutlaka geçerli bir açıklaması vardır fermenını kesemiyorum işte ona kıyamıyorum ondanda geçemiyorum!!!
Çok şey demek istiyorum ama rencide olmanı istemiyorum hassas bir dönemde.Ben imkansız olan bir aşka tutuldum.Sevdiğim adam boğa burcu 22 yaşında bende başak burcuyum 23 yaşındayım. Sevdiğim adamı facebook yoluyla buldum.O bir askerdi ve onu çok beğendim.Çünkü abisi amcamın evinde kiracıydı. O İstanbul'a geldi görüştük,tanıştık,sevdik birbirimizi ve ben onu yolcu ettim tekrardan askere.Şuanda kendisi uzman çavuş olacak 3 yıl sonra. Hakkari de şuan kendisi.beni terk etmesinin sebebi. Son ki telefon konuşmamızda en yakın arkadaşının şehit olduğunu söyledi.O öldü bende öldüm artık yaşamıyorum dedi.Bende ona moral olmak istiyorum ama o kimseyle konuşmak istemiyor.Depresyonda mı bilmiyorum ama ben o şehit düşen arkadaşını buldum face den arkadaş olduk.Şimdi bunu sevdiğim adamada söyledim bana neden yalan söyledin arkadaşın ölmemiş umarım geçerli bir açıklaman vardır dedim. oda ben sana beni araştırma kurcalama dedim beni iyice kaybettin artık uzatmanın alemi yok bitti dedi.Ama ben bitirmedim hatta seni çok seviyorum beni bırakma dedim sadece tek taraflı bitirdi ilişkiyi.Onu çok seviyorum bir umut bekliyorum dua ediyorum belki beni arar diye facebook arkadaşlığından da çıkardı beni. Ben çok çaresizim onu kazanmak için sizce ne yapmalıyım.Sizce kaçan kovalanır mı? inatçı olanı da yola getirir mi? yoksa beni unutup iyicene soğur mu? yardım edin çok acı çekiyor ruhum sizce bir umut var mıdır?bütün cevaplar için şimdiden sağolun inşallah beni aydınlatırsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?